Bok curke, kako stojite s hormonima ove dane?
Ja sam "malo" luda
Ja sam jučer imala napad panike. Danas sam uzela samo pola doze Euthyroxa jer mi je doktor rekao da smanji dozu ako osjetim nervozu i ubrzano lupanje srca... možda je od toga. Jučer sam išla i mjeriti tsh pa ću vidjeti... ako je jako nizak onda je od toga jer nisam osoba sklona panici.
Ja sam "malo" luda
Ajoj,nisam luda nego placljiva i depresivna!Ali i malo zivcana!Drzi me jedno 3-4 dana.....Malo pocne prolazit pa pocnem misliti na tekuce probleme i opet ispocetka!Ili me muz raspizdi sa svojim komentarima,mali sa zadacom kad zaboeavi onaj dio u biljeznici....Jucer sam bila ful zivcana i napravila sam generalku od 12 do 16 sati te sam se prezderala krafnama!Ajme,sad i kukam....😁
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ja sam "malo" luda
Ajoj,nisam luda nego placljiva i depresivna!Ali i malo zivcana!Drzi me jedno 3-4 dana…..Malo pocne prolazit pa pocnem misliti na tekuce probleme i opet ispocetka!Ili me muz raspizdi sa svojim komentarima,mali sa zadacom kad zaboeavi onaj dio u biljeznici….Jucer sam bila ful zivcana i napravila sam generalku od 12 do 16 sati te sam se prezderala krafnama!Ajme,sad i kukam….😁
Mozda ipak jesam malo luda....Malo puno!😈
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Lagertha najbolje da obavis kontrolu pa znas od cega je.
Ja sam zadnjih par dana dosta lose, razmisljam da pitam doktoricu u srijedu dal je to normalno i dal ce i kad proci.
Napadaju me lose mislim, bojim se financijske krize i buducnosti (bez ikakvog razloga), smetaju mi odredeni ljudi i uznemirim se da se ne mogu srediti i smiriti nekoliko sati mada znam da je to sve u mojoj glavi..
I trenutno jedem vec 3.sladoled po redu..

E,curke,ako netko zna.....Znam da se za trece dijete dobije naknada od grada Zagreba,ali....Da li imam ,odnosno sve mi iz Zg,pravo na naknadu od Hzzo-a?Mislim da sam to predavala i dobila za sina,za kcer se ne sjecam!A mislim da je na vratima pisalo da se uzmu zahtjevi za tu jednokratnu pomoc-cca 2400 kn!Znate sta o tome?
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Evo cura da javim da sam i ja luda. Prije trudnoće sam mislila da kad zatrudniš sve divno samo se time baviš i misliš na sebe...a meni s trudnoćom došlo hrpa drugih stresova, pogreba, ostavina, obiteljskih ludosti, nova šefica odjela pa i na poslu ludo..sve skupa rjetki su dani kad se ne brinem oko financija, budučnosti, svega..
Kad skužim da sam preluda onda uzmem neku knjigu - najdraži Jovančević i prebacim se na trudnoću i odmaram satima ne radeči ništa..tako se resetiram...Inače sam tip koji se brine za stvari 10 godina unaprijed..
Jedva čekam porodiljni da se mogu posvetit samo jednoj i najvažnijoj stvari :-)
Ja pak ne mogu biti mirna dok ludim-npr citati,moram biti u pokretu!A ako sam bas jadna,onak potonula,onda cak i peglam!Zujim u peglu i sutim i nitko me ne dira!Ha ha....Ajoj,nije nama lako....
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
E,curke,ako netko zna…..Znam da se za trece dijete dobije naknada od grada Zagreba,ali….Da li imam ,odnosno sve mi iz Zg,pravo na naknadu od Hzzo-a?Mislim da sam to predavala i dobila za sina,za kcer se ne sjecam!A mislim da je na vratima pisalo da se uzmu zahtjevi za tu jednokratnu pomoc-cca 2400 kn!Znate sta o tome?
Mamika, za svako dijete dobiješ naknadu od HZZO-a, tako da nema panike:-) Oko 2.300,00 kn.

E,curke,ako netko zna…..Znam da se za trece dijete dobije naknada od grada Zagreba,ali….Da li imam ,odnosno sve mi iz Zg,pravo na naknadu od Hzzo-a?Mislim da sam to predavala i dobila za sina,za kcer se ne sjecam!A mislim da je na vratima pisalo da se uzmu zahtjevi za tu jednokratnu pomoc-cca 2400 kn!Znate sta o tome?
Mamika, za svako dijete dobiješ naknadu od HZZO-a, tako da nema panike:-) Oko 2.300,00 kn.
Znaci,dobije se!Hvala ti!Jer sam na to skroz bila zaboravila!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji