Muz je htio trece malo vise nego ja, ja sam rekl da ni je dosta dvoje.Al, kako je vrime prolazilo, tako se peobudila neka poluzeljica i evo ga😊Iskreno, bio mi je sok jer kao mislis godine su vec tu, ne ide to tako jednostavno, medutim, isprve.Imam sina i kcer, tako da mi je u biti s te strane bilo svejedno, al prizeljkivala sam jos jednu curicu
Muz je htio trece malo vise nego ja, ja sam rekl da ni je dosta dvoje.Al, kako je vrime prolazilo, tako se peobudila neka poluzeljica i evo ga😊Iskreno, bio mi je sok jer kao mislis godine su vec tu, ne ide to tako jednostavno, medutim, isprve.Imam sina i kcer, tako da mi je u biti s te strane bilo svejedno, al prizeljkivala sam jos jednu curicu
Pa i bolje da je curica! Vidi koliko je dečki, trebaju im cure

Ja sam prvo rodila s 28, drugo ću s 30. Prvo nam se slučajno dogodilo dok još nismo ni živjeli skupa, drugo smo htjeli i planirali ali ne ovako rano, haha. Muž bi i treće, ali mislim da će meni biti dovoljno dvoje, još je i mala razlika među njima

meni su evo 23 i prvo na putu....Ja sam planirano isla ali nisam ocekivala da cu ostati trudna bas iz prve ...sad znam za drugo ..
Kod nas je isto planirano..zivimo vec 2god skupa, pricali smo o bebici i svaki dan sve vise i vise sam osjecala da je sad vrijeme,proradili su majcinski osjecaji,a i on je zelio...koja je to sreca bila,pa nisam mogla docekati kad cu kupit test i napravit ga.. 😊
Cure kojima je ovo prva trudnoca jel imate strah kako cete sve kad se beba rodi? Imam mali strah jer stvarno nista neznam,sto trebam pazit,kako tako maloj mrvici odrezat noktice i sve ostalo kak vec ide..jos nas dvoje zivimo sami tu u njemackoj pa mi nema tko pokazat i reci..drzala sam ja malu djecu i presvlacila ih i sve al tek poslije par mjeseci kad se ne mora toliko paziti na sve..
Imam 29 i ovo nam je prvo a zelimo ih cetvero....zelja nam je velika obitelj
inace, presla sam s faze spavanja 15h dnevno u fazu nesanice...nocu spavam recimo 23-01h i onda tek oko 06 ujutro pa max do 9, 10h...ubija me to naravno ostane previse za razmisljanje, stalno sam doma jer mirujem, lupaju me hormoni, suze, depra...ahh jedva cekam da i ovo prode
isto kao ja,bas me muci nesanica..Jos me u zadnje vrijeme stalno nesto boli il su kukovi il noge pa leda,pa se ne mogu namjestit... uff sad mi je vec dosta jedva cekam rodit
Mi smo željeli dvoje djece,
curicu sam rodila sa 20 god,
sada imam 22 i blizanci na putu, pa ce izgleda ipak biti troje. :-D
https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji