Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleG
    11. Ožujak 2017. 19:49

Hvala Elizabeth...evo sad probam.
    LlamaFace šteta što nismo bliže sa terminima.

Eloa
    11. Ožujak 2017. 20:46

Hvala vam cure sto me pokusavate utjesiti, ali nazalost sad nista ne pomaze.... Ma najvise me strah da ta cista sad ne uzrokuje to da se bubreg ne razvije, sto je ginekologica napomenula.. Jos da nam je ovaj drugi bubreg super ne bih brinula,ali i on je dosta lose...:( nadam se da ce sve biti dobro....

Ofnica
    12. Ožujak 2017. 13:50

Pričekaj drugo mišljenje, nemoj si sad u glavi kreirati najcrnje scenarije, jer svi tvoji strahovi i brige se reflektiraju na bebu. Šaljem ti pozitivnu energiju i želim ti da se umiriš.

• AnnaFit157
    12. Ožujak 2017. 20:11

Eloa, žao mi je. Nikakve riječi ti sada ne znače, ali mislimo na tebe i nadamo se (vjerujemo) da će na kraju sve ispasti okej :) To su borci!
    Nego drage moje trudne paničarke, nadam se da nisam jedina kojoj je panika hobi u zadnje vrijeme hehe. U zadnja dva dana tu i tamo znam osjetita paaa...recimo to pritisak u donjem dijelu trbuha. Ko kad ti se fuuuul fuuuul mokri pa se mjerhur stvrdne itd. Ništa bolno, ali svakako nelagodno. Ugl popusti čim se protegnem /promjenim položaj/ dignem noge na 10 min /odem na wc....zar se jedino ja toliko borim s tim ligamentima (nadam se da je to?) .Ali fakat zna biti neugodno. I da....noćno ustajanje na wc. Ja se s minijaturnim trbuhom za ovu dob jedva okrećem. Kao da mi se kamenje valja iznutra. Dignem se uz dobro odgurivanje laktovima, ko penzioner. Preko dana sam mrak, ali noćna ustajanja postaju prava borba! Kak je vama? 

Sundi
    12. Ožujak 2017. 20:14

Eloa drzi se. Sto god ti drugo kazem nece ti previse pomoci. Ja mislim da se danas vecina toga da rjesiti kod klinaca kad su mali. Puno pozitivne energije ti saljem...

mamika3
    12. Ožujak 2017. 23:21

AnnaFit I meni ti je tako!Nakon hodanja od samo pola sata osjetim pritisak-ko da mi je sva tezina tamo dole!A ako duze od toga hodam  onda pocnu ligamenti!I kad me tak boli dok mirno lezim dobro je,al ak se treba okrenuti-e,onda jaucem!Tek kad dobro odmorim onda prodje

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

donna83
    13. Ožujak 2017. 07:37

Cure, meni isto tako težina velika dolje pa sam ja mislila da nisko nosim ili tako nesto pa mi je prof.Latin na zadnjem uzv rekla da je to zato sto mi je mrvicu skraćen cerviks. Nista strasno niti zabrinjavajuće, ušće maternice mi je zatvoreno pa nema nikakve panike cak ni mirovanja. Al mi je rekla da hodam svojim tempom i da sjednem kad se umorim i uvijek prodje. Sve mi je to čudnovato jer sam s prvim djetetom bila ko leptirić do kraja, a sad ko stara baba vec u 23. tjednu...

• AnnaFit157
    13. Ožujak 2017. 07:38

mamika3

AnnaFit I meni ti je tako!Nakon hodanja od samo pola sata osjetim pritisak-ko da mi je sva tezina tamo dole!A ako duze od toga hodam onda pocnu ligamenti!I kad me tak boli dok mirno lezim dobro je,al ak se treba okrenuti-e,onda jaucem!Tek kad dobro odmorim onda prodje

Očito je onda to tako i bolje da se pomirim s time :P ......U drugoj trudnoći će biti bolje, bar neću paničariti oko svake sitnice.

donna83
    13. Ožujak 2017. 07:38

Eloa drži se, bit ce sve dobro 😘

• AnnaFit157
    13. Ožujak 2017. 08:16

donna83

Cure, meni isto tako težina velika dolje pa sam ja mislila da nisko nosim ili tako nesto pa mi je prof.Latin na zadnjem uzv rekla da je to zato sto mi je mrvicu skraćen cerviks. Nista strasno niti zabrinjavajuće, ušće maternice mi je zatvoreno pa nema nikakve panike cak ni mirovanja. Al mi je rekla da hodam svojim tempom i da sjednem kad se umorim i uvijek prodje. Sve mi je to čudnovato jer sam s prvim djetetom bila ko leptirić do kraja, a sad ko stara baba vec u 23. tjednu…

Vidiš mogla bi ja to pitati svog doktora, možda je i kod mene slično stanje, iako je rekao da sam zatvorena ko čep pa valjda nema straha.Ostalo nikad ništa nije komentirao , uvijek je sve uredu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.