Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    13. Ožujak 2017. 08:36

Meni je ovo treca trudnoca i imam 32 godine,al znate sto?Osjecam se ko ,kako je netko napisao ,stara baba!Bilo je puno vise dana kad mi je bilo lose nego dobro!Kile,umor,nekakva tromost....Uopce se ne prepoznajem!Odemo nekamo u prirodu s djecom,dobro je koliko toliko dok se krecem,al kad sjednem ja sam gotova!I sta se tice hodanja moram polako,ako imalo ubrzam odmah pocnu ligamenti!Sumnjam da je do godina!Mozda je jednostavno trudnoca u pitanju ili treca trudnoca!Ha ha..

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• KFK
    13. Ožujak 2017. 08:42

Sanjalica23

Da li je nekome ustanovljen manjak plodne vode? Ustvari dr mi je rekao da je na donjoj granici i mnogo sam se uplasila,ostalo je hvala Bogu uredu ali dr. Je danas zurio i nisam bas zadovoljna pregledom uz to sve i taj manjak.plodne vode, molim za.pomoc ako neko.ima alicna iskustva ,lp

Meni je u prvoj trudnoći negdje oko 32-33 tjedna ginekolog rekao da imam manjak plodne vode i da će me poslat u rađaonu jer je beba na -1. Ja sam se ustrtarila. Na kraju sam 3 tjedna preležala (doslovno sam išla samo na wc i jest) i pila sam oko 3l vode dnevno i već za 10 dana se beba digla i plodna voda je bila obnovljena. Tak da ti to nije ništa strašno, samo više odmaraj i osluškuj svoje tijelo.

13. Ožujak 2017. 08:50

Eloa baš mi je žao.  Znam da te ne mogu utješiti, ali samo da znaš da su jednoj mojoj prijateljici rekli svašta za 2/4 djece. Za jednog dečkića su čak govorili da mu se mozak ne razvija pravilno i na kraju je sve bilo ok nakon poroda i ima 4 zdrave djece. Nadam se da će tako biti i s tvojom bebom i da zbog nesavršenosti uzv-a doktori preuveličavaju problem. 

13. Ožujak 2017. 09:06

mamika3

Meni je ovo treca trudnoca i imam 32 godine,al znate sto?Osjecam se ko ,kako je netko napisao ,stara baba!Bilo je puno vise dana kad mi je bilo lose nego dobro!Kile,umor,nekakva tromost….Uopce se ne prepoznajem!Odemo nekamo u prirodu s djecom,dobro je koliko toliko dok se krecem,al kad sjednem ja sam gotova!I sta se tice hodanja moram polako,ako imalo ubrzam odmah pocnu ligamenti!Sumnjam da je do godina!Mozda je jednostavno trudnoca u pitanju ili treca trudnoca!Ha ha..

Nisam sigurna da je to do godina, možda do kondicije ili kako tijelo odgovara na hormonalne promjene. Meni je 2 godine više i nemam nikakvih problema s ligamentima za sad. I stvarno sam puna snage ujutro od 6 do negdje 21 sat, onda si odspavam tih 8-9 sati pa mogu ispočetka. Znam i cure starije od mene 5+ godina s još boljom kondicijom za koje mi se čini da su imale i manje problema u trudnoći. No vjerujem da je strašno teško održavati neku kondiciju s dvoje-troje i više djece. Ne vjerujem da majke s toliko djece imaju previše vremena za sebe.

mamika3
    13. Ožujak 2017. 09:27

Lagertha....Ak si cijeli dan tako puna snage,svaka cast!Tjesim se da kad prodje porod i neko vrijeme nakon da cu biti ona stara!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

13. Ožujak 2017. 09:35

Mamika, a nije mi svaki dan takav, ali većinom imam volje i želje za kretanjem. Jučer sam bila opet na plivanju i vozila na drugi kraj grada zbog toga, ali to mi je takav užitak da se isplati.  I volim se šetati po Sljemenu, Maksimiru, Jarunu, nasipu... Nemoj si dopustiti tromost, i meni ponekad dođe da ostanem doma zavaljena u kauč no onda volja prevlada (a i odgovornost jer moram prošetati pesa) i za vrijeme šetnje shvatim kako je to bila pametna odluka izaći van jer mi je baš dobro. Stavim si neku muziku na uši i šetuckam.

mrva2017
    13. Ožujak 2017. 09:40

I ja se dobro osjećam.. doma sve čistim, kuham... jučer su me boljela leđa i nakon šetnje od sat i pol prestala boljeti.. tako da je bolje da smo u pokretu, ako možemo biti....
    imam 31 god i ovo mi je prva trudnoća... tako da isto kao i Lagertha mislim da nije to do godina... čak osjećam da imam više energije nego prije trudnoće...

LittleG
    13. Ožujak 2017. 10:47

Ja sam u 38. godini, no dobro nisam još napunila i osjećam se kao da nisam trudna.Jedino mi se navečer ranije spava, ali i rano se budim, nekada već u 4..pa se mučim ostati u krevetu bar do nekog pristojnog vremena za ustajanje. Nije to mislim do godina, ipak je to 3.trudnoća i 2 djece koji traže svoje uz sve ostalo u kućanstvu. Meni je ovo prva, nisam u nekoj kondiciji, krenula sa dosta kila u sve to, jer sam jednostavno "velika" cura, ali ne osjećam ništa posebno. Čak i kile skupljam umjereno za sada što me iznenadilo. Jedino mogu potvrditi da kod duljeg hodanja i ja imam osjećaj neke težine skroz dolje u zdjelici, kako su neke cure navele. No ništa što bi me usporavalo. Nadam se da će ostati tako i da ćemo sve mi do cilja bez većih problema

mamika3
    13. Ožujak 2017. 10:50

Onda se ja ocito premalo krecem!Znam da nije stvar u prehrani jer sam to korigirala najvise moguce-mislim ma secer,slatko ,sokove.....Inace volim setati i ici negdhe,,posebno u prirodu,kako ja volim reci!Zbilja nisam za neku tromost!Ocito mi je ovo koliko sad setam premalo,a mislila sam da je dovoljno!A nista,malo cu mrdnut guzom pa prestat kukat!Dobim inspiraciju kad procitam da vi ostale imate energije!😁💪

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

13. Ožujak 2017. 11:12

Poz cure :)
    i ja sam bas ovih dana komentirala kako sam vec u 31tt a uopce se ne osjecam kao trudnica pred porod. U zadnje vrijeme stalno nekud setam i koristim ovo toplo vrijeme i uopce mi nije tesko. Ovaj vikend presetala 24km i odlicno se osjecam.

Nesto me zanima, dok nisam zaboravila. Sutra imam pregled i opet ce me spojit na ctg. Jel zna koja od vas sto znace ti brojevi? mene sestra tamo spoji i ode i nema je dok ne prode tih 20 min pa nemam priliku da mi pojasni a ti brojevi nekad podivljaju pa sam se iskreno prvi put malo i prepala jer nisam znala dal je to normalno pa sad zelim bit spremna i smirena. Znaci ima onaj jedan broj veliki koji bude preko 100, koliko se sad sjecam vrti se tamo oko 140 a kad podivlja bude i preko 160, a onaj drugi manji broj bude uvijek tak do 20.. ?!

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.