Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Siječanj 2017. 09:55

Ja se još mrvicu nadam da će moj bebač ipak biti curica. Nije da ne želim dečka, ali želim i curicu pa su osjećaji podjeljeni 

Babuska03, kupuješ onaj broj koji si nosila prije trudnoće. Bar sam ja tako pročitala svugdje.

• Babuska03
    19. Siječanj 2017. 10:29

Hvala, curke! Planiram bacit oko na trudničku odjeću sljedeći mjesec. Sad ionako nosim samo trenerke po kući i šire, zimske haljine po vani. Još uvijek puno ne zateže. :)

Meni je doktorica rekla da joj se čini da bi mogla biti curica, ali je bilo prerano za definitivnu presudu (14+5). I premda znam da je postoji šansa da je ipak dečko, u mojoj je glavi žensko. Otkad je ona to rekla ne mogu se prebacit nikako. Obraćam joj se u ženskom rodu. :))

19. Siječanj 2017. 10:38

Jutro cure :)

ciklama i mamika ja jedino te tunike iz hma i nosim :) nosila sam ih i prije trudnoce i sad sam jos samo podebljala kolekciju sa nekoliko novih. :) Iako ja ne kupujem trudnicke u hmu nego obicne one njihove po 69kn  i odlicne su mi. Pamucne, jako kvalitetne i sto je najbolje kad ih operem ne moraju se uopce peglati hehe :D 
    sad preko zime na njih samo obucem neku vesticu imam one dugacke do koljena kao jakne jel a u proljece cu ih isto tako moc nosit na nesto tanje tako da se za 69 kuna def isplati pogotovo sto ih nosim i prije i poslije trudnoce a boja ista kao prvog dana i nakon ohoho pranja.
    Hlace isto imam iz hma trudnicke i neopisivo su udobne. Lagane i rastezljive a ne šire se s vremenom od pranja ;) 

Nekako vise volim kupit nesto  tako sto mogu nositi uvijek a od trudnickih i poslije trudnickih stvari cu si kupiti jedino one grudnjake i potkusulje za dojenje isto u hmu :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Lorena1004
    19. Siječanj 2017. 10:45

Drage mame, molim pomoć! kako rješavate glavobolju? ja sam i prije trudnoće imala učestale glavobolje koje prođu nakon tablete brufena/neofena.. sad popijem lupocet koji apsolutno ne pomaže  jer strašno popiti brufen? u 11 tjednu sam...hvala vam

Bebusko@2017
    19. Siječanj 2017. 11:05

Babuska ako si dobila samo stomak onda uzimas isti broj trudnickih ko sta si prije nosila.Ja sam inace M i uzela sam trudnicke M ,samo su stomak i grudi drugacije nego inace. 
    A sad....Kad budes kupovala tunike ,majice,haljine bolje probaj 

19. Siječanj 2017. 11:20

Ja isto kupujem broj koji i nosim inace, sve M. Nadam se da ce tako i ostat i poslije trudnoce :D

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Anjaaa
    19. Siječanj 2017. 11:32

Pozdrav cure i dobrodošle nove

Ja sam jutros bila vadit krv, prvi put u t. Što se robe tiče, meni je h&m mama super, ali toga nema kod nas nažalost.. Imam otprije trudničke traperice, donji dio trenerke i majicu, ali sad će mi trebat nešto ljetno. Nadam se da u c&a imaju trudničke tajice, prije nisu imali. A za lidl sumnjam da bi imali moj broj jer sam sitna, nosim xs

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.