Ajme,koliko ste napisale!Ne da mi se citirat,samo cu komentirat po redu kaj sam zapamtila!
Spavacice ne volim!Nosim ih samo ona tri dana u bolnici tak da mogu imati i bapski dezen,bitno da ih manje platim!
Knjige..Citam samo psiholoske trilere!600 str za prvu godinu?cca 60 str po mjesecu djeteta!Odustajem!
Kile Uffff....Smatram da se treba zdravo hraniti,ali i da si smijemo priustiti par zlica linolade,par keksica,bomboncica,ti i tamo nesto iz pekare!Bitno je da ne pretjerujemo!A sta ce tice pica biram samo vodu!Pijem puno pa bolje to nego sokovi!
Komentari sestara One vam zbilja tak znaju komentirat kile?Nisam osobno dozivjela,a i drago mi je!Samo bih se nazivcirala!Smatram da nemaju one pravo to govorit,nego doktor! I za kraj....Nisu ove nase kile salo nego i beba i posteljica,maternica,plodna voda,volumen krvi nam se povecao....
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja sam se opterecivala sto ne dobivam na kilazi,al kad se sjetim pocetka i da sam puno povracala i imala mucnine nije ni cudno, sad sam 29+1 i samo 3kg..bitno mi je da bebac napreduje a to sto ce tko rec me ne dira jedem sto mi se jede i kad mi se jede...slatko sam prije jela ono jednom u mj dana,a sad mi se cesto trazi pa si priustim kad i koliko mi se trazi..znam neke koji su u cijeloj trudnoci dobile 9kg do onih koje su dobile skoro 30kg i rodile su zivu i zdravu djecu..
Od svih tih knjiga koje ste napisale da citate jel ima koja na internetu pa da mi posaljete link bila bih vam jako zahvalna 😘
Cure, jel popijete tu i tamo pivicu? Ne mislim na cijelu ili da se ponapijate,mozda 2 deci?Nisam popila kap od pocetka trudnoce,a zadnjih par dana ako si muz popije uz rucak dodje mi zelja samo takva!Mozda zato sto se ne smije!Colu sam pila tu i tamo,pivu ne!Sta vi mislite?
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
bok cure,ovdje elen ,-vec smo se upoznale daaavno,no otkako je klokanica promjenila izgled nisam se mogla nikako ulogirat tak da sam morala i novi mail napravit i registaciju.strasnooo!!! uglavnom,sad smo skoro 24 tjedna ,bili i na anomaliju,sve 5. mali steze,udara,pipka :) rekla teta na anomaliju da dijete nije nikad preaktivno i sta se vise koprca i udara da je to njima draze,valjda znak da je sve super.cesto mi se zna preselit samo s jedne strane stomaka pa izgledam ko kvasimodo :) :D tesko mi pocelo oblacit carape ,saginjat se opcenito itd..standarne tegobe... a sad jedno iskreno pitanje? koliko Vas još uvijek puši??al iskreno. ja zapalim do 5 slim cigare dnevno i ubi boze koju griznju savjesti imam ://///// tako bi ih tila izbacit al sta cu kad su mi takav gust,nije da se pravdam al ih vise proficukam i pustim da izgore,al opet ta krivnja....
Cure, jel popijete tu i tamo pivicu? Ne mislim na cijelu ili da se ponapijate,mozda 2 deci?Nisam popila kap od pocetka trudnoce,a zadnjih par dana ako si muz popije uz rucak dodje mi zelja samo takva!Mozda zato sto se ne smije!Colu sam pila tu i tamo,pivu ne!Sta vi mislite?
mozes slobodno,od case ti nis nece bit,ja tu i tamo popim oko deci crnog vina,zbog zeljeza a i zdravo je .sad kad jos malo vise zatopli cu si uzet casu radlera .sve sto je umjereno je ok.
Ja bez beda popijem malo piva i vina tu i tamo,ali to ostane par gutljaja jer sam izgubila zelju otkako sam trudna. Ne pijem ni kavu jer sam prestala pusit (a to mi nekako ide jedno s drugim) i sad dok tipkam ovo kontam sta sam sve prestala i mozda mi je zbog toga apetit bio tako divljao 🤔
Ja sam mozda jedanput ili dvaput popila casu pive ili radlera. Mislim da te minimalne kolicine stvarno ne stete, ali ja nemam ni potrebu. Pusiti sam prestala kak sam ostala trudna. Jednostavno mi se nije pusilo, ali me ponekad zna vuci :) jedanput sam zapalila i takva me je griznja savjesti pekla da sam rekla vise ne! :)
Ali zato papam ko luda :D raspisale ste se o lino ladi i morala sam si ju pojesti :D ja sam u 4 mj dobila 4 kg. Od zadnjeg pregleda sam dobila 3kg i sestra je rekla da je malo previse. Kao normalno je dobiti 1,5 od pregleda do pregleda.
Meni nije bitno da iz rodilista izadem kao manekenka, nego sa zdravom bebom, boli me briga za kile i za tuda misljenja, jedem zdravo i koliko zelim. Skinut cu ih poslije ako Bog da, kako znam i umijem 😊
I ja sam dobila do sad 10kg
Tak i ja Ninche...skinut cemo ih dok smo rekle keks dok počnu buđenja, i nošenja bebe, šetnje i kasnije trčanja za bebitosom.
Sortiraj odgovore
Najstariji