Pandice...Uzmi poseban i prasak i omeksivac te robu od bebe,prvih par mjeseci peri odvojeno od vase!I slobodno stavi na dodatno ispiranje!Tako sam ja radila sa obadvoje svojih!Ne sjecam se dokle sam prala tako odvojeno pa sam napisala prvih par mjeseci!A da,cijelo vrijeme koristi isti prasak i omeksivac,nemoj mjenjati marke!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Dan…ni kod mene ništa…
Kod mene takodjer nista!Poceli su doplatak uplacivati pa valjda budu!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Meni je danas sjela naknada za komplikacije. Vjerujem da će i vama ostalima ubrzo
Meni je danas sjela naknada za komplikacije. Vjerujem da će i vama ostalima ubrzo
Znaci,poceli su uplacivati!Super!Hvala na info
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
mamika i pandice- ma nema ljepseg osjecaja neg ujutro kad se probudis s tim njeznim/jakim udarcima i kad se pogladis po trbuhu.tada znas da je tu u tebi i da ti je trenutno najbolji frend :D mislim da ce mi unatoc svim ovim trudnickim tegobama faliti da je u meni ,jer sad je di god ja tu i on,sebično znam al ja ga nosim, :D
ni meni komplikacije nisu sjele,bila u banci u 10:30 jutros.radi do 15 h pa cu provjerit jos jednom pa javim.ionak neam pametnijeg posla :D prosli put sam bila 20.og oko 14 h i tad je bilo sjelo.
Kad me udara onda znam da je sve ok!Necete vjerovat,ali navecer oko 10 se smiri,po noci ako se probudim me ne udara i kad se ustanem nakon nesto sitno vremena se javi!Dijete pocelo spavati....😀
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji