Dobro jutro, bila sam jucer na pregledu u Vinogradskoj koji nije prošao slavno, otvorena sam za pola prsta i to puno prerano. Moj gin. me prema tome uputio da odem u ponedjeljak na Merkur. Tako da meni pisite za porod Merkur.
znam da si prestrašena... ali znam cure koje su bile otvorene već od 3.mj. i normalno do kraja iznijele trudnoću... ti nosiš blizance pa je i zbog toga visokorizična trudnoća... samo miruj... i drži se!!! bit će sve ok s bebicama....
Cure,idem na ogtt u ponedjeljak pa me samo zanima koliko puta ce mi vadit krv? Dva ili tri? I sad kad sam gledala tablicu ne mogu vjerovati koliko je to blizu,uhvatila me trta 😂
Tri puta vade, nakon sto ti prvi puta izvade moras popiti casu glukoze, nakon sat vremena opet vade i onda opet nakon sat vremena.Nije tak strasno, prezivis ja sam isla vec 2 puta.
Hvala 🙂 ma kontam da ce to proc okej,vec me tablica podsjetila da imam jos tri mjeseca do dana d pa me uhvatila trta 😂
Citala sam malo i o pogorsanju vida u trudnoci i uglavnom pisu da ne treba reagirati osim ako ne dodje do znacajnog pogorsanja jer se vid uglavnom vrati na staro poslije poroda.
Ni meni nece quote preko moba... sto se tice ogtta, meni su vadili 2x. Prije glukoze, pa onda popila glukozu, poslali me doma na 2 sata jer sam blizu i onda jos jednom nakon 2 sata. Prvo vađenje 4,2, a drugo 2,4.
Ni meni nece quote preko moba… sto se tice ogtta, meni su vadili 2x. Prije glukoze, pa onda popila glukozu, poslali me doma na 2 sata jer sam blizu i onda jos jednom nakon 2 sata. Prvo vađenje 4,2, a drugo 2,4.
Meni hoce quote preko mobitela 😎 zaboravih pitat,granica je 5.1,jel da? Jel tebi to nije malo nisko ispalo?
Pa nemam pojma LlamaFace, Dr jucer nije nista komentirala, a svekar mi isto nije rekao da je zabrinjavajuće, samo ako osjetim da mi je tlak pao ili da mi malo šumi u ušima da pojedem čokolade. Inace meni je šećer nisko ujutro, znao je vec biti oko 2 natašte kad sam prije vadila.
Ofnice.....Pa ti i ja se mozda i upoznamo u 6-om mjesecu!Ha ha....Kak bi to bilo super,da se vidimo u rodilistu,s bebicama!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Daaaa mamika bas bi bilo fora! Jel tebi po izv pokazuje sta ranije termin? Meni po mjeri glave vec oko 20.5., a po opsegu trbuha oko 10.6.-mali mrsavko, iako mi se cini da 1050g za 28tj. nije malo. Jucer mi je Dr da la uputnicu za Sv. Duh da odem na uzv u 32.tj. Rekla je da jos svega 2 puta dolazim k njoj, sad 1.4 kad mi otvara bolovanje, onda oko 17.4 kad mi otvara porodiljni i onda idemo TA...Isuseeee kak je sve to blizu! 😳
Ak dr nije nista komentirala,onda sve pet,uostalom,nema toga sto malo cokolade ne moze popravit 😁
Cure,idem na ogtt u ponedjeljak pa me samo zanima koliko puta ce mi vadit krv? Dva ili tri? I sad kad sam gledala tablicu ne mogu vjerovati koliko je to blizu,uhvatila me trta 😂
U Splitu se tri puta vadi krv, kad dođeš, nakon 1h, pa nakon 2 h.
Sortiraj odgovore
Najstariji