Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Šlihti
    25. Siječanj 2017. 18:02

Ajme Lazoni, jako mi je žao...znam kako ti je...i ja.sam.svasta vec prosla ali bitno.da si ti dobro...isplaci se i vrijeme ce uciniti svoje...sve ce biti dobro, drzi se❤💋

Šlihti
    25. Siječanj 2017. 18:07

Ajme toliko puno imam.za citati!!!! Bas super da nas je toliko i samo neka bude jos više nove cure dobrodosle 
    Jel i vama u drugoj trudnoći trbuh vec povelik? Znala.sam.da ce se prije vidjeti ali.bas u 10 tjednu mi je nekako prerano...mene na poslu vec svi dragaju po busici jer im je to super☺😂

Maja 3
    25. Siječanj 2017. 18:14

Blu,cestitam na curici!!!
    Šlihti,i meni trbuh veci u odnosu na prvu trudnocu!

• blu5
    25. Siječanj 2017. 18:15

Meni trbuh mali, maleni!Bas su mi jucer komentirali kako sam vitka obzirom na 17 tjedana.Udebljala sam se 1.5 kg od pocetka, sada 62.5kg, 173 cm.

Šlihti
    25. Siječanj 2017. 18:33

Joj, vi ste tako sve vitke!!!ja se nisam udebljala jos nista ali ionako.imam 5 kg viška od prije🙁
    A dobro, sto je tu je...
    Blu5,bravo za curicu👏👏

Uciteljica
    25. Siječanj 2017. 19:07

Lazoni,grozno što ti se dogodilo i baš mi je neopisivo žao. Ja sam danas došla s posla i vidim lokva svježe krvi. Odmah ginekologu misleći da je spontani. Kaže sve ok,to je zaostala krv. A mene strefilo. Još sad se tresem. Ne mogu se smiriti. Dobila dufaston i mirovati ,ali mogu na posao. Ako on veli da je sve ok,sklona sam mu vjerovati. Fakat sam se usrala i baš sam bila jadna. U suzama sam cijelo popodne!!!

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

Tamara..
    25. Siječanj 2017. 19:55

Veliki pozdrav svima ..
    Da se i ja prikljucim temi ... 
    Ako sam uspjela dobro pratiti - posto mi tjedni lete kao dani - sada sam u 14 tj. i termin mi je 4.8 ...
    Imala sam problema sa doktorima i selidbama tko da sam do sada uspjela biti samo na jednom pregledu i to u 7 tj ... Bez trudnicke knjizice sam  itd...
    Ali sam se vec posteno nasetala po doktorima, sa navodnom rizicnom trudnocom , dijabetesom , tabletama za odrzavanje....
    Svega sam se naslusala , jedna zena me u bolnici uvjeravala kada sam htjela napraviti pregled u 12 tj da se to ne radi , da to rade zene kada zele pobaciti jer taj vaginalni pregled potice pobacaj, dakle da ne pricam dalje cega sam se svega naslusala... termin imam tek kod novog dokrota 2.2 sto je vrlo blizu i to me jako veseli jer  ne mogu iscekati da provjerim cijelu situaciju sa bebom 
    Uspjela sam poslati nekako papire kod doktora posto mi nisu dali nikakav termin ranije, na sto je doktor bio jako uzrujan i rekao da po mojim nalazima nemam nikakav dijabetes , da mi nikakve tablete ne trebaju da je moja trudnoca u potpunosti uredna i da mu nije jasna moja bivsa doktorica...

Posto je trenutna prica o kilama, ja imam veliki visak  oduvjek sam bila jaca , a neposredno prije sam zatrudnila sam dobila 15 kg zivila sam na uzasnoj hrani 7mj tokom sezonskog posla radilo se 11 sati, imala sam samo sobu bez kuhinje tako da sam morala jesti tu losu hranu... Tako da sam zatrudnila sa velikim viskom , posto nisam planirala trudnocu sada imam 91kg na 173 cm bas me brine ta kilaza ....

UCITELJICE skreni negativne misli bitno da doktor kaze da ste ti i beba u redu , kada krenu lose misli sjeti se toga i budi sretna... Jer stres nikako nije dobar... Sto vise odmaraj i opustaj se to je sada najbitnije i biti ce sve uredu 

25. Siječanj 2017. 19:59

blu ceeeestitam  stigla nam je prva princeza na forum :) 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Anjaaa
    25. Siječanj 2017. 20:11

Večer cure, nije me bilo cijeli dan pa imam što za čitat i pisat

Lazoni uff jako, jako mi je žao! Drži se, uz tebe smo

Pinkica, ajme baš mi je drago da smo se našle!! puno mi znači što sad znam da ima još trudnica s istim "problemom". Što se doktora tiče sve mi je jasno, isto sam prošla, od svih mogućih preparata i pretraga do psihologa ali na kraju svi su doktori jednako zbunjeni. Očito smo rijedak fenomen bitno da su nama nalazi dobri i da se dobro osjećamo, a kile ako ne idu, ne idu, ne može se ništa na silu.
    Prošla trudnoća mi je protekla školski, porod isto super. Bojala sam se sama za sebe kako ću porod izdržat ali iznenadila sam i sebe i muža koliko sam jaka i izdržljiva. A i nekoliko patronažnih i babica mi je reklo na trudničkom tečaju da je lakše nama mršavicama izdržat porod. Manjak kila mi nije ni u kom pogledu otežao. Jel tebi ovo prva trudnoća?

Mrva, meni je doktorica kada sam došla na prvi uzv u prvoj t rekla da sigurno nisam trudna i da nije ni čudno da nemam mengu s obzirom na to kako sam mršava. Ja šutila i pustila da vidi uzv i kad je vidila da sam zbilja trudna je ušutila haha

Nove cure, dobrodošle i čestitke!

• Anjaaa
    25. Siječanj 2017. 20:54

Šlihti, mene je šokiralo kako mi se trbuh već vidi, nisam mislila da je to moguće ovako rano. Znam da se u drugoj t ranije vidi ali ovako rano..
    Baš se šalim s mužem, da ne nosim skafander svi bi primjetili! Dobro pa imam još fore

Blu, opa krenule su curice, sad kad se zaredaju.. čestitam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.