Ovaj članak mi se čini ok: https://klokanica.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/kako-pravilno-prati-bebino-rublje-2572
Ja perem odvojeno sa dm-ovim denk mit sensitive. I duplo ispiranje obavezno. Omekšivač ne koristim ni inače jer su puni kemije i teško se ispiru s robe.
Za robicu i mene zanima. Čula sam da lidl ima dobru i jeftinu robicu, a i u c&a nisu skupi bodići
Pandice jesi se to registrirala na hrv hipp, pampers stranicama ili njem?
E da cure..meni je ovo prva trudnoca tako da nemam apsolutno nista...i zanima me koliko robice da kupim i sto da kupim i koje velicine?? Kao sto je neka od cura rekla nebih htjela davat bogatstvo na to pa da bas ne kupim stvari koje mi nisu potrebne...
A za pranje robice kazu da je najbolje odvojeno..al npr da se proba par bodya oprati s nasom robom pa ako beba nema alergijskih reakcija da nastavimo prati s nasom robom..
Pozdrav cure!
Nova sam na forumu i jako mi je drago kada vidim koliko nas ima koje očekujemo ljetne bebice.
Nama je termin 14.07.2017. <3
Ja sam dosad prala sa običnim praškom i chicco omekšivačem, nikad nije bilo problema, i uvijek i sa našom robom. Sad ću se i ja registrirat na ove stranice, baš se puno lipih informacija nađe na ovim našim ljetnicama:-)
Dietpharm-klub zdravlja, pri uclanjenju isto salju prenatal za poklon.
Maslacak31 hvala na savjetima protiv mucine. Nisam se stigla ranije javiti bilo mi je lose. Doktorica mi je dala vitamin b tablete, Plibex, I preporodila sam se. Inace sam sada 7t3d.
Bas je super sto nas je dosta na ovom forumu, svaki savjet I pomoc je dobrodosla. Ja sam prvi put trudna I nista ne znam, samo upijam. Hvala svima na tome :)
Sortiraj odgovore
Najstariji