Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • gala_28
    20. Veljača 2017. 19:52

Martinaa94

Pozdrav, kod mene mala promjena, ipak ne nosim dva dečka, nego dečka i curku…

Čestitke :)

Najbolje iz oba svijeta :)

20. Veljača 2017. 20:11

Vidim da se dosta nas tu razumije kad je rijec o muzevom poslu.. I kod nas je kao i u svakom braku bilo i svada al ja to nekako gledam, nisu to prave svade. Jednostavno meni je muka od toga sto sam u stan jos ono zima doslovno u 4 popodne vec mrak a on opet umoran a i meni bi udovoljio i onda sta god napravi meni zapravo bude krivo i grdim ga al eto, ipak nas oni vole i trpe, sta ce s nama ha ha 
    mamika ha ha bas to sto kazes. Jedva cekam da dode da pricam s nekim a sad kad sutimo opet mi nekad dobro dode iako je kod mene rijetko da sutim, volim pricat sta cu :D :D 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• gala_28
    20. Veljača 2017. 20:39

Mi smo trenutno u mirnoj fazi.

Prva dva tjedna od plusića sam bila generalno luda kao kupus. Nismo baš planirali sada nego za godinu i pol-dvije. Ali objektivno, nismo ni pazili kao donedavno...no ipak mi je trebalo desetak dana da dođem sebi i potpuno se zbrojim...tim više što sam jedinica i zaista minimalno znam o djeci. Uglavnom, tad smo se i kačili jer je on taman završavao diplomski na specijalističkom i u tih prvih tjedan dana imao obranu. Ja sam stalno kvocala da je sve proživljavam sama. Sad bih samu sebe išibala po dupetu, užasno razmaženo i nerazumno, ne znam kako je izgurao taj tjedan potpuno sabran.

Mi inače imamo prokletstvo rada od doma. Evo, prošlo je pola 9 navečer i on je u radnoj sobi...i tko zna kad će izaći. Ja 70% toga radim isto od doma...svatko za svojim kompom, u svom poslu, a mi kad se polovimo. Tako će biti još dva-tri mjeseca kada počinje raditi u firmi...tad mene slijedi nova dinamika, ali mislim da će mi/nam biti lakše sa tim klasičnim radnim vremenom 8-16. Ovo je grozno, kad je frka nema ni nedjelje. 

Ne mogu ni zamisliti kako je vama sa muževima terencima. Skidam kapu, zaista. Vi ste superžene! 

Mamicaaa
    20. Veljača 2017. 20:59

Sva sreca moj nije terenac stvarno neznam kak bi to podnijela da ga nema po tjedan il mjesec doma,al jako puno radi u 3smjene i jos dodatni posao..i onda to malo vremena sto je doma on se isto zeli odmorit ali zeli i meni udovoljit..za sad mi je okej dok i ja radim pa kad je doma ja se samo zelim mazit i da je tu pored mene,al vec sam ga obavjestila da kad uzmem go i porodiljnji da cu ga gnjaviti sa setnjama hah..
    E da imam jedno pitanje..u zadnjih mjesec dana vene su mi onak dosta izrazene,plave,bas se vide ahh nez kak da objasnim al nadam se da ste me skuzile..i nije sam na nogama neg i na rukama i cickama..jel tak nekoj od vas?

20. Veljača 2017. 23:18

Mamice evo ja .. po tijelu toliko i ne ali iznad grudi do vrata sve bas se svaka vena vidi. Muz mi jednom rekao ajme jesi ti to pokazala doktorici haha al nisam bas davala puno pozornosti tome.. 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Ofnica
    20. Veljača 2017. 23:25

Moj muzic i ja radimo oboje od 9-17, skupa idemo na posao i dolazimo skupa doma, i bas nam je super tako! Taman smo skupa koliko nam pase!
    Apropo vena, ako ne bole mislim da to nije zabrinjavajuće. Ipak su sad one izraženije jer nam tijelom kola puno vise krvi nego prije pa su nabubrile. Ali ako bole, savjetujem traziti savjet u mišljenje doktora.

mrva2017
    21. Veljača 2017. 07:50

Mamicaaa. meni su po cicama iskočile vene ali to je normalno... ipak bujaju....  ;-)
    moja sestrična je imala po nogama jako izražene... ne brini...

mamika3
    21. Veljača 2017. 08:01

Jutrekoooo!!!Cure,jel ima koja da ju vec sad muce bolovi u preponama i tamo dole?Znam da se desava pred kraj,ali meni je to vec pocelo,a sad sam bar mislim,u 26-om tjednu!Jucer sam bila dosta aktivna,od jutra!Noc prije sam spavala svega par sati jer nisam mogla dugo zaspati!A navecer....Za poludit!!Jako me bolilo cim bih se pomaknula,kad mirujem dobro je!Tako me rasturalo i donji dio ledja,prepone...Fakat mi je bilo tesko!Sad sam se ustala prije sat vremena,cijeli taj donji dio ko da mi je drven!A kad hodam osjecam zatezanja u djelu pubicne kosti-kak ja velim,tamo dole!Pokusavam biti aktivna,odnosno,kretati se sto vise mogu,ali ko da sam postigla neki kontraefekt!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

koskica
    21. Veljača 2017. 08:19

Drage mame, 
    ja sam bila jučer na pregledu. Bilo mi je 29 4/7, što se kilaže tiče, sad imam plus 10 kg. Nije mi radio UZV samo me pregledao i sa nekom čudnom spravicom poslušao otkucaje srca. Dao mi je uputnice za UZV u bolnici - biometriju, na krvnu sliku i na transfuziologiji za testove senzibilizacije, iako sam to već bila, i još nešto, rekao je da se to radi prije poroda. 
    Smanjio mi je terapiju duphastone tableta na dvije tablete dnevno, folacin i elebaby pijem i dalje.
    Jedva čekam da odem na UZV da vidim svoju malenu. 
    što se tiče vena i meni se jako vide po vratu i prsima ali po statku tijela ne toliko. 
    Kroz dan guram ja sve to super, ujutro u 7 ustajem kuhati ručak, radim od 9 - 17 h i navečer budem krepana. Kada dođem kući već je pola 6, najedem se operem suđe i spremna sam jedino za malo prileći, šetnja mi ne pada na pamet - nažalost, ali nemam snage za sve izdržati. 
    često imam osjećaj boli s desne strane rebra i tu si ne mogu pomoći. možda je to od puno sjedenja tko će ga znati..... 
    radim još dva tjedna, onda na GO i na porodiljno. Jedva čekam pripremati sve za malenu bebicu :)

url=https://lilypie.com]

OhSoBoho
    21. Veljača 2017. 08:40

Mamika,  to ti je sve normalno. Ja sam na mirovanju već 4 mjeseca i ti bolovi su mi upravo iz tog razloga počeli puno ranije. Dolje rasteže stalno, leđa nisko dolje toliko bole da i kad se potrudim otići na sat vremena u laganu setnjicu dva dana sam onesposobljena od bolova 
    Ali na sve se navikneš.  Barem me kukovi manje bole dok spavam otkako sam dobila dozvolu za šetanje 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.