Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    13. Ožujak 2017. 11:24

Hej cure, 
    Mi smo sad u 24 tjednu i zbilja mogu reći da nam je zadnje vrijeme super, Bogu hvala. Nakon prvih mjeseci mirovanja i konstantni bolova nisko u zdjelici sada je sve vise-manje kao prije trudnoće.  Jesam malo sporija ali imam volje i snage ;)
    A i manje me leđa i kukovi bole kad se vise krećem ;)
    U srijedu idemo na ogtt, nadam se da će to sve bit ok.
    Polako smo počeli nabavljati opremu za maloga, kolica samo sto nisu stigla, sobicu mu uređujemo,  nešto smo posteljine uzeli nedavno u kaufandu a jučer u bubamari nabavili sterilizator i grijač za bočice. .. ne bi htjela to sve ostavit za kraj pa da mi bude stres oko toga, ovako gustam ;)

Sundi
    13. Ožujak 2017. 11:24

Ja imam 28 prva mi je trudnoca. Fizicki mi nije nista iako imam visak kila. Trudnoca je okarakterizirana kao visokorizicna pa me hvata panika di god me nekaj strecne.  Trudim se vise setat ali posto radim od 8 do 5 ponekad i  do 6 ili 7 ovisno o danu dodem doma i stvarno mi se neda van. Sto se tice spavanja to se totalno promijenilo inace bi zaspala oko ponoci sad vec oko 10 se spremam na kupanje i u krpe. Jos nemam problema sa spavanjem ali da uvijek se probudim u 6 i 15 iako je vikend i ne moram na posao.
    Tu i tamo me copi panika da se necu znati brinuti o bebi pa mahnito citam neke knjige i tak... Imam vise nekih psihickih problema nego fizickih, rekla bi. Inace sam samouvjerena i nije mi problem voditi milijunska puštanja tvornica u pogon, programirati strojeve koji rade u ekspolozivnom okruzenju, ali zato kad shvatim da ne znam drzati bebu ili premotati pupak copi me panika...

• Emma85
    13. Ožujak 2017. 11:49

Drage mame, stalno vas čitam ali nikako da napišem..
    ja isto lagano kupujem stvarčice za bebicu pa me zanima da li vi kupujete stvari tipa sterilizator za bočice, izdajalicu i sl.?
    ne znam uopće da li će mi te stvari trebati...i još jedno pitanje? nije mi jasno to sa svedskim pelenama i širokim povijanjem? jel dovoljno kupiti švedsku pelenu s umetkom i onda se ne mora koristiti tetra? 
    hvala vam:) najbolje ste

mamika3
    13. Ožujak 2017. 12:38

Sterilizator ti ne treba definitivno,a izdajalicu ipak uzmi!Nikad ne znas kako ce to biti u pocetku s dojenjem!Ja necu uzimat tetra pelene nego bas tu koju si navela!Zadnji put sam ju kupila u Adaxu,neki sitni novci,a puno je prakticnija nego tetra!Normalno obuces bebicu i samo ju stavis,i gotovo!A bocice stavi na 5 min u kipucu vodu,poklopljene,voda ne mora kipjeti dok su one unutra i nakon toga ili dobro isperes ili u deterdjent pa isto dobro isperes!Tako sam ja radila,cesce u pocetku!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    13. Ožujak 2017. 12:44

Cure koje imate trudnicke trapke,dal se one mogu i kasnije nositi?Znaci,da se makne ona guma,jel bi to slicilo na ista,s obzirom na njihov kroj za trudnice!Jos si moram pogledati to i tajice pa sam onda mirna!Jucer sam isprobavala robu i uvidjela da i dalje stanem u svoju velicinu,naravno,osim trbuha pa sam si bila malo sretna!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sundi
    13. Ožujak 2017. 12:52

mamika3

Cure koje imate trudnicke trapke,dal se one mogu i kasnije nositi?Znaci,da se makne ona guma,jel bi to slicilo na ista,s obzirom na njihov kroj za trudnice!Jos si moram pogledati to i tajice pa sam onda mirna!Jucer sam isprobavala robu i uvidjela da i dalje stanem u svoju velicinu,naravno,osim trbuha pa sam si bila malo sretna!

Hm moje u biti nemaju cif.. a gumb je samo prisiven. Ali mozda da ti krojacica to nekak prekroji bi i mogla nositi zakaj ne. 

mamika3
    13. Ožujak 2017. 13:03

Sundi

mamika3

Hm moje u biti nemaju cif.. a gumb je samo prisiven. Ali mozda da ti krojacica to nekak prekroji bi i mogla nositi zakaj ne.

Pa bilo bi mi steta platit ih 200-300 kn,ne znam tocno koliko  a nosit ih samo 2-3 mjeseca!Budem vidjela!

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

13. Ožujak 2017. 13:18

Pa ja znam cure koje nose trudničke hlače iako nisu trudne. Kao, onda ti ne treba potkušulja.  Jedino je problem ako ti postanu prevelike.

mici_0555
    13. Ožujak 2017. 13:50

Mamika...ako te tješi i ja sam stalno umorna.. Prvo dijete 32 godine...u koje got doba dana da me staviš leć mogla bi zaspat. Kad su prošla 3 mjeseca krenula sam opet lagano vježbat, penjat, planinarit i sve me boli..teško dišem kao netko ko se nikad ničim nije bavio. Glava me zna bolit na lagano..i stalno jedva čekam doć doma i spavat. Dobro mene posao dosta ubije i stalno neki stres al tako je bilo i prije trudnoće pa sam imala više energije...Kad se napokon dokopam stana niti do dućana mi se nejde...baš uživam samo ležat, što sam inače mrzila. Ugl. mislim da nije do kondicije, ni godina, da je jednostavno svako tijelo i svaka trudnoća drugačija.
    Meni su savjetovali da slušam svoje tijelo..ako mi se spava da spavam, ako mi se jede da jedem...kad mi se bavi sportom da uživam kad ne mogu da se ne opterećujem...tako da ja mislim samo da je beba zdrava, za kile, kondiciju, izgled, količina obavljenog posla, domaćinstvo...mislim da je sve to sad manje bitno.

• KFK
    13. Ožujak 2017. 13:51

U petak sam kupila Avent izdajalicu u DM-u. Za 15 bodova na kartici dobivate 20% popusta i još sam iskoristila 15% na cijeli iznos kupnje (taj bon možete dobiti ako ste se prijavile kao trudnice). Inače košta 429, a ja sam platila oko 280 kn :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.