Evo curke, netko mi napisao da javim novosti s uzv vezano uz bubregiće maleckog...
Nažalost, ne ide na bolje već na gore, sad osim proširenog pijelona na jednom bubregu ima na drugom bubregu cistu dosta veliku, po cijelom bubregu :(
Na trudničkoj ambulanti nas je doktorica uputila u Polikliniku kod dr.Kosa u Zagreb da se to potvrdi ili odbaci i da se nam daju uputstva kako i što dalje.. Čak je nešto spominjala mogući porod u nekoj od zg bolnica da se odma s malim napravi što će trebati..
Ja sam baš nakon pregleda bila sva jadna, tolko put mi suze došle na oči, ali suzdržavam se i nadam se najboljem..
I dragi je tužan, al pomoći za sad nema...
23.03. idemo u zg polikliniku Ginekos pa ćemo vidjeti što će biti...
Eloa nemoj se sikirati, znam da je nama okolo to lakse reci, a da tebi nije uopce lako...ali ovo je odličan prijedlog doktorice, ako je tako i ako se odmah u bolnici poslije poroda to moze bebici sanirati, to je stvarno dobro rješenje. Neki dan sam gledala na TV- u da je Hrvatska najbolja u Europi sta se tice operacija bubrega i jetre i da stvarno imamo najbolje stručnjake u tom području, zamisli u cijeloj Europi!!! Tak da nemas brige jer ce ti beba biti u dobrim rukama ako u dođe do operacije koje su za naše stručnjake stvarno postale rutinske. To su samo ciste, naši rješavaju cijele transplantacije kao od šale, kak onda nece i ciste...samo se smiri i misli pozitivno.
Pozdrav, dugo ništa nisam tipkala.Uglavnom vas samo čitam i uhvatim dosta dobrih ideja i savjeta. Vidim i tablicu polako ažuriramo. Ja ne znam još spol, ali roditi ću u Osijeku. Možda ima još tko iz Os?!
Možda sam kopirala krivi link...možda sam trebala ovako...evo da probam
Eloa, žao mi je...ne mogu ni zamislit koja bi mene hipohondera paranoja krenula hvatat...
A opet znam toliko djece koja su imala problema pri porodu, pa i kasnije a ispala su zdravija od nekih kojima je sve teklo glatko...nema tu nekog pravila...evo čak i ja bila okrenuta naopako..nisam se razvijala kako trebala, mama trebala pit tonu tableta u trudnoći zbog mene, nije htjela..ne znam od kud joj hrabrost..ugl..ja sam se u zadnjoj sekundi na pri porodu okrenula i nekim čudom ispala skroz zdrava beba...držim fige da s tvojim malcem isto sve prođe dobro..sad odradite malo više al poslje da bide zdrav i veseo i da više nema problema...
Kod Kosa mi prijateljica vodi trudnoću i sto ga jako hvali... A što se tiče Zagrebačkih kirurga tu nemaš problema: npr na Merkuru rade čuda od transplatacije jetre i bubrega...mislim da im je jedna cista kiki riki..
Drži se i sretno! Ma sretno svima nama!
LittleG,ja sam iz Osijeka 😎
Eloa,znam da vam nije lako i nadam se da ce na kraju ipak sve zavrsiti dobro,neka ti ulije barem malo sigurnosti to sto ces moci roditi u zgbu gdje ce bebo odmah dobiti odgovarajucu skrb i,vjerujem,biti u rukama vrhunskih lijecnika.
Možda sam kopirala krivi link…možda sam trebala ovako…evo da probam
I ja sam prije probala i nije mi uspjelo...vidim da neke cure imaju bas slicicu.. zakljucila sam da sam presmotana i da ne znam to staviti...
Možda sam kopirala krivi link…možda sam trebala ovako…evo da probam
Kopirala si krivi link. Kopiraš gdje piše forums, pa ovaj zadnji link koji nudi...
Eloa Vjerujem da si sva nikakva,i ja bih bila!Ali uzmi u obzir da je to cista koja se moze sanirati,sto je vrlo bitno,i to odmah po porodu!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji