Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    26. Siječanj 2017. 12:33

Muz je htio trece malo vise nego ja, ja sam rekl da ni je dosta dvoje.Al, kako je vrime prolazilo, tako se peobudila neka poluzeljica i evo ga😊Iskreno, bio mi je sok jer kao mislis godine su vec tu, ne ide to tako jednostavno, medutim, isprve.Imam sina i kcer, tako da mi je u biti s te strane bilo svejedno, al prizeljkivala sam jos jednu curicu

• blu5
    26. Siječanj 2017. 12:35

Ma da!a i iz mog iskustva s curicama je jednostavnije

• blu5
    26. Siječanj 2017. 12:35

Hvala mamika3😉

• Anjaaa
    26. Siječanj 2017. 12:51

Ja sam prvo rodila s 28, drugo ću s 30. Prvo nam se slučajno dogodilo dok još nismo ni živjeli skupa, drugo smo htjeli i planirali ali ne ovako rano, haha. Muž bi i treće, ali mislim da će meni biti dovoljno dvoje, još je i mala razlika među njima

• Nella_St
    26. Siječanj 2017. 13:10

meni su evo 23 i prvo na putu....Ja sam planirano isla ali nisam ocekivala da cu ostati trudna bas iz prve ...sad znam za drugo  ..

• Petra178
    26. Siječanj 2017. 13:12

Imam 29 i ovo nam je prvo a zelimo ih cetvero....zelja nam je velika obitelj 

inace, presla sam s faze spavanja 15h dnevno u fazu nesanice...nocu spavam recimo 23-01h i onda tek oko 06 ujutro pa max do 9, 10h...ubija me to  naravno ostane previse za razmisljanje, stalno sam doma jer mirujem, lupaju me hormoni, suze, depra...ahh jedva cekam da i ovo prode 

Martinaa94
    26. Siječanj 2017. 13:23

Mi smo željeli dvoje djece, 
    curicu sam rodila sa 20 god,
    sada imam 22 i blizanci na putu, pa ce izgleda ipak biti troje.   :-D

https://lbdf.lilypie.com/VCIip2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.