Ajme da, to je sigurno to!Meni je posteljica straga, tako da beba lupa samo tako:-)Ono baš joj osjetim ruku, nogu, ne znam što, baš se i vidi kad se miče. Najljepši osjećaj na svitu! Ne brini, još malo, počet ćeš i ti osjećat intenzivno, beba raste
Jutro curkee!!
Ako sam danas 7+4, jel se to govori da si u sedmom tjednu ili osmom? Sve sam zaboravila
Što se uspavljivanja bebica tiče moji su imali onog plišanca sa kuglom na trbuhu,koji pjeva twinkle twinkle little star i baca šarene točkice. Odrastaju uz njega i dan danas se tako uspavljuju. Svim svojim frendicama sam kao poklon to nosila
blu5 tako je i meni :D predivan osjecaj.. ja iskreno one u pocetku leptirice nisam ni osjetila mene je odmah poceo mlatit haha i doslovno po cijele dane se nesto vrti udara, onda ja legnem pa muz i ja gledam u trbuh kad ono samo vidis kvrge gdje gura glavu, nogu pa mu moj muz kaze ej pa ti bi vec van :D :D onda pocne kruzit po trbuhu pa izviri pod rebra pa se zapitam kako je samo tu dospio haha neopisiv osjecaj
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Meni je dosta nisko, tako da baš nisko osjećam te udarce.Dok se popune do rebara proć će neko vrime.Tebi isto posteljica straga?
Cure ja sam otisla konacno prvi put kod socijalnog ginica. Poslala me doktorica da ipak odem do njega i da mi da sve te uputnice koje mi trebaju. I covjek mi dao 6 uputnica... i moram ic na 4 razlicita mjesta vaditi krv.. Fakat ga kompliciraju..
Sortiraj odgovore
Najstariji