Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anuska-st
    10. Ožujak 2017. 13:05

Meni je deckic najvjerovatnije a termin 21.08 al bit ce to i kasnije..rodiliste Split

Trenta
    10. Ožujak 2017. 13:16

Me+mybaby

mrva2017

Trenta

Babuska03 ja sam konacno danas kupila komp carape u rosy step za vene 140den, za 120kn. A za kremumi je dr preporucio kesten ili heparin, i noge sto vise na povisenom drzati i sto manje sjediti.
    Inace pregled jucer prosao ok, bebac odlicno ali eto nabacila jos 2kg. Sad sam +8kg:( nadam se da se nece sad poduplari.
    Hvala za info za porod u vodi. Mada nekak muz naginje petrovoj i vulgaris porodu. Samo da mi ga je vidjeti hoce li izdrzati tecaj od mjesec dana:)

mi idemo u 5.mjesecu u Petrovu na tečaj.. to stvarno traje mjesec dana????

Traje 8 dana, samo sto oni to razvuku pa izgleda da traje puuuno dulje. 13 tema se prode u 8 dana. Jedino se pripremi na dosta neugodne drvene klupe za sjediti.

Ma da razvuku, a moglo bi stat u 8 dana. Vidi link: http://rodilista.roda.hr/rodilista/rodilista-u-hrvatskoj/zagreb/. I jos placas:(

Ofnica
    10. Ožujak 2017. 13:56

Lagertha

Mrva, moj ginekolog je rekao da on sve trudnice šalje na OGTT u 24. tjednu.

Moja isto salje sve. Meni nitko nije ni ponudio treće vađenje krvi tak da bi i platila da sam znala...samo su mi rekli da se vratim za 2h

Ofnica
    10. Ožujak 2017. 14:12

Lagertha ne bi ni meni bio bed platiti tečaj nego malo mi je čudno da neke državne bolnice naplaćuju a druge ne...eto vidis sta pišu cure, neke su 3x vadile krv za OGTT besplatno, a ti si platila 3. vađenje, a mene pak nitko nije pitao za 3. vađenje. Nisu mi jasni ti kriteriji i različiti cjenici, a sve državne ustanove.

mrva2017
    10. Ožujak 2017. 14:17

Ofnica

Lagertha ne bi ni meni bio bed platiti tečaj nego malo mi je čudno da neke državne bolnice naplaćuju a druge ne…eto vidis sta pišu cure, neke su 3x vadile krv za OGTT besplatno, a ti si platila 3. vađenje, a mene pak nitko nije pitao za 3. vađenje. Nisu mi jasni ti kriteriji i različiti cjenici, a sve državne ustanove.

u Petrovoj se plaća 400 kn tečaj....

• blu5
    10. Ožujak 2017. 14:44

U Splitu se isto plaća 400 kn tečaj

Ofnica
    10. Ožujak 2017. 14:57

Svasta...na Sv. duhu ne, ali sad sam zvala i imaju samo jedno mjesto jos za 5.mj. Tak da cu ici u Dom zdravlja u Baruna filipovica u 4mj,  postoji cak tečaj 2x, jedan oko Uskrsa, a drugi krajem 4.mj. Jedino sta sam primjetila da ti tečajevi u domu zdravlja traju svega 6 sati, a održavaju se dva dana zaredom. Ne znam jel su po opsežniji ti tečajevi po bolnicama koji se plaćaju...

Ofnica
    10. Ožujak 2017. 15:03

Cure jel koja od vas rekla da je najnovija info da se za porod na Sv. Duhu ne trazi da pratnja ima položen tečaj? Kao da se sjecam da sam to pročitala sad u zadnjih tjedan dana...

Ofnica
    10. Ožujak 2017. 15:13

Jedna friska info...za tecaj u Baruna Filipovica se ne treba prijaviti, samo se dođe... i zena me je pitala jesam mozda stupila u kontakt s patronažnom sestrom. Kao da bi bilo dobro stupiti u kontakt sa patronaznom koja ce mi dolaziti iza poroda i upoznati se s njom. Nisam znala da to tak ide...koliko sam pricala s prijateljicama, bolnica javlja o porodu patronažnoj koja onda zove mamu da se dogovore za termin dolaska. Jos mi je zena rekla: samo se vi pouzdajte u ono sta sami dogovorite, tak da cu morati i patronažnu kontaktirati narednih dana. Kak to kod cas funkcionira?

10. Ožujak 2017. 15:18

Ofnica

Lagertha ne bi ni meni bio bed platiti tečaj nego malo mi je čudno da neke državne bolnice naplaćuju a druge ne…eto vidis sta pišu cure, neke su 3x vadile krv za OGTT besplatno, a ti si platila 3. vađenje, a mene pak nitko nije pitao za 3. vađenje. Nisu mi jasni ti kriteriji i različiti cjenici, a sve državne ustanove.

Pa je. Meni je ginekolog tak i rekao da će napisati 3 vađenja na uputnicu, a da će me možda tražiti da platim 3. vađenje 15 kn, a možda i neće... da sve ovisi tko je valjda na šalteru. Mene su čak u ljekarni tražile da platim 10 kn za Euthyrox na recept iako meni nije logično da plaćam ako sam trudnica i ako mi to treba zbog trudnoće... aaaah, ne uzrujavam se zbog takvih stvari jer se ne radi o puno novaca (bar meni to nije puno).

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.