Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marlon
    25. Siječanj 2017. 21:55

Evo ja bas danas pricam s muzem i cudimo se kako vec imam veliki trbuh.Meni je ovo treca trudnoca, a od posljednje nije prosla niti godina

• KFK
    26. Siječanj 2017. 08:35

Marlon, baš lijepo :D Ja bi isto voljela veliku obitelj (4 djece) <3 

Cure, kolko bi vi voljele imati djece? Koliko imate sad i kolko imate godina?

Meni je druga trudnoća. Imam 27g.

• Babuska03
    26. Siječanj 2017. 08:39

Ja ću roditi s 34 i prva mi je trudnoća. Načelno bih htjela dvoje (za više ni nemam puno vremena:)), ali bumo vidli kako će ovo proći :D

Mamicaaa
    26. Siječanj 2017. 09:09

Pozdrav cure kako ste 😊
    Ajme koliko materijala za citat i sad kad krenem odgovarat zaboravim tko je sto napisao heh..

Lazoni jako mi je zao.. 😔

Prva trudnoca i rodit cu s 21..meni je jako lijepo vidjeti veliku obitelj,al ja za sad imam zelju 2 djece,a s obzirom na godine stignem se jos predomislit 😆😆

Sundi
    26. Siječanj 2017. 09:12

Bok curke. I ja imam veeliki visak kila. Visoka sam 178 i imam trenutno 97kg. Ja sam i krenula u trudnocu sa sioform zbog policistickih jajanika pa mi negjde u 16 tjednu ceka cijela obrada kod dijebetologa. Nadam se da neuc zavrsiti na inekcijama inzulina ali dijeta mi sigurno ne gine.  
    Ja imam jos jedan problem, pošto nikad nisam bila kod svog ginekologa sa HZZO-a isto nemam trudničku knjizicu pa cu morat ic prvi put kod nje. Sreca je i da imam socijalnog ginekologa i to samo zato sto me je sister prijavila kad je bila trudna XD.
    Inace danas idem na 4-D ultrazvuk i kombinirani probir ili kako se to zove. A trbuh mi se nis ne vidi haha osim mog stnadardnog lol.
    Ja sam toliko sretna sa sam ostala trudna prirodnim putem da mi valjda ta idjeta neke tesko pasti.

mrva2017
    26. Siječanj 2017. 09:21

ja isto nemam trudničku knjižicu, jer idem sve privatno.. da li se to mora imati?
    meni je ovo prva trudnoća, sad imam 31... muž bi htio troje djece, nadam se da će nam uspjeti... morat ćemo jedno za drugim; ništa drugo nam ne preostaje.. he he...

mamika3
    26. Siječanj 2017. 09:53

Prvo sam rodila sa 25,drugo 27 ,atrece cu u 32-oj godini!Mislim da je ok razlika izmedju djece!Prosla sam malu razliku izmedju njih i sad mi je drago jer ce biti veca!Ipak su mnogo samostalniji i moci cu se vise posvetiti najmladjem!Htjela sam imati troje djeci i drago mi je sto je tako!Nek budu zivi,zdravi i dobri ljudi!Planiram aktivirati status majke odgajateljice tako da budem doma jer sam svo ovo vrijeme radila i puno toga propustila!Moji na Bundek ili negdje u prirodu vikendom ,a ja u popodnevnu smjenu!Nedjeljom rucak pojedem s nogu i na posao!Uglavnom,veselim se trecem i jedba cekam da ga vidim!Ili nju....

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• blu5
    26. Siječanj 2017. 10:00

Ja sam mislila imati dvoje, ali evo trece je ipak na putu😊prvo sa 26, drugo 30 i sad trece 37. Ja isto idem privatno i imam trudnicku knjizicu.Reci mi mamika3 taj status majke odgojiteljice, kako to ide?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.