Lagertha naravno da cemo ici na temu BEBE kad rodimo, trebat cemo dijeliti iskustva. Btw. Jesi uspjela izgibati bolovanje? Ja veceras bila na pregledu...kad sam rekla mojoj Dr da sam prije 10 dana bila prikovana za krevet koliko me pokocilo, pitala me hocu li odmah na bolovanje, pa sam joj rekla da cu sad prvo GO, a da mi bude pisala od 1.4-17.4. Sama se ponudila, nisam nista trebala žicati, tak da i tebi držim fige.
Nece da mi quota preko moba
Blu5 i ja sam Split.. ima li jos iko ?:)
Mene nema u nijednoj tablici grrr
Cure,idem na ogtt u ponedjeljak pa me samo zanima koliko puta ce mi vadit krv? Dva ili tri? I sad kad sam gledala tablicu ne mogu vjerovati koliko je to blizu,uhvatila me trta 😂
Curke evo jednog pitanja od mene
TRUDNOCA I VID
Dal vam se vid promijenio u trudnoci? Ja sam s dioptrije -0.5 dosla na -1.25 i od sad cu biti obaveznna nositi naocale, koliko god se do sad izmotavala.
Kako je kod vas?
Eto meni je receno da moze biti da je to samo privremeno ali ali..
Curke evo jednog pitanja od mene
TRUDNOCA I VID
Dal vam se vid promijenio u trudnoci? Ja sam s dioptrije -0.5 dosla na -1.25 i od sad cu biti obaveznna nositi naocale, koliko god se do sad izmotavala.
Kako je kod vas?
Eto meni je receno da moze biti da je to samo privremeno ali ali..
Daaa prestrasno. Nisam ni isla na pregled jer su mi rekli da to zna biti u trudnoci, ali primjecujem da mi je vid katastrofa. Teletext mogu zaboraviti. Skiljim dok pokusavam vidjeti nesto. Nadam se da ce se vratiti na staro, makar i bez toga bi trebala naocale. Ali to cemo
Rjesavati tamo negdje na jesen.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Dobro jutro, bila sam jucer na pregledu u Vinogradskoj koji nije prošao slavno, otvorena sam za pola prsta i to puno prerano. Moj gin. me prema tome uputio da odem u ponedjeljak na Merkur. Tako da meni pisite za porod Merkur.
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Cure,idem na ogtt u ponedjeljak pa me samo zanima koliko puta ce mi vadit krv? Dva ili tri? I sad kad sam gledala tablicu ne mogu vjerovati koliko je to blizu,uhvatila me trta 😂
Tri puta vade, nakon sto ti prvi puta izvade moras popiti casu glukoze, nakon sat vremena opet vade i onda opet nakon sat vremena.Nije tak strasno, prezivis ja sam isla vec 2 puta.
Nece da mi quota preko moba
Blu5 i ja sam Split.. ima li jos iko ?:)
Mene nema u nijednoj tablici grrr
napiši datum i spol bebe pa te ubacim....
Sortiraj odgovore
Najstariji