Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m@m@
    20. Siječanj 2017. 13:02

Lagertha ides busom ili privatno? Znam da znaju nekad biti akcije za shopping u Grazu
    Anjaaq probaj si dok si jos u krevetu pojesti ujutro suho neki kreker. Meni je najgore bilo na prazan zeludac. 
    Inace sam 20 tj i iznenadila sam se kad sam povracala neki dan...mislila sam da je proslo kad ono ujutro iznenadjenje :-/
    Nadam se da cete sto bolje prebroditi to povracanje, stvarno je gadno i nimalo ugodno...

20. Siječanj 2017. 13:06

Idem busom. Prijateljica mi je čak rekla da ne vjeruje da ću nešto posebno naći jer je slična ponuda kod nas i tamo.
    Kad ste već kod povraćanja čitala sam da je čaj od đumbira dobar za mučnine.

• IvanaRi89
    20. Siječanj 2017. 13:09

Pozdrav cure!!
     Citam Vas vec duze vrijeme pa se evo i ja pridruzujem grupi i ugodnom druzenju.
    Nas termin je 13.07 i ovo je prva trudnoca.

Do sada nisam imala nikakve tegobe i super se osjecam. Prije trudnoce sam imala dermatitis i to iskljucivo samo na rukama koji se pojavljivao samo u zimskom periodu. Od kako sam ostala trudna on se prosirio i jos je vise izrazen. Ruke su potpuno crvene, pune ljuskica, svrbi nesnosno toliko da moram nocu spavati sa pamucnim rukavicama jer inace bi izgulila kozu do krvi, prosirilo se na laktove i nazalost sam dobila i na desnoj strani grudi oko bradavica. Kod dermatologa sam isla, nista pametno mi nije rekla, gurnula mi letak sa ultra skupim "biljnim" farmaceutskim  preparatima..Ginekolog mi nije bas od price i zadnji put sam mu spomenula, tj ne moze a da ne vidi to na rukama i pitala sam ga dali to ima kakve veze s povecanim hormonima, takoder mi nije dao nikakav pametan odgovor, osim mazi i dalje pa ces vidjeti.. U ljekarni mi je smiksla kremu sa uljem nocurka i shea maslac s obzirom da ne smijem korisiti kreme koje sam prije koristila jer sadrze kortikosteroide..Nije da pomaze nesto pretjerano.
    Dali netko od Vas zna za jos neke kreme,ulja koje ce barem ublaziti svrab 
    Dali je netko od Vas imao mozda takav slucaj ili zna nekog sa slicnim problemima? Citala sam na netu da se inace u trudnoci ocisti koza, a meni sasvim suprotno..

mici_0555
    20. Siječanj 2017. 13:23

Cure da se javim. Danas bili na 2 pregledu...ovaj put se nešto vidi :-)
    Kuca srce..7+4 sam danas. Tolko sam se se bojala kako se prije 10 dana nije vidjelo da mi je zlo cijelo vrijeme...sad mogu predahnuti..

• Anjaaa
    20. Siječanj 2017. 13:28

Hvala cure na savjetima, probat ću krekere i čaj od đumbira. Taj čaj ima za kupit ili?

Ivana dobrodošla :) ne znam ništa o dermatitisu pa ne mogu pomoć, ali ponašanje dermatologa je užas! Baš mi to diže živce, čemu im sluzi hipokratova zakletva? Uff.. Nadam se da će ti netko ovdje znati pomoć

20. Siječanj 2017. 13:28

IvanaRi89, ja imam problema s kožom - pogotovo zimi. Ne tako kao ti, ali... Pomaže mi da se ne perem s normalnim tuš gelovima već s uljem za tuširanje (kupujem od Aderme), također i kremu koristim samo od njih (dobra mi je i Uriage). Trenutno imam lokalizirani osip na vratu (vjerojatno bakterijske ili gljivične prirode) i inače mi pomaže belogen i lamisil u kombinaciji, ali trenutno to ne smijem koristiti pa trpim. Namažem s uljem čajevca. Uvijek dobim taj osip na istom mjestu na vratu po zimi kad se nose šalovi i puloveri. 

Elen
    20. Siječanj 2017. 13:42

Đumbir je najbolje uzeti refuže u trgovini.em je najjeftiniji, em ga lijepo mozes isjeckati u stapice i u vise navrata jedan iskoristit.inace je dobar ta te mucnine, mirniji san.samo se ne trebs nalijevati s njim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.