Pa Aderma je na prirodnoj bazi. Meni npr. ne pašu baš ulja i kreme koje se rade od raznih biljaka tipa bademovo, maslinovo i slično, osim lushevih. U pubertetu sam imala problema s dermatitisom na licu i rukama, pogotovo na kapcima. Isprobala sam sve vrste krema, u ljekarni su mi radile neku osnovnu kremu bez ičega i od nje bi mi bilo još gore. Onda mi je u jednom trenu mama kupila tu od Aderme i otada nemam problema. Po meni je s kremama - koliko para toliko muzike. Po ljeti je druga priča, koža mi je vlažnija i mogu podnijeti većinu normalnih, jeftinih krema i gelova za tuširanje.
Pa Aderma je na prirodnoj bazi. Meni npr. ne pašu baš ulja i kreme koje se rade od raznih biljaka tipa bademovo, maslinovo i slično, osim lushevih. U pubertetu sam imala problema s dermatitisom na licu i rukama, pogotovo na kapcima. Isprobala sam sve vrste krema, u ljekarni su mi radile neku osnovnu kremu bez ičega i od nje bi mi bilo još gore. Onda mi je u jednom trenu mama kupila tu od Aderme i otada nemam problema. Po meni je s kremama - koliko para toliko muzike. Po ljeti je druga priča, koža mi je vlažnija i mogu podnijeti većinu normalnih, jeftinih krema i gelova za tuširanje.
Nisam znala, a ni cula za Aderme. Vec 10 god imam s tim problema, ali nikad ni jedna nije krema pomogla..Dermatologica zadnji put bas lijepo ohrabrujuce rekla da nikad nece ni proci i doslovno mi rekla ni ne trudi se naci lijek za to.
Ljeto mi je super, samo more i sunce i to me spasava..Sad sam probala takoder sa morskom vodom kupke raditi ali kako imam rane, grize me pa mi jos gore..
Ja se samo nadam da je to neka sad pocetna reakcija pa mi zbog toga izbilo toliko jako i da ce se smiriti i ocistiti.
Aderma je isto super. Nazalost slazem se s tobom koliko para toliko muzike. Makar dao bi covjek para koliko treba samo da pomogne. Ako jos i u tu pricu ukomponiras da se meni koza nekako navikne na kreme pa nakon 6 mjeseci vise ne djeluju dobijes malo nocnu moru
Ja sam probala ta hladno presana ulja iz bio & bio i na kraju sam zakljucila da ako imas fakat problem kortiči ti ne ginu a ako nemas onda ti sve paše..

Joj ja obozavam Lush, ja sam na njih tako slaba.Sada koristim njihove gelove za tusiranje, za umivanje sapune , pilin njihov od ugljena za lice.Regenerator, masku, kremu za kovrce.Regeneratore za tijelo imam dva i jedan losion, njihov karma parfem koristim uzet cu i kremu za tijelo ali obicno njihove kreme koristim samo po dekolteu i rukama jer su skupe jako.Eee i plocicu za masazu njihovu sada koristim protiv strija, kad bi neko vidio reko bi bolesnik ali sta cu tako sam slaba na njih kad bi ti slikala kaj njihovo imam rekla bi da nisam normalna ali me veseli jako.I muzu sam kupila njihove dvije kreme za brijanje sada, prvo je reko da kaj sam luda a kad se obrijao je reko pa fino mirisi.Jooj, mogla bi im bit hodajuca reklama.Nego cula sam da je njihova dream krema odlicna, probala ju u obliku testera na maloj ali prosle godine nije nesto pomogla, ali mozda sam trebala duze ju mazat bio je veci dio zahvacen dermatitisom prosle godine a testera za par mazanja kako nisam vidjela rezultate nisam ni kupila ju.
Jao, kad se samo sjetim caja od dumbira. Ne mogu a da ne prokomentiram ovo haha
Meni je to iskreno najgori caj koji sam ikad probala. U pocetku kad mi je bilo strasno mucno mi je gin rekla da pijem taj caj i ja onako sva sretna otisla kupiti reko to je sigurno nesto fino, cure moje na kraju kad sam ga popila odmah stala povracat. Uzasan mi je taj okus kao da je puno bibera i nekako ljuto, bljak.. Na kraju sam odlucila te sve mucnine sama prebroditi bez ikakvih pomagala..
Jao, kad se samo sjetim caja od dumbira. Ne mogu a da ne prokomentiram ovo haha
Meni je to iskreno najgori caj koji sam ikad probala. U pocetku kad mi je bilo strasno mucno mi je gin rekla da pijem taj caj i ja onako sva sretna otisla kupiti reko to je sigurno nesto fino, cure moje na kraju kad sam ga popila odmah stala povracat. Uzasan mi je taj okus kao da je puno bibera i nekako ljuto, bljak.. Na kraju sam odlucila te sve mucnine sama prebroditi bez ikakvih pomagala..
Isto tako! opcenito nevolim cajeve ali ajde kao u prvoj trudnoci sam svakodnevno povracala do 12-og tjedna i racunam pregrmit cu ga ako ce mi pomoc...bilo jos gore...ovi put sam pametnija....ne uziman nista, mada mi je samo muka bez povracanja
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure, a da probate kantarionovim uljem? Ili maslinovim?
Cure, a da probate kantarionovim uljem? Ili maslinovim?
Probano.. Niš s posla... Ma ja sam se vec nekak pomirila s tim.. Kak su mi rekli neko ima krivi nos, neko krive noge, a neko dermatitis... Ali meni je ok sad u trudnoci.. Malo to sve kremam s ovim s onim.. Ali mislila sam da bude gore.. Možda sam si i malo dala mira sa stresom na poslu, nekak sam si poslozila u glavi pusti nije tvoj problem više XD

Mici super!!! Bas sam sretna zbog tebe. Ja sam isto cula srceko :) a I ja sam danas 7+4 :))))
Mici super!!! Bas sam sretna zbog tebe. Ja sam isto cula srceko :) a I ja sam danas 7+4 :))))
Matie89 čestitam..nadam se da se vidimo u rađaoni oko 5.9. :-)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji