Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anjaaa
    14. Siječanj 2017. 12:25

Pozdrav novim curama!
    Mi smo sinoć izašli malo van na snijeg prije spavanja, baš je bilo fora. Sad se već topi. Muz skuhao malo vina sebi kad smo se vratili, pa sam uzela par gutljaja od njega. Meni je to dovoljno, nikad se nisam puno opijala. Evo jedna anegdota i od mene, na staru godinu (još nisam znala da sam trudna) smo popili čašu-dvije one bakarske vodice, pjenušavo vino. Kad smo se probudili ujutro na novu godinu, mužu loše, boli ga trbuh, a meni mučnina isto ful loše. Mi bili uvjereni da je to vino bilo pokvareno, a ono to meni počele mučnine od trudnoće valjda i njemu, pošto i muževi znaju imat simptome, haha

Mamicaaa
    14. Siječanj 2017. 12:33

Wuhuuu svaki dan nas je sve vise i visee!! 
    Dok nisam bila trudna i kad se izade van pila sam al nikad nisam pretjerivala..znm svoju granicu i kad dodem do nje pijem vodu...
    Sto se kila tice do zadnjeg pregleda nisam dobila nista,cak sam i smrsavila kilu..al u ponedjeljak idem na pregled i sigurna sam da sam sad vec dobila koju kilicu, a i trebala bi saznati spol tako da jedva cekam ponedjeljak  javim vam novosti  za kile i spol hehee..

14. Siječanj 2017. 12:56

Baš fora Anja  

Haha Mamice, sad već i znam svoju granicu... koja se kroz godine i smanjuje  ali prije kad sam bila mlađa bome nisam znala, pogotovo jer sam išla rijetko van na faksu (štreberica ).

• Babuska03
    14. Siječanj 2017. 13:24

Joj, ja alkohol nisam ni pomirisala, hranim se super zdravo, počela sam vježbat i bila bih prava štreberica da ne popušim pet tankih cigareta dnevno (inače sam pušila preko kutiju na dan, normalnih).
    Plan mi je ostavit se skroz do 16, 17 tjedna. Već vidim koliko ću bit luda. :)

Bebusko@2017
    14. Siječanj 2017. 16:08

Ja popijem kavu dnevno ,pusim do 5 tankih cigara s tim da svaku gasim na pola pa ajde tjesim se da je to skroz ok posto sam bila strastveni pusac    Mogu Vam rec da mi skroooooz odgovara 
    Nekad colu pijem koju u trudnoci oboooozavam  
    Sinoc je bilo akcije u stomaku,uvjerena sam da je to bebusko  
    Opisala bi to ko kad puknu kokice hehe
    Danas 16tt,u pon pregled   
    Puseeee

Lalla1212
    14. Siječanj 2017. 16:46

Kako sam usla u 11/12 tj. mucnine su prosle, ali su se vratili grcevi iz prvih tjedana koje me izluduju. Neznam dal je nesto ili se to samo ligamenti sire, a mene boli.
    Toplina i caj od mente malo pomazu, a ja bi koristila svoj voljeni termofor, a cula sam da nije pametno koristit. Neki savjet za ublazavnje tih grceva....

• Babuska03
    14. Siječanj 2017. 16:53

Lalla, i mene svrdla u trbuhu. Ponekad je kao menga, a ponekad kao da sam istegnula mišić. I da, kod mene je to intenzivnije počelo u 12 tj. (ne računajući same grčeve u početku kad sam mislila da ću dobit mengu, a ispalo da sam trudna) pa pretpostavljam da se to sve unutra pomiče, širi i sl. Osim omatanja sa šalom, probaj leći na pod i ispod guze staviti dekicu (da olakšaš donja leđa) i noge dignuti uza zid. To je klasična jogijska poza koja olakšava menstrualne grčeve, a dobra je i u prva tri mj. da se beba 'usadi'. Možda ti pomogne i u ovom slučaju.

Mamicaaa
    14. Siječanj 2017. 17:41

Ajde nisam jedina koja vodi borbu sa cigaretama...pusila sam kutiju cigara na dan nekad i vise,kad sam saznala da sam trudna krenula sam smanjivat prvo je bilo 15,nakon toga 10..imala sam uzasne mucnine i povracala sam i cigare su mi smetale samo ponekad,al nikad duze od par sati hah.. i isto su svi oko mene najnormalnije pusili bez da su smanjivali i rodili su zivu,zdravu i prekrasnu djecicu..
    Nekad se mogu kontrolirati,a nekad imam takvu zelju pusit jednu za drugom da to nije normalno..uglavnom borim se sama sa sobom da ne predem bar tih 10cigara na dan uz to jos moj dragi koji je ne pusac svako malo pametuje da moram jos smanjit,nemoj puno pusit i bla bla bla ne govorim zbog tebe nego zbog bebe i bla bla...cak se ponekad osjecam sebicno zbog toga...
    Tako da mislim da je kod svake pusacice slicna situacija...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.