Ma nit vodilja je, svaka je rodila, mogu i ja! Al mi je smišno bilo kad sam prvi put rodila, čudila sam se, kako neko može imat više od jednog djeteta:-) A bome, evo mi treće sada:-)Sve to prođe, sve se zaboravi, a rezultat je nešto najlipše na svitu!
Je,svaka je rodila,al u tim trenucima mislus samo na sebe!A ja sam pak sa prvim u 10 bila primljena u bolnici,rodila u 5!A cinilo mi se ko da je cijeli dan i noc prosao!Kad sam dosla k sebi onda sam skuzila da to i nije bilo dugo za prvorotkinju!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Netko je pitao za kile na porodu ak se sjecam!Ja sam bila izgubila 10 i prvi i drugi put!A ove kaj su ostale,e,tog se ne sjecam kad su otisle!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj,sad se sjetila jos neceg. Uzela babica bocu glukoze,i kaze mi "daj ruku da ti damo lijek",a ja nedam,kazem necu,netreba mi lijek..imam ja svoje trudove..skoro se posvadjale oko tog,ja cijelo vrijeme uvjerena bila da mi hoce drip dat,a moji trudovi bili dosta jaki.
Ja mislim da cu odabrati Slavonski Brod.
Danas sam bila na pregledu i opet se ne vidi spol, beba je potpuno skupila noge i ne da nam da vidimo. Sljedeći put će mi već biti 22 tjedna pa se nadam da ćemo saznati. Velika je 14 cm i teška 260 g. Dobila sam 4d sličicu lica, sad ne mogu prestati gledati u nj. Tijekom pregleda je skoro stalno cuclala/o prstić.
Netko je pitao za tajice iz H&M-a, ja imam dvoje i bas nisam zadovoljna, prilično su tanke i brzo se prave koljena, a cijena im je oko 70 kn. Ne znam imaju li vise vrsta.
Bok curke!
Ja sam danas bila u takvom šoku da i hormoni su učinili svoje. Naime, bila sam na privatnom pregledu i rekla mi dokt da ipak nosim curu i buduci da je to bila moja velika zelja, suze su same krenule...vec su mi rekli da je decko i naravno da smo sretni (vec imamo jednog doma), ali ovo je nekako bio šok, iznenađenje, hormoni,...sve se skupilo. A kad sam izasla van i nazvala mamu, tek sam onda plakala 😂
Eto tako, zasad je cura, hoce li se jos sta promijeniti do kraja - ne znam :)
I da, planiram roditi u Petrovoj, vidim da je 8.7.popularan :)
Ja planiram u Petrovu 29.06. Iako mi je doktor neki dan rekao da decki kod prvorotki u pravilu odluce van 10'tak dana nakon termina.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Cure stize nam jos jedan decko :)
Ja jos ne znam hocu li roditi u Vinogradskoj ili u Koprivnici.
Cure drage, ispisale ste 7-8 stranica od jutra...meni danas bio zadnji dan, a do 15h sam pisala neke fucking izvještaje i popunjavala excelice, koma. Tek se u 15h isla pozdravljati s kolegama...
Mamika i ja sam na Sv. Duhu tak da se vidimo hehe!
Lagertha, nemoj zezat da ti tečaj u Vinogradskoj placas...na Sv. Duhu je besplatan, samo se treba prijaviti.
I ja cu na Cvijetni po odjeću, mislim da taj HM ima najbolji izbor. A u Mani sam veceras gledala, uopce nije jeftina trudnička odjeća makar sam očekivala cijene niže od Hm-a
Sortiraj odgovore
Najstariji