sto se tice epiduralne ja sam totalno za! cak se i razmisljam da ju trazim..
Meni je termin 3 dana prije 25.rodendana. prva nam je bebica, planirana, i namucili smo se preko godinu i pol da nam se ostvari!
Ja sam toliko uzbudena zbog bebice da mi nije strah bolnice, samog poroda malo je al hvala bogu postoji epiduralna… nesanica me muci vise od 8 tjedana i vec sam van sebe, gin.je rekla da je to normalno u trudnoci…a taman kad zaspim oko 6-7 ujutro pa do 10 onda sanjam gluposti iruzno pa se budim u suzama i van sebe..eh..
Drago mi je da napokon imamo curicu na popisu, ja sam od uvijek bila okruzena curicama, pa mi je zelja bila jedan decko i evogac :)
Meni je ovo prva trudnoca i rodit cu sa 23 ili 24 hehe jos ne znam jer je termin poroda na moj rodendan najbolji poklon cu dobit :D
Što se tice trudnoce muz i ja smo planirali i planiramo imat dvoje ili troje
Imam malo onako pozitivan strah sto se tice dolaska bebice ali vise prevladava uzbudenost, vjerujem da cu uspijeti to sve savladati jako brzo a bit ce i muz tu i babica ce svaki dan dolazit i mislim da ce nam tih prvih par mjeseci proletit samo tako :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Hello!
Vidim da vas ima koje imaju problem s nesanicom.Eto ja se danas nakon 5dana naspavala!!!
Meni je druga trudnoca,spominjala sam vam nesto prvu koja je zavrsila missed ab u 11tt,danas evo 17+5 tt I za sad uredna trudnoca ,nadam se da ce tako i ostat.( pokusavam odbijat strah i lose misli ali nekad se jednostavno prepustis ,ali u mom slucaju to traje jednu vecer kao sinoc i evo danas cvjetam veselim se )
Imam 21 ,i ako Bog da rodit cu u 21.
Inace bila sam uz sestre kad su im djeca bila mala tako da imam nesto znanja a i sigurnu pomoc sto od njih ,mame,svekrve
Ali ovo ce bit drugacije jer je moje i tu sam 24/7 uz nju / njega...
Jooj nadam se curici Pa i bilo bi fer posto ce vas velika vecina rodit muske hi hi hi
Inace sam najmladja od tri sestre pa sta bude ,samo molim za zdravlje
Bok cure...vidim da se jako puno pisalo zadnjih par dana, a ja nekako ne stignem na forum od posla i drugih obaveza.
Vidjela sam da je jedna curka izgubila bebu, suze su mi došle na oči, mogu joj poručiti samo da bude jaka...
Apropo ovih zadnjih pisanja o dobi trudnoće, meni je osobno ovo prva trudnoća, a rodit ću s 32 godine. Ako Bog da, do 40. planiramo 3 djece, a ako nam da i četvrto, nećemo se žaliti. Imam muža bliže 40, ali kako on kaže, ja sam mlada pa stignemo. Do sad smo si stvarali uvjete za djecu, a sad treba i njih donijeti na svijet. Iako je tu na forumu puno mladih cura, a i onih koje su prvu trudnoću imale s 20+nešto sitno, nekako imam osjećaj da mi koje smo 30+ nismo tako stare i da možemo razmišljati o cca troje djece makar tek sad počinjemo s tim životnim ciklusom.
Što se tiče vježbanja, ne vježbam, ali mislim da bih trebala početi barem s istezanjima jer mi se kondicija baš pogoršala. Dok je ovako hladno, nikako da se natjeram na šetnje po kvaru.
Pozz curke ;) meni je isto prva trudnoca , 30 mi je i patila sam od neplodnosti.nije bilo uzroka , samo nikad nisam mogla zanijeti.prosla sam sve i svasta, od propuhivanja jajovoda , cinova , bezboj vadenja krvi, in vitro oplodnje gdje su mi jos uvijek 2 blatociste sacuvane da bi na kraju ostala prirodno tfudna, bas kako se kaze kad dignes ruke od svega. To je moje malo cudo koje vec volim najvise na svijetu, moja mala mrva kojoj cu dat cijeli svoj zivot dok mu ne dode braco il seka :D jako sam sretna i sad kad se sjetim svih ovih godina , prolivenih suza i neg testova uhvati me neka sjeta i osjecaj kao da se nije meni to dogadalo. Sad smo skoro 17i tjedan i osjetim ga/ju navecer kad je najaktivniji. Mama mi je rekla da su inace curice takve, pomalo ,,divlje,, iako ja imam osjecaj da je musko pogotovo sto mu se od pocetka obracamo tako. Vidit cemo 2.1 kad je pregled :D :)
E i da se nadovezem, stigla mi je radosnica od hippa , bas je prekrasna, sadrzajna i tvrdiiiih korica :) i od dietpharma nutrival triaktiv dodatak prehrani s cistinom, za jacanje kose i noktiju samo neznam smim li to piti :/
Pozdrav drage moje! Evo ja sam prvo dijete rodila sa 32 a drugo cu sa 35...i tu bi stali ali tko zna kako je zapisano
Sortiraj odgovore
Najstariji