Ja se još mrvicu nadam da će moj bebač ipak biti curica. Nije da ne želim dečka, ali želim i curicu pa su osjećaji podjeljeni
Babuska03, kupuješ onaj broj koji si nosila prije trudnoće. Bar sam ja tako pročitala svugdje.
Hvala, curke! Planiram bacit oko na trudničku odjeću sljedeći mjesec. Sad ionako nosim samo trenerke po kući i šire, zimske haljine po vani. Još uvijek puno ne zateže. :)
Meni je doktorica rekla da joj se čini da bi mogla biti curica, ali je bilo prerano za definitivnu presudu (14+5). I premda znam da je postoji šansa da je ipak dečko, u mojoj je glavi žensko. Otkad je ona to rekla ne mogu se prebacit nikako. Obraćam joj se u ženskom rodu. :))
Jutro cure :)
ciklama i mamika ja jedino te tunike iz hma i nosim :) nosila sam ih i prije trudnoce i sad sam jos samo podebljala kolekciju sa nekoliko novih. :) Iako ja ne kupujem trudnicke u hmu nego obicne one njihove po 69kn i odlicne su mi. Pamucne, jako kvalitetne i sto je najbolje kad ih operem ne moraju se uopce peglati hehe :D
sad preko zime na njih samo obucem neku vesticu imam one dugacke do koljena kao jakne jel a u proljece cu ih isto tako moc nosit na nesto tanje tako da se za 69 kuna def isplati pogotovo sto ih nosim i prije i poslije trudnoce a boja ista kao prvog dana i nakon ohoho pranja.
Hlace isto imam iz hma trudnicke i neopisivo su udobne. Lagane i rastezljive a ne šire se s vremenom od pranja ;)
Nekako vise volim kupit nesto tako sto mogu nositi uvijek a od trudnickih i poslije trudnickih stvari cu si kupiti jedino one grudnjake i potkusulje za dojenje isto u hmu :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Drage mame, molim pomoć! kako rješavate glavobolju? ja sam i prije trudnoće imala učestale glavobolje koje prođu nakon tablete brufena/neofena.. sad popijem lupocet koji apsolutno ne pomaže jer strašno popiti brufen? u 11 tjednu sam...hvala vam
Babuska ako si dobila samo stomak onda uzimas isti broj trudnickih ko sta si prije nosila.Ja sam inace M i uzela sam trudnicke M ,samo su stomak i grudi drugacije nego inace.
A sad....Kad budes kupovala tunike ,majice,haljine bolje probaj
Ja isto kupujem broj koji i nosim inace, sve M. Nadam se da ce tako i ostat i poslije trudnoce :D
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pozdrav cure i dobrodošle nove
Ja sam jutros bila vadit krv, prvi put u t. Što se robe tiče, meni je h&m mama super, ali toga nema kod nas nažalost.. Imam otprije trudničke traperice, donji dio trenerke i majicu, ali sad će mi trebat nešto ljetno. Nadam se da u c&a imaju trudničke tajice, prije nisu imali. A za lidl sumnjam da bi imali moj broj jer sam sitna, nosim xs
Sortiraj odgovore
Najstariji