Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ciklama
    20. Siječanj 2017. 15:45

Cure sto se tice vesa ja cu prati kao i prvoj odvojeno do neke druge godine, za prvu sam koristila tekuci dreft sensitiv i chicco omeksivac ali sada vec dugo nisam vidjela da ima dreft kupit.Sada cu u pocetku tekuci Persil sensitiv i Chicco omeksivac dok ne pocnu kasice onda cu prec na nas prasak jer to taj sensitiv Persil nemre oprat.Sto se tice pranja robice to obavezno odvojeno bar do iza prve godine, mislim nekako mi je to bljak s nasim vesom gle ak me zazumijete nase gacice, iscjedak ili nes, pa i muzevo ono njegova je zadnja hahaha, ali ako me kuzite ne zelim da mi bude ni u kontaktu s bodicima, tetricama i ostalim bar za pocetak.Sada perem ves od svoje cetverogodisnje curice zajedno s nasim, ne znam kako sam presla preko te gadljivosti ali za bebu cu u svakom slucaju prvo odvojeno barem godinu, dvije.Eee i koliko sam cula da nevalja puno dezinficirat, ispirat im ves i tako ih stitit jer da onda tek kad jednog dana dodu pod normalno u doticaj s necim sto smo izbjegavali da mogu bas zbog toga sto nisu nikad bili u doticaju s takvim stvarima razvit alergiju

• Babuska03
    20. Siječanj 2017. 16:02

Cure, i meni se koža jako osušila otkad sam trudna i dobila sam strašnu perut. Dakle, perut na glavi i perut po licu, dolsovce otpadaju komadići kože! Prijateljica mi je napravila prilično masnu prirodnu kremu, ne znam što je unutra, ali zasad zaista pomaže. Također, rekla mi je da je za ruke, tijelo pa i strije potrebno nabaviti lanolinske kreme, one baš nahrane gladnu kožu. Znam da je s dermatitisom malo zafrkano, ali, ne znam, možda lanolinske kremice pomognu u noćnom svrbežu i sl.

Bebusko@2017
    20. Siječanj 2017. 17:10

Inace imam masnu kožu ali u trudnoci mi se sve isusilo.Za lice koristim plavu nivea kremu a za ruke Lavare Mommy & Baby Balm ( kokosovo ulje ,shea maslac,lanolin i nevenovo ulje ) 

• Anjaaa
    20. Siječanj 2017. 18:45

Leyla, daaa zapamtila sam te, mislim da ti je termin dva dana poslje mog ako se ne varam, 28.8.?
    Odakle si? Možda nakraju rodimo isti dan, haha

Pandica haha i ja sam sumnjiva što se tiče đumbira, ali probat ću pa ćemo vidit :) hvala svima na savjetima oko mučnine!

Faustina
    20. Siječanj 2017. 19:58

Ja cim pomislim, ili izjavim, da se povracanje smirilo dobijem novu navalu istog 😕...
    Sad sam 15.tj. i cini mi se da tome nema kraja 😣...
    Ali sve ce to proci... Samo nek je beba dobro 😇😇😇😇

Sto se koze tice, primijetila sam da mi je vrlo suha. Pogotovo po licu..  Probat cu s necim...
    A od nedavno su me "napale" zvale na kutovima usana... 
    P. S. Bas je lijepo sto nas je ovoliko!!! I pozdrav svima vama, divnim trudnicama!!! 😇😇😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.