Pa da,nije isto ako radis fizicki posao ili uredski..mene ako netko ne zamijeni ne mogu do wc-a,mislim mogu al bilo bi 💩
I ovo bi mi trebao biti i treci carski..nije to bas ni za zezati..nezz..

Psihicki je nekad gore od fizickog..
Psihicki je nekad gore od fizickog..
Vjeruj mi da bi na momente radije kopala nego radila ovaj posao! U principu bi mi bilo najbitnije biti s djecom doma neko vrijeme, budući sam cijelo vrijeme na poslu a ovo je idealna prilika za tako nešto. Nemamo mi pojma koliko mi njima trebamo, a konkretno ja dođem doma s posla premorena i nikakva i onda nemam baš snage ni volje za njihova sasvim normalna pitanja i potrebe.

Pa da posvetis se djeci a i sebi malo,kad ces opet imati priliku..
Ma znam..nekad samu sebe bi zveknula jer se ulovim da nemam snage za nis,uz posao se jos pretrgnem i doma i kaj samo vegetiram dok nije vrijeme za spavanje..

Ma jojj nitko ih ne provjerava,kak i velis ko zna jesi ti maloprije dusu ostavila u wc-u..a nisu ni policija da ti mogu uci u stan/kucu..tako da..meni se vise tu cini da bi oni neku pinku da im se ubaci ili slicno..ja sam u prosloj trudnoci dosla po papir di mi je samo trebao napisat da sam 3 mj na bolovanju,imamo pravo dobit 600kn od firme..uuu koja lova,ne..i veli on meni da bi mi to trebao naplatiti,jedan komad papira sa zigom i natpisom da sam na bolovanju!!!!!
Ma jojj nitko ih ne provjerava,kak i velis ko zna jesi ti maloprije dusu ostavila u wc-u..a nisu ni policija da ti mogu uci u stan/kucu..tako da..meni se vise tu cini da bi oni neku pinku da im se ubaci ili slicno..ja sam u prosloj trudnoci dosla po papir di mi je samo trebao napisat da sam 3 mj na bolovanju,imamo pravo dobit 600kn od firme..uuu koja lova,ne..i veli on meni da bi mi to trebao naplatiti,jedan komad papira sa zigom i natpisom da sam na bolovanju!!!!!
Trebala si mu ostavit 10 kn za kavu ili kako bih ja rekla-Hvala,Bog ce vam platit!To je ono sto ja govorim!Svaki posao ima svoje i imamo pravo cuvat svoju nerodjenu djeci,a i posvetit se rodjenima-ko ih ima, naravno!A to da ih kostamo,samo me zanima koliko imaju manjka i dugova izbog sebe samih!Nasli su zaradjivat na trudnicama
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009

Hehehe da da dobro si rekla bog ce mu platit u vatikanskoj valuti!!!
Jojj kad razmislim koliko mi zapravo placamo to zdravstvo+dopunsko+jos moram nadoplatiti tablete za stitnjacu..vani npr placas sam ako hoces al te ispadne jeftinije nego kod nas..o tretmanu u samim bolnicama/ordinacijama necu ni pricati..
Jojj kad razmislim koliko mi zapravo placamo to zdravstvo+dopunsko+jos moram nadoplatiti tablete za stitnjacu..vani npr placas sam ako hoces al te ispadne jeftinije nego kod nas..o tretmanu u samim bolnicama/ordinacijama necu ni pricati..
U potpunosti se slažem s Vama. Što se tiče provjeravanja liječnika, moj tata je liječnik opće prakse i znam da su njemu dolazile kontrole po pitanju tih bolovanja, ne znam stvarno kako ide provjeravanje ginekologa. Međutim, s obzirom koliko od plaće odvajam za zdravstveno i mirovinsko, a plaćam i dopunsko, gade mi se! Usput i ne znam kad sam neki lijek uzela da nisam nadoplatila. Sve u svemu jad i tuga...

A tek kad vidim one stolove za radjanje,pa stanja ordinacija u domovima zdravlja,bolnicama.....I ono zalosno,ak moras provest noc u bolnici uz dijete?platis 400 kn!E,to mi je nesto prestrasno!a od apartmana ni a
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji