Ja to sve otprilike. Koristim ono mlijeko bez laktoze pa stavim 3-4 dcl, 2-3 žličice kakaa (čula sam da je najbolji iz Lidla, ali nisam još probala), jednu bananu i žličicu meda naknadno ako mi nije dovoljno slatko ili ako nisam stavila bananu.
Fora mi je i ovaj recept za Mlijeko od banana:
– 2 zamrznute banane
– 1 šalica vode
– 5 datulja
– 1/2 jušne žlice cimeta
Radila sam u blenderu sladoled od smrznutih banana (znači samo blendaš smrznute nasjeckane banane i to je jedini sastojak) i ODLIČNO JE! Inače ne volim tvornički sladoled od banane, ali ovaj je prefin. Jednom sam stavila naknadno i nasjeckane indijske oraščiće unutra i bilo je odlično.
Mamika 3 ja nemam blender, ali imam štapni mikser koji ima nastavak da možeš stavit i dole onu posudu, a rezultat je isti. Meni se čini manji, praktičniji i puno ga koristim.
Ja sam prije trudnoće bila 54kg i 172cm. Sad sam u 18t i imam 58kg. Jedem kad mi se jede. Neki dan vrući sendviči u pola 11 navečer i lino lada na žlicu. Hahahaha . Al imam i dosta voća i povrća, pa dok god je s bebom sve u redu i ja se ok osjećam mislim da je to ok.
Elen al ja prije toga idem radit tak da ne vjerujem da cu izdrzat bez da ista jedem jos mi je rekla da kavu pijem to jutro bez secera haha...tak i tak ovih dana moram do nje po neki papir za poslodavca pa cu je pitati..jer Pandici je njena gin rekla da najnormalnije doruckuje i sve prije nego dode radit taj test...al u svakom slucaju dan prije i to jutro necu nista slatko jest..a ako bas moram na taste onda cu taj dan uzet slobodan dan...
Neki dan sam razmisljala o blenderu i mislim da cu ga uskoro kupiti..nadam se samo da cu ga koristit tak da ne ispadne da sam bacila novce bzvz...
Sortiraj odgovore
Najstariji