Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    25. Siječanj 2017. 14:44

drži se... stvarno mi je jako žao, pogotovo jer smo bile razlika 2 dana  u terminu....

• KFK
    25. Siječanj 2017. 14:50

Lazoni, tako mi  je žao.. ne znam ni što reći, vjerojatno su sve riječi sad suvišne.

Držite se i ti i tvoj dragi, i kao što si rekla treba se borit za dalje, u nove pobjede.

Maja 3
    25. Siječanj 2017. 15:01

Lazoni,drzi se draga.
    Zao mi je.

Elen
    25. Siječanj 2017. 15:05

Lazoni , neam rijeci, protrnih, jako mi je zao…

• Babuska03
    25. Siječanj 2017. 15:17

Lazoni i meni je beskrajno žao. Drži se, šaljemo ti ljubav.

• blu5
    25. Siječanj 2017. 17:43

Lazoni, uzasno mi je zao!!!Drz se!!!

• blu5
    25. Siječanj 2017. 17:46

Drage moje cure, ja sam jucer bila na amnio, sad cekam nalaze kojima treba tri tjedna da stignu.Nisam radila kombinirani probir jer statistici generalno ne vjerujem a ovo je jedino cemu vjerujem.Svakakao, proslo sve ok, malo neugodno al nista ekstra.Danas sam bila na pregledu, sve je u redu, plodna voda u redu i vjerovale ili ne CURICA!!!!!Prva cini mi se ako sam dobro pratila.Skocila sam sa stola skoro od srece😊Sad cemo krenit sa curicama, ja sam otvorila sezonu

• lazoni
    25. Siječanj 2017. 17:56

Saljem Vam svima veliki poljubac..
    Pazite i mazite svoje busike 
    A mi cemo se pisat na nekoj drugoj temi..

• blu5
    25. Siječanj 2017. 18:02

Nadam se da ces opet brzo na temu trudnoca❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.