Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Siječanj 2017. 10:09

Ja to sve otprilike. Koristim ono mlijeko bez laktoze pa stavim 3-4 dcl, 2-3 žličice kakaa (čula sam da je najbolji iz Lidla, ali nisam još probala), jednu bananu i žličicu meda naknadno ako mi nije dovoljno slatko ili ako nisam stavila bananu.

Fora mi je i ovaj recept za Mlijeko od banana:
    – 2 zamrznute banane
    – 1 šalica vode
    – 5 datulja
    – 1/2 jušne žlice cimeta

Radila sam u blenderu sladoled od smrznutih banana (znači samo blendaš smrznute nasjeckane banane i to je jedini sastojak) i ODLIČNO JE! Inače ne volim tvornički sladoled od banane, ali ovaj je prefin. Jednom sam stavila naknadno i nasjeckane indijske oraščiće unutra i bilo je odlično.

• KFK
    25. Siječanj 2017. 10:11

Mamika 3 ja nemam blender, ali imam štapni mikser koji ima nastavak da možeš stavit i dole onu posudu, a rezultat je isti. Meni se čini manji, praktičniji i puno ga koristim. 

Ja sam prije trudnoće bila 54kg i 172cm. Sad sam u 18t i imam 58kg. Jedem kad mi se jede. Neki dan vrući sendviči u pola 11 navečer i lino lada na žlicu. Hahahaha . Al imam i dosta voća i povrća, pa dok god je s bebom sve u redu i ja se ok osjećam mislim da je to ok.

Mamicaaa
    25. Siječanj 2017. 10:16

Elen al ja prije toga idem radit tak da ne vjerujem da cu izdrzat bez da ista jedem jos mi je rekla da kavu pijem to jutro bez secera haha...tak i tak ovih dana moram do nje po neki papir za poslodavca pa cu je pitati..jer Pandici je njena gin rekla da najnormalnije doruckuje i sve prije nego dode radit taj test...al u svakom slucaju dan prije i to jutro necu nista slatko jest..a ako bas moram na taste onda cu taj dan uzet slobodan dan...

Neki dan sam razmisljala o blenderu i mislim da cu ga uskoro kupiti..nadam se samo da cu ga koristit tak da ne ispadne da sam bacila novce bzvz...

Eloa
    25. Siječanj 2017. 10:20

Lagertha, superr..hvala na receptima..svakako ću isprobati ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.