Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [UREĐENO] 10. Svibanj 2017. 15:07

Ovaj članak mi se čini ok: https://klokanica.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/kako-pravilno-prati-bebino-rublje-2572

• Anjaaa
    19. Siječanj 2017. 14:06

Ja perem odvojeno sa dm-ovim denk mit sensitive. I duplo ispiranje obavezno. Omekšivač ne koristim ni inače jer su puni kemije i teško se ispiru s robe.

Za robicu i mene zanima. Čula sam da lidl ima dobru i jeftinu robicu, a i u c&a nisu skupi bodići

Mamicaaa
    19. Siječanj 2017. 14:16

Pandice jesi se to registrirala na hrv hipp, pampers stranicama ili njem? 

E da cure..meni je ovo prva trudnoca tako da nemam apsolutno nista...i zanima me koliko robice da kupim i sto da kupim i koje velicine?? Kao sto je neka od cura rekla nebih htjela davat bogatstvo na to pa da bas ne kupim stvari koje mi nisu potrebne...

A za pranje robice kazu da je najbolje odvojeno..al npr da se proba par bodya oprati s nasom robom pa ako beba nema alergijskih reakcija da nastavimo prati s nasom robom..

mrva2017
    19. Siječanj 2017. 14:25

Pozdrav cure!

Nova sam na forumu i jako mi je drago kada vidim koliko nas ima koje očekujemo ljetne bebice.

Nama je termin 14.07.2017.   <3

• blu5
    19. Siječanj 2017. 14:45

Ja sam dosad prala sa običnim praškom i chicco omekšivačem, nikad nije bilo problema, i uvijek i sa našom robom. Sad ću se i ja registrirat na ove stranice, baš se puno lipih informacija nađe na ovim našim ljetnicama:-)

• blu5
    19. Siječanj 2017. 14:46

Dobrodošla mrva2017 i sve ostale nove cure:-)

Elen
    19. Siječanj 2017. 15:02

Dietpharm-klub zdravlja, pri uclanjenju isto salju prenatal za poklon.

mamika3
    19. Siječanj 2017. 15:50

Osobno preporucam prvih par mjeseci robicu prati odvojeno sa posebnim omeksivacem i praskom!Ne sjecam se vise koji sam koristila!I tu jednu odabranu vrstu nisam mjenjala!Ak mi je falilo robice za napunit masinu ubacila sam rucnike unutra!I posto to nije jako zaprljano stavljala sam minimalno praska i omeksivaca!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Matie89
    19. Siječanj 2017. 16:55

Maslacak31 hvala na savjetima protiv mucine. Nisam se stigla ranije javiti bilo mi je lose. Doktorica mi je dala vitamin b tablete, Plibex, I preporodila sam se. Inace sam sada 7t3d.
    Bas je super sto nas je dosta na ovom forumu, svaki savjet I pomoc je dobrodosla. Ja sam prvi put trudna I nista ne znam, samo upijam. Hvala svima na tome :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI