Joj ja sam danas bebu osjetila jaaako intezivnije nego inace, i mene je to nekeko prestravilo , nisam se bas ugodno osjecala… Sada me to brine, posto samo cujem da je svima neto najljepse kada to iskuse … Ovako je ispalo koda sam se uplasila svoje bebe
sve je to normalno,raste i rasteze se,ja ima 2 tjedna snimam videee kako mi zatrese stomak il kak se koprca ko jegulja. skuzila sam kad se malo stresiram da se skroz povuce dolje podno stomaka i tad mi stomak bude ko kamen,e toga se ja jezim. il kad se preseli samo na jednu stranu :D
Ovoj mojoj ne pase kad lezim na desnom boku,odmah se pocne jako koprcati!Kad promjenim polozaj,smiri se!I par puta ,ako bas dreknem na klince,onda se isto pocne intenzivno mrdati!Prvo sam mislila da sam to umislila,al sam par puta pratila situaciju i skuzila da ne umisljam
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Elen meni je isto tako pre zanimljivo kad se nagura na jednu stranu haha i onda mi ta strana bude onako podignuta i tvrda a druge strane trbuha nema haha
I onda ja malo prstima onako kruznim pokretima kao da mazim bebu. Ne znam dal ona uopce osjeti kad to radim al ja se osjecam nekako povezanije s bebom :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Mamika da. Ja sam citala svasta na internetu i da beba cuje vanjski svijet a neki opet kazu da ne cuje jer je previse buka u trbuhu ali recimo ako pecem kolace pa upalim mikser ili malo pojacam tv da pocne biti aktivnija.. ne znam sad ni sama jel isto to slucajnost pa umisljam ili..
Cure kakav je vama trbuh? Moj zna biti tvrd ko kamen, pogotovo kad stojim ili hodam. ne znam jel to normalno.
Moj je nekako mekan,posebno donji dio!Ako nosim trenirku ,kuzi se! ??
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja sam dosta citala o tome kako bebe pogotovo od 23 tjedna cuju zvukove i da su radili cak neka istrazivanja i po tome zakljucili da beba zna prepoznati mamin i tatin glas u sobi punoj ljudi... Isto tako kao kada se pustaju odredene pjesme bebi dok je u stomaku , da ima drugacije reakcije na njih nakon poroda naspram ostalih ....Ja postepeno pocinjem pricati sve vise sa bebom , i planiram sve vise svakako ne moze odmoci, a citala sam da bebama to godi i da su sretnije isto tako da i tate trebaju sudjelovati u tome
Jučer bila u C & A , kupila dva ručnika s kapuljačama za dečkića za 69 kn (svaki) i ostala ZATEČENA fantastičnom ponudom za bebe i doslovno razvila opsesiju tako da sad 'dtolkam' C&A ponudu na netu :D I da, 30 % sniženja na AVENT proizvode (i dude varalice) u DM-u za 15 bodova na dm kartici a nju većina ima, ja jučer upecala dvije svijetloplave, nek se nađu :) Ja nisam za te bapske priče 'ne kupovanja' , radije svaki mjesec uzet po nešto na super sniženjima i uštedjet stotine i tisuće na koncu kuna nego vjerovat u te gluposti pa iskreširat gomilu novaca tri tjedna pred porod.
Ja sam fulala popust u Bipi 25% popusta na Avent koji je trajao do jucer. Sjetila sam se kad su u blizini sve Bipe bile zatvorene. Ali sam u lesnini uzela dvije dekice, rucnik i dvije plahte. Bila sam jucer isto zadnji dan snizenja pa vise nije bilo puno stvari.
Muz je dosao sad iz nocne i napokon je i sluzbeno na godisnjem tako da ovaj tjedan mozemo u soping krupnijih stvari i lagano poceti micati stvari iz buduce djecje sobice. Jeeej.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Jutro cure :)
Me+mybaby i mi krecemo ovaj tjedan sa kupovinom i spremanjem. A za vikend krecenje i spremanje ormara ufff
E cure jedan savjet mi treba oko pranja robice. Odlucila sam kupit onaj Lenor omeksivac za djecju robicu al me sad zanima sljedece. Znaci ovaj tekuci det koji koristim stavim normalno i samo taj posebni omeksivac ili ste vi i det ili prasak kupovale neki posebno? I jel da kad masina opere to da ukljucim jos jednom dodatno samo ono ispiranje?
jutroo...upravo provjeravala jesu li sjele komplikacije ali još nista:(
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji