Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    11. Ožujak 2017. 11:03

Evo curke, netko mi napisao da javim novosti s uzv vezano uz bubregiće maleckog...
    Nažalost, ne ide na bolje već na gore, sad osim proširenog pijelona na jednom bubregu ima na drugom bubregu cistu dosta veliku, po cijelom bubregu :(
    Na trudničkoj ambulanti nas je doktorica uputila u Polikliniku kod dr.Kosa u Zagreb da se to potvrdi ili odbaci i da se nam daju uputstva kako i što dalje.. Čak je nešto spominjala mogući porod u nekoj od zg bolnica da se odma s  malim napravi što će trebati..
    Ja sam baš nakon pregleda bila sva jadna, tolko put mi suze došle na oči, ali suzdržavam se i nadam se najboljem..
     I dragi je tužan, al pomoći za sad nema...
    23.03. idemo u zg polikliniku Ginekos pa ćemo vidjeti što će biti... 

Ofnica
    11. Ožujak 2017. 12:46

Eloa nemoj se sikirati, znam da je nama okolo to lakse reci, a da tebi nije uopce lako...ali ovo je odličan prijedlog doktorice, ako je tako i ako se odmah u bolnici poslije poroda to moze bebici sanirati, to je stvarno dobro rješenje. Neki dan sam gledala na TV- u da je Hrvatska najbolja u Europi sta se tice operacija bubrega i jetre i da stvarno imamo najbolje stručnjake u tom području, zamisli u cijeloj Europi!!! Tak da nemas brige jer ce ti beba biti u dobrim rukama ako u dođe do operacije koje su za naše stručnjake stvarno postale rutinske. To su samo ciste, naši rješavaju cijele transplantacije kao od šale, kak onda nece i ciste...samo se smiri i misli pozitivno. 

LittleG
    11. Ožujak 2017. 15:02

Pozdrav, dugo ništa nisam tipkala.Uglavnom vas samo čitam i uhvatim dosta dobrih ideja i savjeta. Vidim i tablicu polako ažuriramo. Ja ne znam još spol, ali roditi ću u Osijeku. Možda ima još tko iz Os?!

LittleG
    11. Ožujak 2017. 15:03

Btw..zašto mi se sticker ne prikazuje?  Ako netko zna.

LittleG
    11. Ožujak 2017. 15:05

Možda sam kopirala krivi link...možda sam trebala ovako...evo da probam

mici_0555
    11. Ožujak 2017. 16:59

Eloa, žao mi je...ne mogu ni zamislit koja bi mene hipohondera paranoja krenula hvatat...
    A opet znam toliko djece koja su imala problema pri porodu, pa i kasnije a ispala su zdravija od nekih kojima je sve teklo glatko...nema tu nekog pravila...evo čak i ja bila okrenuta naopako..nisam se razvijala kako trebala, mama trebala pit tonu tableta u trudnoći zbog mene, nije htjela..ne znam od kud joj hrabrost..ugl..ja sam se u zadnjoj sekundi na pri porodu okrenula i nekim čudom ispala skroz zdrava beba...držim fige da s tvojim malcem isto sve prođe dobro..sad odradite malo više al poslje da bide zdrav i veseo i da više nema problema...
    Kod Kosa mi prijateljica vodi trudnoću i sto ga jako hvali... A što se tiče Zagrebačkih kirurga tu nemaš problema: npr na Merkuru rade čuda od transplatacije jetre i bubrega...mislim da im je jedna cista kiki riki..
    Drži se i sretno! Ma sretno svima nama!

LlamaFace
    11. Ožujak 2017. 17:09

LittleG,ja sam iz Osijeka 😎
    Eloa,znam da vam nije lako i nadam se da ce na kraju ipak sve zavrsiti dobro,neka ti ulije barem malo sigurnosti to sto ces moci roditi u zgbu gdje ce bebo odmah dobiti odgovarajucu skrb i,vjerujem,biti u rukama vrhunskih lijecnika.

mrva2017
    11. Ožujak 2017. 17:31

LittleG

Možda sam kopirala krivi link…možda sam trebala ovako…evo da probam

I ja sam prije probala i nije mi uspjelo...vidim da neke cure imaju bas slicicu.. zakljucila sam da sam presmotana i da ne znam to staviti...

• Elizabeth
    11. Ožujak 2017. 18:42

LittleG

Možda sam kopirala krivi link…možda sam trebala ovako…evo da probam

Kopirala si krivi link. Kopiraš gdje piše forums, pa ovaj zadnji link koji nudi...

mamika3
    11. Ožujak 2017. 18:50

Eloa   Vjerujem da si sva nikakva,i ja bih bila!Ali uzmi u obzir da je to cista koja se moze sanirati,sto je vrlo bitno,i to odmah po porodu!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.