Evo Update, lista je predugacka pa sam morala na dva puta. Ako sam nekog preskocila ili krivo napisala, nadopisite.
blu5 ginekologica mi nije spominjala za posteljicu, nego je na proslotjednom pregledu rekla da bih do sljedeceg puta mogla osjećat. No, sve u svemu hvala vam puno curke. Smirile ste me :))
👶🏼
blu5 ginekologica mi nije spominjala za posteljicu, nego je na proslotjednom pregledu rekla da bih do sljedeceg puta mogla osjećat. No, sve u svemu hvala vam puno curke. Smirile ste me :))
To ti je pretpostavljamo još za 2 ipo tjedna? Do tada ćeš definitivno osjetit, bez panike:-)
I meni su sitna, to je zbog novog foruma. Jedini nacin da budu velika je da stavljamo samo nekoliko imena u poruku
Poslala sam.gin.svome nalaz kaže da je to sve super.
Imam 21 godinu sad još malo a šećer tip 1 sam dobila sa 17.5 godina :-)
Ugl hvala vam :-*
Ja cu najvjerojatnije u Sl. Brodu, u mom gradu nema rodilište pa mogu birati bilo koji grad u blizini. Brod mi baš i nije najbliži ali sam o rodilištu čula jako puno dobrih iskustava, za razliku od npr. Osijeka
Vidiš ja bi pretposstvila da je bolje roditi u Osijeku. Ja cu u Petrovj blizu smo termina pa sam mislila da nekog sresti taj dan XD
Koji bed.. S kim god da pricam ili gdje god da procackam po netu, iskustva iz osjeckog rodilista bas u ne ulijevaju sigurnost
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji