Ma da to sam dobila na prvom pregledu sa onim pokloncica mali gel za tusiranje i malo mama ulje..al uopce se ne drzim bas toga jer npr pise da ne smjem spinat,makarone a npr svi znamo da je spinat jako zdrav..a na drugoj strani kao sta smijem jest..to ti je ko neki letak..
Ee bas tako je i kod mene bilo,imam se potrebu samo pojadat i znam da je to normalno i da mi ne moze pomoci,al tim odgovorom me samo jos nazivcira hahahaha....prestrasni su..al dam se kladiti da oni dan nebi prezivjeli u nasoj kozi (msm dok su te mucnine i povracanje)
spinat, makaroni.. evo svasta cu jos cut.. haha ja tjesteninu inace volim jest i tako kad pravim neki gulas ili nesto slicno uvijek ili skuham makarone za prilog, njoke ili tako nesto..
ma ne bi oni ni bez trudnoce prezivjeli u zenskoj kozi.. haha meni muz uvijek kaze pa sta ti fali joj onda kad se naljutim mu kazem da mu nista lose ne zelim nego bi samo htjela da ga sat vremena boli stomak kao mene sto boli kad dobijem M pa da vidimo kako bi haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Što stvarno treba izbjegavat kiselo vrhnje u trudnoći? Zasto? Nisam pojma imala niti sam baš pazila dosad. Jela sam par dana za redom mortadelu, ali sad više neću. Tunu u konzervi isto normalno jedem. Pila sam tu i tamo kuhanog vina i šampanjca dok još nisam znala da sam trudna, ali to je bilo jako malo.
Meni se sad tako diže želudac na samu pomisao na neku hranu koju sam još prije koji tjedan obožavala, uh..
Ma ja uopce ne vjerujem u te gluposti sto se hrane tice ovo smijes ovo ne smijes i ne drzim se toga..jedem sve kao prije i jedem ono sto mi se jede..evo sad je netko napisao da treba izbjegavati kiselo vrhnje ma mislim stvarno kakve su to gluposti hahah...najbolje da od zraka zivimo...
Eh oni bi u takvim situacijama umrli hahaha...uopce nemaju pojma kako je zenama tesko...tako njega zove prijatelj i kaze kak je bolestan citav dan povraca jadan,kazem ja pa reci mu da sam ja skoro 3mj povracala i ziva sam hahaha...
Ma ni ja se ne držim puno toga, kad me uhvati gušt za nešto što nije zdravo, ne obazirem se baš. Sad bi tako pojela cheeseburger
Ja povraćam svako jutro i onda ostatak dana uglavnom nemam mučnine. U prvoj trudnoći sam toliko izmučila želudac konstantnim povraćanjem da sam na kraju krv povraćala i to baš obilno, završila kod gastro-nešto (nezz kako se kaže)
mamice hahaha bas to.. njima malo curi nos i odmah pisu oporuku..
Anjaaa ja inace nisam ljubitelj mc donaldsa i takvih stvari, to njihovo meso mi bas ne pase ali jako volim onaj pomfrit i chili cheese nuggets tako da to kad mi se jede bez problema odem u burger king i pojedem i uopce me brine, kad ionako to pojedem jednom mjesecno..
uh, tebi je onda bas tesko bilo.. ja sam imala mucnine svaki dan u pocetku i to cijeli dan ali nisam povracala svaki dan, jednostavno mi je samo bilo muka a to mi se nekako cini jos gore. Ono kad povracas pa ti bude bolje ali ovako non stop muka a od niceg ne prolazi uh..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
E tako i ja..mc donalds mi je prije trudnoce bio finiji, a sad odem rijetko kad..a burger king nemamo u blizini (u nasem gradu) tak da svaki put kad smo negdje i vidimo burger king obavezno idemo tamo jest onaj burger king xxl to mi je prefino haha...i kebab obozavam jest oduvijek.. al to sve jedem rijetko pa se ne brinem...
Joj pandice vjeruj da nije bolje kad povracas jer ti je i poslije toga muka hah veci dio tog perioda sam povracala po 2-3x na dan i onda je bilo perioda kad citav dan povracam..nisam znala sta da jedem i skuham si juhu da mi se kao zeludac malo smiri,juha mi je prisjela nisam je jela 3mjeseca i sad je hvala Bogu mogu opet jest bez gadenja nekog..
Pandica baš to da. Tako je meni bilo kad su mi počele mučnine, nije me tjeralo na povraćanje a cijeli dan mukaaaa.. Užas! Sad se ispovraćam, malo se i prisilim ako me ne tjera pa sam bar ostatak dana na miru. Ja u mc donaldsu ne jedem, ali ima kod nas jedan dobar fast food pa se počastim jednom mjesečno ili rijeđe
Moje misljenje je da mi trudnice najvise pricamo o hrani hah...
Mamika3 hahahaha meni je ovo presmjesno..i pomalo me strah jer meni je ovo prva trudnoca..
Hmm bas bi voljela ovog svog vidjeti u toj situaciji hahaha..
Sortiraj odgovore
Najstariji