Znaci ponedjeljak ravno u Lidl
Dali od vas koja farba kosu dok je trudna? Ima raznih clanaka po netu, neki pisu da da, neki opet da je strogo zabranjeno.
Treba mi neka promjena, dosadna sam si, hormoni me deru, imam jako dugu kosu, doslo mi je cak jednom da ju osisam do brade, ali srecom me to brzo proslo
m@m@,ja sam se ofarbala..iz plave u smedju,da bude sto slicnika prirodnoj kosi..pa da nemoram puno puta kod frizera. I u prvoj trudnoci sam tako. Netko je za,netko protiv..
Cure moje sto se mucnina tice meni nije pomoglo apsolutno nista, a slusala sam razne savjete... Dumbir, bademi, krekeri... Ali eto zadnji put sam povratila sad u ponedjeljak (16+4).
Sto se koze tice uzasno mi je necista. Osula sam se aknama po licu kao da sam u pubertetu. Bas strasno izgleda. Nadam se da ce se i to sada malo smiriti.
Cure sa dermatitisom jeste probale od tinkture kremu/balzam od stolisnika od tinkture? Mojima doma je pomogla.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Drage mame,sinoc sam imala neki bol u desnoj strani tu.negdje oko.jajnika ili malo visocije,nisam ni sigurna,jako.sam.se.uspanicila,nema.nikakvih drugih simptoma, trajalo je par sati,jutros vrlo malo osjetim ali i dalje sam zabrinuta. DA LI se nekome desavalo nesto slicno? 😯😯😯
Sortiraj odgovore
Najstariji