Fino se popunjavamo, baš lipo:-) Htjela sam vas samo sve upozoriti na naknade na koje imate pravo od grada, kotara, države, kad naravno rodite, pa malo to pogledajte ovisno gdje živite. Znam da se od HZZO-a dobiva 2.328,80 kn, a razlikuje se iznos po gradovima i kotarima.
Da, nadam se da će se sve cure bar tu i tamo javiti
Kod mene je trenutno sve po starom, čekam OGTT i uzv za 13 dana. Dečec se javlja nekoliko puta tokom dana. Za vikend idem u shoping u Graz, između ostalog ću vidjeti što ima tamo za trudnice i bebe. Naravno sve ovisi o cijenama, neću kupovati pod svaku cijenu nego ako nešto bude jako sniženo.
Jutro cure! Ja sam jutos već 2 puta ispustila dušu povraćajući i još uvijek ne mogu jest koliko mi je muka.. Ovo je strašno!
Super da nas je tako puno :)
Što se naknada tiče, mi smo za prvo od Opatije dobili 3000, sad su povećali naknade pa je za prvo 4000 a za drugo 5500kn :) nije loše
Super je i što će nam naknade za drugih 6 mjeseci biti veće...
Anjaaa... nova sam pa nisam još pohvatala koja je koliko trudna... ja kad sam shvatila da mi citrusi smetaju (čak i cedevita) i to izbjegavala, mučnine su prestale... jesi obraćala pažnju na takve stvari; šta jedeš?
Netko je spomenuo dietpharm,ja sam od njih dobila prenatal vitamine s omega3. Isto se treba registrirati
Sortiraj odgovore
Najstariji