i mene muči nesanica... probudim se u noći na wc i više nikako zaspat.... nikako se namjestit...
meni je nedugo frendica rekla: svaka je majka najbolja svom djetetu i točno zna šta treba u koje vrijeme... sve prema instinktu...
mene je isto više strah bolnice jer nisam nikad ostala u bolnici i užasavam ih se...
Ja sam nedavno zavrsila na hitnoj zbog krvarenja pa sami taj cin pregleda i doktorice na hitnoj me jos vise zgrozio i preplasio..Bogu hvala sve je bilo u redu ali znam da cu tih dana u bolnici jedva cekati doma pod muzevu njegu
A sigurna sam da taj strah prode kad ugledas svoje malo zlato..
Mrva to svi kazu..mama zna najbolje 😊
Joj bolnice nitko ne voli i isto nisam nikad ostala u bolnici..tu u njem mozes odabrat bolnicu koju zelis i isli smo se raspitat kad je info vecer kad mozes obici bolnicu i vidjet sve..u prvu kad sam usla prvi komentar mi je bio pa tu se ne osjeti onaj "miris" bolnice hahah..danas je ta info vecer pa se nadam kad vidim kak to sve tamo funkcionira da ce mi biti manji strah i od bolnice..
Ja sam prvo dijete rodila s 25 godina, drugo s 34 i evo sad cekamo trece s 35.
Mislili smo da ce nam sin biti jedinac, a iznenadile nas dvije bebe u dvije godine, sreci nema kraja😆
Mislim da treba razmišljati pozitivno. Trudnoća i porod su prirodni procesi. Meni to nije ništa bauk, bila sam u bolnicama i doživjela svašta. Imam pozitivan stav o liječnicima i bolničkom osoblju. Mislim da su oni uglavnom bolji prema nama nego mi prema njima. Većini svaka čast što su odabrali taj poziv i što rade godinama, a ostaju normalni u glavi. Poroda me nije strah. Ako će me previše boljeti nadam se nekim lijekovima i epiduralnoj. Jedva čekam da prođe tih 4 mjeseca i samo se nadam da neće biti nikakvih komplikacija.
Što se tiče brige oko dijeteta, ima hrpa filmića po internetu o svemu, npr: https://www.youtube.com/watch?v=M6xBnux5U1c
Dok to gledam osjetim miris baby pudera <3 Preslatko!
Huh cure vi ste bas mlade. Meni je 28 i to mi je prvo dijete. Sad kad gledam malo prosjek godina spadam među starije mame lol.
A što reći malo faks, malo karijera, malo da mi guzica vidi svijeta i eto rodit cu s 29... A definitino imam sve strahove što ako ovo ili ono.. Ali ajde nekak se tjesim da ima 5 milijardi ljudi na svijetu i sve ih je netko rodio i othranio pa budem i ja... Valjda...
Sortiraj odgovore
Najstariji