Znaci ponedjeljak ravno u Lidl
Dali od vas koja farba kosu dok je trudna? Ima raznih clanaka po netu, neki pisu da da, neki opet da je strogo zabranjeno.
Treba mi neka promjena, dosadna sam si, hormoni me deru, imam jako dugu kosu, doslo mi je cak jednom da ju osisam do brade, ali srecom me to brzo proslo
Dali od vas koja farba kosu dok je trudna? Ima raznih clanaka po netu, neki pisu da da, neki opet da je strogo zabranjeno.
Treba mi neka promjena, dosadna sam si, hormoni me deru, imam jako dugu kosu, doslo mi je cak jednom da ju osisam do brade, ali srecom me to brzo proslo
Haha ja sam dugu kosu, jako dugu sad u 12mj.osisala do brade.Vec dulje me drzi, na ljeto prije nego sam ostala trudna sam bila na nekim drasticnim dijetama i u jako kratkom vremenu skinula 15 kg, ali mi je kosa pocela strasno opadat u sakama za vrijeme pranja cijeli pod pun kose, kad prodem rukom pramen izvucem uzas.onda sam se uplasila, prekinula s dijetom i to je trajalo tako jedno 5mj.U meduvremenu sam uzimala vitamine, sada pijem prenatal +biotin posebno, gledam da barem jednom tjedno stavim kokosovo ili ricinusovo ulje, i eto kosa mi je prestala padati ali sam dobila perut koju u zivotu nisam imala, ali dobro to mi je manji problem nego ostat bez kose.Perut sam isto skoro rjesilq sa Vichy samponom ali mi uzasno on smrdi a cim operem necim drugim odmah se vrati.Eto sad imam hrpu, ali hrpu mlade kose, antenice po cjeloj kosi.Ali kako sam se odlucila osisat tako mi je palo napamet napravit pramenove, jer pustam svoju prirodnu vec par godina i dosadilo mi je.Frizerka me odgovorila od njih kaze bar sad dok sam trudna kaze.I kaze da se ona farbala dok je bila trudna ali da meni ne treba pogotovo ako sam toliko izdrzala bez.Ja mislim da postoje boje koje smiju trudnice, malo se raspitaj ili proguglaj.Ali vidim zene koje se uredno farbaju, blajhaju i idu na nokte.Ja sam u prvoj trudnoci bila plava i nisam se farbala dok nisam rodila, to je tek uzasno izgledalo ali eto strah je bio jaci
Vezano uz promjene...I mene bilo uhvatili ludilo pa sam htjela siske odrezat-da budu do obrva-klasika!a veli meni muz smireno-nemoj,ljubavi!Rekoh-zasto ne?vise mi je pun kufer te kosurine!Kaze on-a jel znas kak izgleda Mia Begovic??I opalila sam se smijat!😂😂😂😂
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
m@m@,ja sam se ofarbala..iz plave u smedju,da bude sto slicnika prirodnoj kosi..pa da nemoram puno puta kod frizera. I u prvoj trudnoci sam tako. Netko je za,netko protiv..

Cure moje sto se mucnina tice meni nije pomoglo apsolutno nista, a slusala sam razne savjete... Dumbir, bademi, krekeri... Ali eto zadnji put sam povratila sad u ponedjeljak (16+4).
Sto se koze tice uzasno mi je necista. Osula sam se aknama po licu kao da sam u pubertetu. Bas strasno izgleda. Nadam se da ce se i to sada malo smiriti.
Cure sa dermatitisom jeste probale od tinkture kremu/balzam od stolisnika od tinkture? Mojima doma je pomogla.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Drage mame,sinoc sam imala neki bol u desnoj strani tu.negdje oko.jajnika ili malo visocije,nisam ni sigurna,jako.sam.se.uspanicila,nema.nikakvih drugih simptoma, trajalo je par sati,jutros vrlo malo osjetim ali i dalje sam zabrinuta. DA LI se nekome desavalo nesto slicno? 😯😯😯
Drage mame,sinoc sam imala neki bol u desnoj strani tu.negdje oko.jajnika ili malo visocije,nisam ni sigurna,jako.sam.se.uspanicila,nema.nikakvih drugih simptoma, trajalo je par sati,jutros vrlo malo osjetim ali i dalje sam zabrinuta. DA LI se nekome desavalo nesto slicno? 😯😯
Meni ti se to događalo na početku trudnoće, ali na lijevoj strani. Rekla je ginekologica da je sve ok, da mi se sve širi unutra i rasteže i da ne brinem. Prestalo je… Tako da se nadam da ti nije ništa, ne brini…😯

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji