Moja trudnicka knjizica (njem) ima te naljepnice isprintane gdje je rh faktor i tak to,al onaj dio gdje se pise tlak,kile i bla bla to ispise rukom koliko je tlak itd...sad sam bas gledala jel mi gdje pise to placenta anterior” ili “placenta posterior i neznam jesam corava ili stvarno nigdje nema hah...
A sto se tice bebinih udaraca sad sam 22+6 i osjetim bebine pokrete vec nekih mj i pol..svaki dan su intezivniji i beba je svaki dan aktivnija..vecinom osjetim dole(ispod pupka),stvarno rijetko kad gore (iznad pupka)... jel to ima kakve veze??
Elen ajde to je frendica,a kod mene od muza sogorica haha jos mi kaze najbolje kupite vel 56-62...a njen bebac ima 10mj..i naravno ima i kuma i frendica koje ne spominju uopce da imaju..ne pada mi na pamet nikog pitat i trazit da mi nesto pokloni/posudi.. mozemo i sami kupit..a da ne govorim da dragi i ja fkt volimo djecu i kad god dolazimo kupimo bar slatkise i te gluposti djeci (naravno sve ovisi kolika su djeca)...
Joj sva sreca pa postoji ovaj forum pa se mozemo pojadat kakvih "darezljivih" ljudi ima hahaha 😂😂
Ja imam stariju sestru pa kao i uvijek do sada u zivotu cu sve naslijediti od nje XD...
Dobro moj necak je zimska beba pa cemo kupiti novu robicu i tak.. Veselim se tim bebi stvarima a i svi oko mene. Vec svi planiraju kaj ce kupit..
Sreca je kaj sam ja njoj kupila kolica i dosta toga pa mi se sviđa to što ću naslijedit... Od frendica cisto sumljam da cu ista dobiti.
Ali poucena iskustvom od sister jer sam joj dosta pomagala i ( porod nije bas dobro prosao ) ovo cu si sigurno nabaviti dojila ili ne dojila nek bude u pripremi:
http://www.tommeetippee.com.au/product/perfect-prep-machine/
cure, vi koje ne znate spol - da li bi htjele curicu ili dečkića?
mi stalno pričamo u muškom rodu... u petak idemo na pregled pa ćemo možda saznati...
Ne želimo biti bezobrazni jer smo se godinu dana trudili da ostanem trudna... i bitno je naravno da je živo i zdravo.. ali baš mi sina... znam da ću se priviknuti ako i bude drukčije od našeg očekivanja i ne želim biti razočarana šta god nam kažu u petak....
Mrva2017 i ja imam placentu previa. Meni je doktorica rekla da se obicno podigne kako beba napreduje negdje u 70% slucajeva. Ali da me zato više boli to rastezanje maternice. To je navodno opasno samo ako ostane spuštena tijekom 8 i 9 mjeseca.
Moje najbliže frendice koje su već rodile, su svoju robicu već i proslijedile...imam tek jednu frendicu koja je sad nedavno rodla pa ću vidjeti hoće li se ona ponuditi. Očekujem dobiti nešta robice od najbližih, a koju ću dalje proslijediti svojoj sestri, a poslije i ona opet meni hihi! Gledala sam u Kik-u i Lidl-u, i u HM-u, robica je čisti pamuk i stvarno je povoljna...tak da nadam se neću imati neki preveliki trošak. A mislim da ću zaletiti i u MTČ, da malo kupujem i hrvatsko.
Što se tiče dućana s dječjom opremom, što preporučate? Vidjela sam u Areni dućan bebenova http://www.bebenova.eu/ koji mi se čini povoljniji od recimo Bubamare i Baby centra.
Kako se vama čine ti dućani?
Ja navijam za curicu i imam ime od kad znam za sebe treba se zvat Marija i jos je termin oko Gospe. Muž tvrdi na je on vidi na ultrzvuku i na filmicu kaj smo dobili slanac (sad sa 12 tjedana). Tak da ak ne sad bit ce cura drugi put..
Sortiraj odgovore
Najstariji