Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    17. Ožujak 2017. 10:05

Lagertha uzas sto se tice tih vrtoglavica u tramvaju...ovo vrijeme je koma, da znas kako mi godi biti doma. Sad sam si fino doručkovala i sad šetnjica do lidla s ruksakom po par stvarčica. Pa reci tom svom Dr. da osjećaš da je stvarno vrijeme za odmor i nek ti napise tih tjedan dva, koliko vec...

Ofnica
    17. Ožujak 2017. 10:11

Pandice ti si sad 32+x jel tako? Dakle ti si u 33.tj sad vec.

17. Ožujak 2017. 10:14

Ofnica

Pandice ti si sad 32+x jel tako? Dakle ti si u 33.tj sad vec.

Ne, ona je ja mislim 31+3 ili 31+4, pa je sad u 32.tjednu, ali će uskoro ući u 33. Ustvari ima logike, ali se teško naviknuti. Tako sam i ja sad u 8. mjesecu iako sam napunila nedavno punih 7 od zadnje menge.

Ofnica
    17. Ožujak 2017. 10:21

Da da, uglavnom...treba se malo naviknuti na taj izračun. 😂

• Petra178
    17. Ožujak 2017. 10:26

Evo i mene nakon sto godina...zivcira me ovaj novi forum, stalo me izbaci s moba, a posto sam na komplikacijama rijetko imam priliku ugrabiti laptop i tipkati...iako vas redovito sve pratim :)
    sad sam 14+5, spol jos ne znam, ne znam ni bolnicu, nadam se da cu na iducoj kontroli saznati jel curka ili decko :)

a htjela sam vas pitati, kad ste krenule s kupovanjem stvari za bebe? tako se veselim, hocu bar jednu sinticu kupiti, a moja mama, svekrva, svi oko mene polude kad to cuju!! to se ne smijem, ovov ono, bapske price...kazem im da se ne daj Boze sto i dogodi, pa valjda cemo imati iducu priliku, pa ce biti za iducu bebu...a one jos vise, kako se tako kockam...jesam stvarno ja luda??

Zelja mi ej na ovom sajmu u west gateu kupiti sto bude povoljno i prilika, tad cu biti 18.TT, zar je i to prerano za iskoristiti popust? toliko me ubijaju u pojam da se bojim uopce ista planirati :(

Ofnica
    17. Ožujak 2017. 10:34

Ma kakvi Petra, nije rano...treba iskoristiti popuste i malo rasporediti troskove u budžetu. Ja mislim da sam s 4mj kupila prvu stvar, onu podlogu za presvlačenje na -50%. Samo Iskoristi sad popuste...ja bih da sam na tvom mjestu. Ja veceras idem na late night shopping i nadam se ubosti isto dobre popuste.

Ofnica
    17. Ožujak 2017. 10:38

Ps Petra, nemoj niti govoriti onda to svojoj mami i svekrvi...uostalom kad one budu financirale nek kupuju kad žele. 😜 Ja sam uvijek za raspoređivanje troškova i racionalno raspolaganje lovom. I zadnje, tebi je kritično razdoblje vec proslo tako da budi pozitivna i s gustom vec lagano razmišljaj o kupnji potrepština. 

• Petra178
    17. Ožujak 2017. 10:43

tako si i ja mislim..uostalom, mogu roditi i mjesec dana ranije, mogu se poceti otvarati pa necu biti za nista, kamoli lutanja po ducanima...stvarno mislim da je ok kad sam u prilici i kad ulovim nesto na snizenju kupiti...neki dan sam kupila trudnicke hlace jer me ove moje trapke vec stiscu, po toj logici ne bih ni sebi trebala kupovati...
    a opet, kad ti netko "napuni glavu" onda stvarno nisi siguran tko je lud na kraju..

mrva2017
    17. Ožujak 2017. 10:45

mi smo danas ušli u 24 tjedan...do prije tjedan dana nisam baš kupovala stvari za bebu, a sad samo gledam di ima koja akcija. danas sam uočila popust u Lesnini, ovaj baby vikend i baš mi ima fora cipelica za bebe nehodače po 50 kn... odmah idem nakon posla...

Ofnica
    17. Ožujak 2017. 10:46

Samo ti sebe slušaj, a njima klimaj: da, da, naravno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.