pa ne znam, ja nekako osjecam po cijelom trbuhu. Nekad me udari skroz gore tako pod rebra a nekad opet skroz dolje ispod pupka.. hmm
za posteljicu sam bas bila jednom i komentirala tu na forumu kako ne znam gdje je.. ovdje to gin uopce ne spominje na pregledu, a i trudnicka knjizica, iz nje se isto nista ne moze procitati. Ovdje je to jedna poveca knjigica onako 20x20 i nista ne pise rucno gin u nju, sve se sluzbeno sa zigom printa na ljepljivi papir i sve ima predvideno mjesto gdje se lijepi, sve je puno grafova itd.. kad sam na prvi pregled dosla sa knjizicom iz hr gin se zgražala da u ovom stoljecu dr pise rucno neke male notese i rekla mi da to mogu bacit slobodno haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Na mojoj baš piše 14 tjedana. Baš sam malo i ja gledala sad po netu i ne čini mi se ko da me je slao na triple. Saznanje i mojoj krvnoj grupi se svodi na rekla-kazala. Niko mi neće prihvati pokus određivanja krvne grupe koji sam radila sama na biologiji u srednjoj premda je 100% točan jer se radi sa serumima iz Petrove. Tako je bar meni profesorica rekla. A i garant nije kod njega u ordinaciji najnoviji uzv aparat koji sve super detaljno vidi.
cure koje ne znate u kojem ste tjednu... ima jedna super stranica koja vam prati tjedne i razvoj bebe... sve vam lijepo piše..
http://www.plivazdravlje.hr/zdravlje-online/kalendar-trudnoce
ja sam si skinula link na mob i svaki tjedan pratim razvoj bebe (automatski se prebacuje s tjedna na tjedan)
Curke, danas mi je 18.tjedan trudnoće i ujutro bili na UZV. Jako lijepo napredujemo, dugi smo 146mm i imamo 290grama... Mjerila je doktorica i kosti, vidjeli smo kralježnicu i sve štima...
Eh, kad smo došli do spola rekla je da nije baš lijepo beba namjestila i da ne može reći sigurno, no da nagađa da bi mogla biti curica... :))
Idući uzv će biti vjerojatno tek kad ću ići na 4d za kojih mjesec dana, tak da, onda ćemo valjda znati sa sigurnošću što je, a do onda budem se nadala da je curka ;)
P.s. vidim da pričate o posteljici, meni je sprijeda? jel ima to veze s čim?
Sortiraj odgovore
Najstariji