Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    10. Ožujak 2017. 07:57

Martinaa94

Dobro jutro, bila sam jucer na pregledu u Vinogradskoj koji nije prošao slavno, otvorena sam za pola prsta i to puno prerano. Moj gin. me prema tome uputio da odem u ponedjeljak na Merkur. Tako da meni pisite za porod Merkur.

znam da si prestrašena... ali znam cure koje su bile otvorene već od 3.mj. i normalno do kraja iznijele trudnoću... ti nosiš blizance pa je i zbog toga visokorizična trudnoća... samo miruj... i drži se!!! bit će sve ok s bebicama....

LlamaFace
    10. Ožujak 2017. 08:10

MalaRuzica

LlamaFace

Cure,idem na ogtt u ponedjeljak pa me samo zanima koliko puta ce mi vadit krv? Dva ili tri? I sad kad sam gledala tablicu ne mogu vjerovati koliko je to blizu,uhvatila me trta 😂

Tri puta vade, nakon sto ti prvi puta izvade moras popiti casu glukoze, nakon sat vremena opet vade i onda opet nakon sat vremena.Nije tak strasno, prezivis ja sam isla vec 2 puta.

Hvala 🙂 ma kontam da ce to proc okej,vec me tablica podsjetila da imam jos tri mjeseca do dana d pa me uhvatila trta 😂

LlamaFace
    10. Ožujak 2017. 08:14

Citala sam malo i o pogorsanju vida u trudnoci i uglavnom pisu da ne treba reagirati osim ako ne dodje do znacajnog pogorsanja jer se vid uglavnom vrati na staro poslije poroda.

Ofnica
    10. Ožujak 2017. 08:14

Ni meni nece quote preko moba... sto se tice ogtta, meni su vadili 2x. Prije glukoze, pa onda popila glukozu, poslali me doma na 2 sata jer sam blizu i onda jos jednom nakon 2 sata. Prvo vađenje 4,2, a drugo 2,4.

LlamaFace
    10. Ožujak 2017. 08:17

Ofnica

Ni meni nece quote preko moba… sto se tice ogtta, meni su vadili 2x. Prije glukoze, pa onda popila glukozu, poslali me doma na 2 sata jer sam blizu i onda jos jednom nakon 2 sata. Prvo vađenje 4,2, a drugo 2,4.

Meni hoce quote preko mobitela 😎 zaboravih pitat,granica je 5.1,jel da? Jel tebi to nije malo nisko ispalo?

Ofnica
    10. Ožujak 2017. 08:29

Pa nemam pojma LlamaFace, Dr jucer nije nista komentirala, a svekar mi isto nije rekao da je zabrinjavajuće, samo ako osjetim da mi je tlak pao ili da mi malo šumi u ušima da pojedem čokolade. Inace meni je šećer nisko ujutro, znao je vec biti oko 2 natašte kad sam prije vadila. 

mamika3
    10. Ožujak 2017. 08:32

Ofnice.....Pa ti i ja se mozda i upoznamo u 6-om mjesecu!Ha ha....Kak bi to bilo super,da se vidimo u rodilistu,s bebicama!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    10. Ožujak 2017. 08:39

Daaaa mamika bas bi bilo fora! Jel tebi po izv pokazuje sta ranije termin? Meni po mjeri glave vec oko 20.5., a po opsegu trbuha oko 10.6.-mali mrsavko, iako mi se cini da 1050g za 28tj. nije malo. Jucer mi je Dr da la uputnicu za Sv. Duh da odem na uzv u 32.tj. Rekla je da jos svega 2 puta dolazim k njoj, sad 1.4 kad mi otvara bolovanje, onda oko 17.4 kad mi otvara porodiljni i onda idemo TA...Isuseeee kak je sve to blizu! 😳

LlamaFace
    10. Ožujak 2017. 08:40

Ak dr nije nista komentirala,onda sve pet,uostalom,nema toga sto malo cokolade ne moze popravit 😁 

• blu5
    10. Ožujak 2017. 09:16

LlamaFace

Cure,idem na ogtt u ponedjeljak pa me samo zanima koliko puta ce mi vadit krv? Dva ili tri? I sad kad sam gledala tablicu ne mogu vjerovati koliko je to blizu,uhvatila me trta 😂

U Splitu se tri puta vadi krv, kad dođeš, nakon 1h, pa nakon 2 h.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.