Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    15. Studeni 2016. 14:46

Ma uzas,na zalost sa starijim sam bila po bolnicama,nisam mogla ostati jer nikad nije bilo apartmana..dane i dane sam provela na stolici kraj krevetica..
    Ma zamisli kak je meni se spentrati na te stare gin stolove sa 1.60 navucene"visine"hehehe

• blu5
    15. Studeni 2016. 14:48

Ne znam koliko koja ima godina, ali meni je ginekolog preporučio kombinirani probir. Da li je vama što vaš dr govorio na tu temu? Ako se dobro sjećam mislim da je rekao u 12-om tjednu...

• minina_tetka
    15. Studeni 2016. 14:58

Blu5, ja imam 23 godine i radila sam ga, doktor me je pitao da li zelim, i da nisam u obavezi, ali ja sam ga uradila. Hvala Bogu rezultati su bili dobri. Mada citala sam da moze da se desi da rezultati ne budu sasvim uredu, i onda se radi amino, na kojoj bude sve ok. Iskreno, moj ti je savet da sama odlucis. Mozda je i bacanje para, kod nas u Srbiji je oko 20€… i rezultati su samo u statisticki, ako nisi radila, mogu ti slikati rezultat, da vidis kako izgleda 😊

• minina_tetka
    15. Studeni 2016. 15:00

Mada, ako ti potvrdi da se vidi nosna kost i nuhalni nabor, koji treba biti ispod 2.5 onda nema potrebe... Citala sam malo vise o tome pa znam..

dmarjano
    15. Studeni 2016. 15:02

Bok, 
    nisam vam tipkala par dana, imala sam problema sa bivšom poslodavkinjom. Ma neću ni spominjati. 

Inače sam tak-tak.. danas me ubijaju leđa, jučer sam opet povraćala.. te mučnine me izluđuju. Danas sam 13+3 i jedva čekam kraj.

Netko je pitao za šećer.
    Ja sam imala u prvoj trudnoći od 30tt GD i bila na dijeti. U ovoj trudnoći imam povišeni šećer od 6tt..
    imam aparatić i stalno se pikam i mjerim.. i naravno na dijeti sam

ne znam jesam li rekla, čini se da nam curica dolazi.. 
    Bebac je presretan i stalno seku spominje. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.