Pa ja stvarno ne mogu razumit da barem ne može pohvatat datume i termine!Pa treba si dat barem malo truda i pročitat sve prije napisano pa se makar držat iste priče?!?A ne danas jedno, sutra drugo!Ali kako je ona puna razumijevanja i slatkih riječi...Baš sam sebe uhvatila u razmišljanju kako je to tako toplo a ja odradim tekst konkretno bez prevelikih emocija, srca, smajlica i sl. Kad na kraju poremećena osoba opet i opet i opet!Do kada, da mi je znati?
Ček, i šta sad napraviti? Ja kad sam se registrirala sam rekla da je nezgodno biti nova na forumu baš radi dotične. I šta sada kad se netko novi registrira? Pitat sliku UZV, osobnu, sliku djece i muža ovjereno kod javnog bilježnika???Jebote koja bolest!
Neznam cure,doci ce nova halugica opet.. vidite da ona ne odustaje..
Ja ju bas pustila da vidim kaj ce danas nakon pregleda napisat,da si potvrdim sumnju..
cure ne nasjedajte na te poremečene umove. radije napravite grupu na wappu i u sigurnom krugu ljudi pišite o svijim privatnim stvarima. tko zna tko stoji iza tog profila i čita sve što se piše. bolesno i žalosno
Vidiš Maslačak31 ja uopće nisam vodila računa o tome, stvarno, ali mi je bilo čudno kako se Bonita skinula s teme i ni traga ni glasa. Al u biti, to je njen stil.
Blu,i ja sam tek mjesec dana na klokanici,ali nikad mi nitko nije ruznu rijec uputio. Odmah s pocetka otisla kod cura na whatapp grupu i prihvatile me. Ludjakinja se brzo razotkrije sama.
I sad kad vratim film, upravo je Halugica neki dan spomenula Tinu i lažni profil jel da? ček, sad ću baš pogledat...
Sortiraj odgovore
Najstariji