Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Siječanj 2017. 13:54

Pa Aderma je na prirodnoj bazi. Meni npr. ne pašu baš ulja i kreme koje se rade od raznih biljaka tipa bademovo, maslinovo i slično, osim lushevih. U pubertetu sam imala problema s dermatitisom na licu i rukama, pogotovo na kapcima. Isprobala sam sve vrste krema, u ljekarni su mi radile neku osnovnu kremu bez ičega i od nje bi mi bilo još gore. Onda mi je u jednom trenu mama kupila tu od Aderme i otada nemam problema. Po meni je s kremama - koliko para toliko muzike. Po ljeti je druga priča, koža mi je vlažnija i mogu podnijeti većinu normalnih, jeftinih krema i gelova za tuširanje.

20. Siječanj 2017. 14:05

Jao, kad se samo sjetim caja od dumbira. Ne mogu a da ne prokomentiram ovo haha
    Meni je to iskreno najgori caj koji sam ikad probala. U pocetku kad mi je bilo strasno mucno mi je gin rekla da pijem taj caj i ja onako sva sretna otisla kupiti reko to je sigurno nesto fino, cure moje na kraju kad sam ga popila odmah stala povracat. Uzasan mi je taj okus kao da je puno bibera i nekako ljuto, bljak.. Na kraju sam odlucila te sve mucnine sama prebroditi bez ikakvih pomagala..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Elen
    20. Siječanj 2017. 14:22

Cure, a da probate kantarionovim uljem? Ili maslinovim?

Matie89
    20. Siječanj 2017. 14:28

Mici super!!! Bas sam sretna zbog tebe. Ja sam isto cula srceko :) a I ja sam danas 7+4 :))))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.