Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elen
    19. Siječanj 2017. 11:46

He he , ja u zivotu nisam bila debela a sad mi bas smjesno me vidit ovako zdravo popunjenu :D moja sreca je sta sam uvijek voljela hip hop stil tako da imam i trenirki i slampavih majica tako da ne moram trosit na to. Eventualno cu zet jedno 10ak babskih gacica jer mi se moje uvlace u guzove ko tangice. Juce sam dobila poklon od hippa , maramice , naljepnicu za auto, 2 caja,neku krpicu narancastu-neznam za sta je :D.bas sam se lijepo obradovala.dali mi i poklon bon za besplatne prenatal kapsule.

• Anjaaa
    19. Siječanj 2017. 12:15

Elen di si to dobila? Ja sam u prošloj t kod ginićke dobila svašta, ovaj put nema ništa. Čak si i trudničke knjižce moramo kupit

• Anjaaa
    19. Siječanj 2017. 13:01

E super, budem se i ja registrirala, tnx :) Za dm znam, ali sam se već učlanila kad se prvi bebač rodio pa nezz dal mogu opet? Za nuxe sam bila davno poslala mail i zamolila testere ali nikad nisu došli.. Sjećam se da smo na trudničkim tečajevima dobili tih naljepnica i svega, ali neću opet ići samo zbog toga, hehe :)

mamika3
    19. Siječanj 2017. 13:20

Hvala na informacijama o robi!Trenutno imam  dvije trenirke koje me vec stezu oko trbuha-nije niski struk!Trapke ne mogu zakopcat jos od drugog mj trudnoce jer sam se bila odmah napuhnula ko zaba!Pogledat cu ove tunike i trapke,i ona deblja vesta sto se veze!Trapke u Mani sam vec gledala,u dvije Mane,al nije bilo mog broja nazalost-jos su bile na snizenju tak da mi je bilo bas zao!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

19. Siječanj 2017. 13:27

Ja sam se isto registrirala i u dm, hipp, pampers.. ocekujem puno poklona haha

Cure, koja su vasa misljenja o pranju robice za bebe u početku? Jel' treba koristiti one posebne omeksivace i prati sve posebno ili?

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Elen
    19. Siječanj 2017. 13:47

Anja hvala na inf, bas cu provjeriti to:)..
    Cure, gdje je najbolje poceti kupovati odjecu i ove stvarcice za bebe, prevec je izbora a cijene bas variraju.neda mi se davat bogatstvo na te prve mjesece jer prekonoci oni to prerastu. Znaci gdje kupit po normalnim pristojnim cijenama?

Elen
    19. Siječanj 2017. 13:49

Pandica, prati posebno obavezno.nasa zamaznoca i njihova su 2 razlicita pojma.  Cocolino mi je jos uvijek najbolji izbor, lijepo mirisi a pogodan je i za nas i za bebe :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.