Heey curke..
Nesto sam malo procitala vasih objava.. uz bebu od 1god bas i ne stignem puno odjednom procitati..
Evo i mene k vama... Test nam je dao zeljeni + ,jedino jos neznamo tocno koliko sam trudna,ali pretpostavljam da sam oko 4-5tj,pa bi bebica trebala stici na ljeto.. 😄😄
Nadam se da cemo se druziti,djeliti iskustva i da cu vas upoznati malo bolje posto sam vam tek dosla,a vi ste se vec donekle sve upoznale.. 😙😙
Ej curke! nije me par dana bilo i bome sam imala sta za citat haha..mislim da nisam rekla da sam ja jako mlada trudnica od 20godina i stvarno neznam puno k tome sam jos u njemackoj a ni jezik najbolje neznam..al ajde sporazumim se s gin..prvi put kad sam dosla mi je sestrica vadila krv i to 3epruvete a svaki put moram urin..sad ja neznam jel tako i kod nas? tu mi je super sto sve obavim kod gin i vadenje krvi i urin i sve...za sve te testove sto pricate sam ponesto cula al od frendica i sogorice,meni moj gin ne spominje nista od takvih stvari jedino me pita kak sam jel imam mucnine i svaki put radimo uzv..
Da imam srece bar s time..do sam sam imala rijetko kad mucnine kao i sto sam rijetko kad i povracala al ovaj tjedan mi je svaki dan muka i sa spavanjem sam na vi...Navecer ne mogu zaspat, pa se budim u sred noci a ustajem u 5h,donji dio leda me boli i zudim za kupkom al nista od toga hah tjesim se sto nije do sad bilo tako par dana za redom nego po nekada i nadam se da je samo los tjedan u pitanju hah i primjetila sam da mi neki ljudi idu na zivce vise nego inace hahah jel tako i vama? i sto se bolovanja tice ak sve bude super ja cu tek 17.4.2017 jer svi mi nesto govore da bi trebala radit do 32tjedna zbog nekih prava nemam pojma..
Ja se ispricavam na poduzoj poruci al moram podijelit kako mi je sto me muci i pitat sto me zanima
Ma super je kad su sitne mucnine imas srece..onda je to normalno u trudnoci da me neke osobe ziviraju vise nego ista haha nisam jedina haha..a sto se nesanice tice nadam se da nam to samo ovih par dana pa cemo opet normalno spavat i ti i ja..
E da moj voditelj (sef) mi je rekao da trebam donijet neki papir da sam trudna i da tamo pisu ti rizici ako ih ima,ono tipa da ne smijem dizat teze od 5kg tako nesto..pa jel itko zna vise o tome sta bi ja tocno gin trebala trazit?
Okej hvala ti budem pitala jos gin..i sry sto sam napala s pitanjima haha
Sortiraj odgovore
Najstariji