Vruce zgance?????Dobro,svaki dan nesto novo!😀
Od glavobolje patim samo kad mi fali sna!Znaci ne kad se ne naspavam nego bas kad spavam manje sati nego inace!To je onda bas neka ostra bol pa sam zivcana od toga,ne podnosim ju bas dobro!Tako da me malo strah toga kad rodim!Jer sad imam svoj ritam spavanja i onda ce se sve okrenuti naopacke!A nisam tip koji se voli kljukati tabletama pa trpim kolliko ide!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Cure jer neko ima problema s glavoboljama? Skužila sam da čim je loša biometeorološka glava me boli i po 4 dana za redom..inače nikad nisam imala takvih problema..jučer sam cijeli dan preležala s oblogom, rano zaspala i ujutro opet isto..
Da! Već tjedan dana se budim kao zombi, usporena sam i šiba me oko sljepoočnica barem jednom dnevno. Nekad mi pomogne spavanac popodne od 45 min, nikako duže da se ne pogorša.
Prije sam znatno slabije reagirala na vremenske promjene, sada sam kao baba.
Inače, pozdrav svima! Vidim da pišete brzo i puno, razbudilo nas proljeće.
Lagertha, super je ladica :) Sad si me potaknula da škicnem robicu na netu. (ponovno, do sad nisam našla nešto posebno isplativo)
Mi smo počeli sa nekim radovima oko stana, zapravo još hvatamo zalet...u prijevodu: ja gledam boje i neke sitnice, a on gleda u tv, onda ga ja pogledam a on se pravi da gleda sa mnom. :D
Želim vam mirnu i lijepu nedjelju :)
Lagertha ladica je prezakon!! Ne mogu docekat da zavrsimo s poslovima koje imamo pa da se i ja bacim na sredivanje ladice i kupnje ostatka stvari za bebaca..
U trudnoci imam cesto glavobolje,al ajde prode to sve i dobro je dok se da istrpit..
Znam da smo vec pisali o bolnim nogama i grcevima,al neku noc me tak ulovio grc i kad je popustio nastavila sam spavat,al sad me vec 2 dana ta noga boli,dns manje..pocela sam pit sumeci magnezij..i jucer na lijevoj strani onak negdje di je jajnik bas me presjeklo,zabolilo,al msm da je to bebac samo malo jace udario jer je poslije bilo sve okej ,a bebac aktivan kao i inace..
Cure sto je bolje tj sto ste vi koristile od tih bocica i dudica avent,nuk,baby love ili nesto sasvim drugo?
Zna li netko (ili mame s iskustvom ) što je bolje, posteljina ili vreća za spavanje?
Negdje čitam da su vreće bolje jer se beba može zavući pod pokrivačić, pogotovo kad je mala i tako ugušiti, te da je vreća pravo rješenje, a negdje da ipak nisu dobre vreće jer se i u njih uvuče...što vi pripremate?
Obzirom na neke cijene posteljina, a i vreća, ne isplati mi se kupovati i jedno i drugo u par primjeraka..
Mislim da treba uzeti u obzir i kako će beba reagirati na vreću, da li je miran spavač...ako je, mislim da je rizik za neku ne daj bože komplikaciju minimalan. Ja sam recimo kao beba radila cirkus kad bi me stavili u tu vreću jer nisam podnosila da su mi noge tako zarobljene, tj. valjda sam se cijela osjećala zarobljeno pa bih odvalila u deračinu dok me ne bi izvukli. Sa dekicom nije bilo problema. Tako da...možda je dobro vidjeti sa nekom laganijom i povoljnijom dekicom kako beba reagira na zamatanje slično vreći pa ako se ne buni investirati u vreću?
Bok cure.
Ja sam procitala na netu da se vreca koristi kad dijete maalo poraste i bude aktivnije, da se ne otkrije, a ja cu probati bez vrece a ako bude neizostavno stavit cu ga u vrecu, imam jednu ali malo deblju.
Mi imamo skoro sve, moramo kupiti jos samo stvari za higijenu, sortiman iz apoteke za nedaj Boze, tetra pelene, podlogu za prematanje i igracke onda smo gotovi. Cekam da muz preseli komodu u sobu, do tad sam nemocna oko priprema.
Jucer sam pripremila spavacice za bolnicu, imam 2 kojih se ni barunice ni kraljice nebi postidile (dala mi je baka, imaju volane) ali meni je to fora, necu kupovati nove
Vreca za spavanje vam zbilja u pocetku ne treba!Bebice su mirne,stavlja ih se da spavaju na boku!Kasnije se pocnu okretati,vidjet cete po njima,ali ne toliko da sve zbacaju sa sebe!Tako da,sad u pocetku,ne treba!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj ja sam danas bebu osjetila jaaako intezivnije nego inace, i mene je to nekeko prestravilo , nisam se bas ugodno osjecala... Sada me to brine, posto samo cujem da je svima neto najljepse kada to iskuse ... Ovako je ispalo koda sam se uplasila svoje bebe
Joj ja sam danas bebu osjetila jaaako intezivnije nego inace, i mene je to nekeko prestravilo , nisam se bas ugodno osjecala… Sada me to brine, posto samo cujem da je svima neto najljepse kada to iskuse … Ovako je ispalo koda sam se uplasila svoje bebe
sve je to normalno,raste i rasteze se,ja ima 2 tjedna snimam videee kako mi zatrese stomak il kak se koprca ko jegulja. skuzila sam kad se malo stresiram da se skroz povuce dolje podno stomaka i tad mi stomak bude ko kamen,e toga se ja jezim. il kad se preseli samo na jednu stranu :D
Sortiraj odgovore
Najstariji