Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Ožujak 2017. 15:43

Lagertha

Ofnica

I ja sam mislila u bolnicu ali kad sam sad zakasnila, joooooj…i ja sam kao ti, volim se pripremiti ali sta je tu je sad…kao tak na Sv. Duhu završava 18.5 a to mi je vec fakat kasno, malo mi je to too much da 10 dana prije poroda hodam po tim tečajevima. I samo je jos jedno mjesto slobodno…ne kuzim kak su tak popunjeni, shit trebala sam zvati jos prije 2mj 😳

Da, baš čudno

Ofnice ja bi otišla sad u travnju na datume održavanja tečaja i zamolila ih da me puste da slušam. Moguće je da će biti mjesta... ljudi se prijave pa ne dođu. Zato je možda bolje da stave neku cifru, pa se prijave samo ljudi koji zaista žele ići.

10. Ožujak 2017. 15:50

Čak sam našla za patronažne: http://www.dzz-zapad.hr/kategorije.php?struka=16&ordinacijePage=2

Klikneš na onaj dom zdravlja koji ti je blizu, dobiješ popis patronažnih, klikneš na neku od njih i u njenom profilu imaš kontakt (broj telefona, radno vrijeme) i PODRUČJE RADA (popis ulica). Upravo sam našla i svoju ulicu na popisu područja rada jedne od patronažnih. 

Ofnica
    10. Ožujak 2017. 15:58

Super Lagertha! Bas cu pogledati. Br. od doma zdravlja Špansko ti je 3896 989 ako ti treba... hvala za link!

10. Ožujak 2017. 16:01

Ofnica

Super Lagertha! Bas cu pogledati. Br. od doma zdravlja Špansko ti je 3896 989 ako ti treba… hvala za link!

Np 

Ofnica
    10. Ožujak 2017. 16:07

Evo i ja nasla i napravila print screen...Ajde da i to rijesimo. 😉

Ninche9
    10. Ožujak 2017. 16:42

Curke ja sam se kod nas u Njemackoj prijavila za tecaj. Inace nije obavezan i muz moze biti na porodu i bez tecaja besplatno, ali su me svi poticali da idem jer je to kazu jako vazno (ginicka, babica i u bolnici) pa smo rezervirali mjesto.
    Meni pokriva zdravstveno osiguranje, a muz mora platiti 120 ili 130€, nisam sigurna.
    Idemo na vikend tecaj, petak popodne, subota cijeli dan i nedjelja do posljepodne.
    Ne znam sto cemo tako dugo raditi i uciti ali se jako veselim. To ce biti taman mjesec dana prije poroda.
    Nasa bolnica se zove St. Elisabethen Krankenhaus

• tmr28
    10. Ožujak 2017. 17:00

Ofnica

Cure jel koja od vas rekla da je najnovija info da se za porod na Sv. Duhu ne trazi da pratnja ima položen tečaj? Kao da se sjecam da sam to pročitala sad u zadnjih tjedan dana…

Ofnica Meni je doktorica sa sv.duha tako rekla...al na njihovoj stranici pise da mora imat tecaj...bolje proc to pa da smo ziher

mamika3
    10. Ožujak 2017. 17:34

Ofnica

I ja sam ostala s tim zatečena…u vezi patronažne. Kao moraš saznati koja ti je najbliža ambulanta odnosno dom zdravlja, meni je Špansko, i tamo pise navodno na vratima kad su tamo ili nazoves pa pitaš. Meni je za Špansko zena vec dala br. telefona i rekla nek zovem ujutro od 7.30-9.00 pa da se dogovorim i da razmijenim kontakte i eventualno dogovorim upoznavanje. Stvarno me to začudilo jer mi nitko to jos nije rekao da je tak radio… Lagertha koliko sam skuzila i ti si tu negdje na zapadu pa nazovi baruna filipovica i pitaj tamo koga da zoves. Ja sam zvala na br. 3886 782

Ima u Spanskom,zove se Branka-trazi nju!Dolazila mi oba dva puta!Predobra i presimpaticna,voli jako bebice!Znala sam ju sresti u setnji,popricale bi uvijek!Zna posao,dolazi redovito!Reci joj nek te uvali kod pedijatra-Stipe Cular!Tak je moje klince,on je predobar!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    10. Ožujak 2017. 18:33

Hvala mamika! Znaci i ti si ovdje negdje, bas fora! Budem bas pitala za nju, nadam se da moze tako iako po ulici pripadam jednoj drugoj. Fala za preporuku za pedijatra, to mi je isto neki dan palo na pamet, ali nisam to stigla jos istraživati.

mamika3
    10. Ožujak 2017. 20:17

Ofnica

Hvala mamika! Znaci i ti si ovdje negdje, bas fora! Budem bas pitala za nju, nadam se da moze tako iako po ulici pripadam jednoj drugoj. Fala za preporuku za pedijatra, to mi je isto neki dan palo na pamet, ali nisam to stigla jos istraživati.

Bila sam tamo,ali smo se preselili!A za pedijatra definitivno probaj kod njega!Ova u suprotnoj smjeni pregleda dijete navrat nanos!Znam jer mi je necakinja bila kod nje!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.