E pa tako je Ofnice. Osjecala sam s lijepo u svojoj kozi i prije trudnoce, a kako ne bih sad kad znam da nosim novi zivot. Istina, ne bih voljela dobiti previse jer je to opasno i za mene i za bebu, ali dokle god jedem zdravo i osjecam se dobro, ne vidim problem.
Ja sam si nasla spavacicu onako kao dugacku kosulju na dugmice naravno i ima na sebi prisiveno mickey i minnie :D za 10e i bas mi je slatka za bebace i rodiliste onako, a muz kaze a nema na autice?! Haha
Sto se tice kg prije trudnoce sam imala 68kg a sada 31+3tt 71kg :D al gin mi je rekla da se kilama uopce ne trebam zamarat i da se kilama bave ljudi koji rade u mesnici a ne trudnice haha
Mamika ja cesto pijem pivo, ne cijelo naravno vec casu i bas mi godi. Muz mi uvijek kaze da mi je bolje popit casu pive nego casu cole hehe
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure, sto se tice kila mislim da je stvarno glupo de time zamarati. Svaka od nas ima svoj tempo kao i u drugim stvarima. Ja sam u prvoj trudnoći dobila cca 10 kg, a nakon 6 mj sam pala ispod kilaže prije trudnoće i to isključivo zbog dojenja, noćnog budjenja i napora. Dakle, nista nisam radila da bi smršavila, a to se svejedno dogodilo, cak i vise nego sam trebala.
Ja pivu bas i ne pijem jer mi nije fina, ponekad uz rucak samo jedan guc i to je to. Ali mislim da ne moze štetiti. Imam frendicu s dvoje preslatkih malih bebaca i u svakoj trudnoći je najnormalnije pila pivu, i to cijelu, pa i sad kod dojenja. Uvijek kaze "dobro je za mlijeko" :)
Ma jooooj vi ste sve tak dobre i brojite zalogaje da mi je skroz bed
Ja se ne ograničava na žličicu linolade, pojedem koliko mi se želi ;)
Bebi je super, šećer mi je odličan a ja sretna i zadovoljna nakon malo slatkiša. Naravno da ne pretjerujem s ničim i svaki dan zdravo kuham ali ako nešto poželim onda si to i dopustim ;)
Sretna mama i sretna beba. U 24 tjednu sam i na +8kg. Moglo je i manje ali ja sam zadovoljna :)
Inace, vazem se samo kod doktora, doma i ne gledam vagu
Ti si moj idol! 😀 Sve si mislim jel imam jedino ja takvo razmisljanje. Blizu smo s tjednima i s kilama. A ako se ne varam i ti planiras u Petrovu pa se mozda i vidimo.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Tak i ja Ninche…skinut cemo ih dok smo rekle keks dok počnu buđenja, i nošenja bebe, šetnje i kasnije trčanja za bebitosom.
Ma joj,vjerujte mi ,bit cemo i umorne i iscrpljene tako da ce nam jelo i slatkisi biti zadnji na pameti!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Onda cu i ja popit malo pivice!Jos malo pa ce sezona rostilja.....Taman se najedemo luka i cevapa i trk u rodiliste....Ha ha...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Jutro..evo ja baš došla s kontrole..sve je super, maleni ima 670g (23 tj), do sad sam dobila 8 kg..
Doktorica me poslala napravit GUK na Vuk Vrhovec..na ogtt mi je šečer natašte 5,2..to je kao povišeno, granica je 5,1..
Da sam bila trudna prije par godina bilo bi sve ok, jer je onda granica bila 5,4, sad su smanjili..
Na Vuk V. u dobit aparaturu da se doma pikam u prst i punim epruvetice i donesem im drugi dan, i dijetu..ako i tu ustanove poremečaj onda moram na kontrole u Petrovu..
Jel kod vas šečer ok?
Ja sam na +6kg s 25 tjedana, ali iskreno ne zamaram iako je malo glupo da to ispadne skoro najvažnija stvar u trudnoći, a ne beba. Stvarno se dobro osjećam a i beba je dobro. Netko pojede samo žličicu linolade?!? Pa svaka čast, ja ne stanem baš tako brzo iako se općenito zdravo hranim, ali ako mi se nešto jede pojedem. Ja odbrojavam dane do godišnjeg. Još 3 tjedna rada..
Jutro.Ja upravo radim OGTT, prvo vadenje gotovo.U glukozu koju trebam popit su mi stavili limun koji sam donila, tako da je nista strasno, sladja limunada.Jedino me ubija sad cekanje ovdje 2 sata🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji