Elen, kad čitam tvoje zadnje postove, ko da sam ih ja pisala...
Isto sam plakala svaki mjesec... sad još nekad ne možemo vjerovati da sam trudna...
Drugi petak ćemo saznati spol. Ja isto osjećam da je muško,a apsolutno svi osim muža i mene govore da je curica.. i mi se našoj bebi obraćamo u muškom rodu... čak ga i imenom oslovljavamo.. ;-)
Evo meni je ovo druga trudnoca, i nisam ocekivala da cu osjecat ovako veliko uzbudjenje i veselje jer kao sve vec znam, sva sam vec pripremljena i prosla to, pa evo osjecam se koda je prva, cila san ushicena....a sta se tice dana iza poroda...1 sam rodila sa 23, sad ce mi biti 26...i do tada nikada niti sam drzala malu bebu niti je presvukla, hranila...ma nista...ali kad rodite virujte mi sve cete znati oko bebe to je jednostavno priroda tako napravila....patronazna me pitala odakle znas dosta toga a niti brace niti sestre neman...jednostavno znate, vidit cete ;)
jos da dodam, sokiraju me uvik tako tuzne vjesti... Lazoni, drzi se....strasno mi je zao ali ne gubi vjeru ni nadu :(
Ja nosim decka,evo mi smo tocno na pola trudnoce a on se javi tek svako vece i malo ritne samo da mami javi da je tu.
Mozda ce stvarno biti mirna beba
Vidim,drage moje ljetnice,da se spominate o godinama. Na kraju, to je samo broj. Ja se jako dobro osjećam trenutno u svojoj koži. Bolje nego 1. put. A ovo mi je 3. trudnoća kojoj se svi,osobito sin i kći, jako veselimo. Prvo sam rodila s 27, drugo s 30, A ovo ću s 38. Fizički sam u najboljoj kondiciji do sad. Mentalno...malo me strah. Treći carski. Nije mi svejedno. Ali inače, jako dam pozitivna i sretna. Radi krvarenja sam bila kod gina i dao mirovanje bez ikakvih problema. Ravnateljica nije baš najbolje podnijela kaj bum doma,ali kog briga. Svi kad ostare zaborave kako je to kad imaš i želiš djecu....
Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....
I moja mama je rodila sestru s 39, eto dogodilo se malo kasnije i neplanski,bila je zadnjih mjesec dana na cuvanju u bolnici jer je seka bila jako mala, ali sad kad vidimo to malo sunce..nema nam drazeg lica i svaki put mislim kad god da se trudnoca dogodi dobro je.
Moja mama je imala izmedu nas jos dva decka i mogu reci da ju je dolazak curice na pragu ceterdesetih raznjezio i preporodio kao zenu i majku..
Ajme dok sam sve procitala...
Meni je ovo prva trudnoca i roditi cu sa 30. Dragi je uvijek govorio da bi samo jedno, a ja bi ipak dvoje. Ali vidjet cemo kako cemo se i s ovim jednim snaci pa cemo vidjeti za dalje. Meni je danas 18tj i kao da osjetim bebu kako me pokusava lupiti i dati mi do znanja da je tu.
I da u zadnjih par dana jednostavno ne mogu prestati jesti. Mislim da cu na koji dan preskociti vitamine pa mozda bude lakse odoljeti frizideru.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Moja je mama rodila peto dijete u 49. godini. Prvo su joj rekli da je ili tumor ili trudnoća. Iako je mislila da je to konačno menopauza. Nas smo dvije razlika 20g i od nas četvero više nitko nije doma, tako da je mojima ona najveća sreća, stvarno uživaju u njoj i prava je radost.
Ja sam u prvoj trudnoći rodila dečka i bome je bio živ za trojicu, budilo me njegovo lupanje i trbuh mi se znao totalno izobličit kako se on micao. I sad je živ, ali jako dobar. Tako da mislim da nema pravila :)
Ja sam u zadnje vrijeme čula za toliko problema sa začećem i spontanim pobačajima, da svaki dan stvarno zahvaljujem što imam već drugu trudnoću bez ikakavih simptoma i komplikacija, osim na emocionalnom području.
Sortiraj odgovore
Najstariji