Pozdrav trudnice :-)
Evo i ja skoro ulazim u 7mj...termin je 5.5 i nosim deckica! Nisam citala komentare bas ali tema mi se svida ...Ima li koja trudnica da je oko moga termina
Mamica u pravu si :) meni je gin rekla da ujutro jedem normalno sto i inace i jos sam narucena u pol 11. Naravno da necu dan prije ni to jutro jest slatko ali doruckovat cu neki omlet i pecivo ;) tu je stvarno sve drugacije haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pinkica i Anja... ja sam malo "teža" od vas.. ostala sam trudna sa 48 kg na 163 cm... do sada sam dobila jednu kilu a u 16.sam tjednu... moju ginekologicu to ne brine previše, jer zna da sam mršava i jednostavno sam takva...
Išla sam u Petrovu na neki pregled i tamo me doktor oprao da koliko kg imam, da kako sam uopće mengu imala... baš me to pogodilo.. debil....
Dok je god s bebicom sve u redu, ne želim se zamarati kilama.
Drage moje.. ja samo nekoliko dana nakon sta sam se prijavila na ovaj forum i ovu temu,na zalost moram je promjenit..
Izgubila sam bebu u 16 tt.
Prvi mengu dobila sa 11 i pol god i možda nekih 36, 37 kg. Jest da mi se trebalo malo duže da mi se ciklusi izreguliraju (oko 2 god), ali od tada svaki 27. dan dođe nova menga. Skužila sam da nikakvi preparati za kompliciranije stvari od obične prehlade i gripe kod mene baš ne funkcioniraju previše. Pila čak i hormone da mi se u početku ciklusi izreguliraju i naravno da se nisu poslije lijekova, nego kad su oni sami htjeli.
Sva sreća da mi još niti jednom do sad ovaj ginić kaj mi vodi trudnoću nije rekao da sam premršava. Čak je i mom dečku rekao da vidi da se dobro brine o nama jer i beba i ja napredujemo. Ne pada mi na pamet da se sekiram zbog onoga zbog čeg je i većina doktora u Klaićevoj digla ruke zbog mene.
Samo nek i mi i bebice napredujemo,a oni nek pričaju šta hoće.
Sortiraj odgovore
Najstariji