Me and my baby, ja sam se isto tolko udebljala, 6 kg i to je također kao i kod tebe vjerojatno posljedica mirovanja. Od 7.tjedna trudnoće sam na mirovanju, kratko vrijeme i na strogom, tako da mislim da kile potječe od nekretanja. Nadam se da da će sad trudnoća dalje teći kako treba, da krenem sa šetnjicama sad na proljeće. Za sad sam još na mirovanju, morat ću malo pripazit što jedem-bar navečer ;) Ginekolog me zasad nije upozorio na kilažu. Vjerujem da se, od ovih stresova što sam do sad proživjela, nije usudio se "špotati". :D
Dobivanje na kilazi je zeznuta stvar. Ja stvarno umjereno jedem ali redovito od pregleda do preglrdq dobijem +2kg...Bas sam bila ocajna jer opet ne mogu nista ne jesti...gin mi rekao da moram paziti na unos soli jer ona zadrzava vodu u tijelu
Jucer nam je svima bio depresivan dan izgleda...ja sam se probudila tuzna i rasplakala se malo u krevetu,sad mi je to smjesno haha.. al dns sam se probudila dobre volje...
M@m@ i Anjaaa jucer ste imale tezak dan bome..pogotovo situacija kod Anjee,kad citam smjesna je jer muski misle da su majstori u svemu i da sve sami znaju napraviti..al i ja bih poludila jaoo...
Ah kod mene je taj umor prosao al jednostavno imam dana kad mi se neda nista pa napravim samo ono sto moram,a ono sto mogu ostavit za drugi dan ostavim..
Kako ste danas zenske?? Jel vas danas depresija zaobisla?
Napisala sam podugacak post i uspjela sve pobrisati
Uglavnom sunceko je vani, muz napokon ima slobodan dan, krenula sam sa zdravim doruckom pa cemo vidjeti koliko ce to sve potrajati.
Eloa javim kako sam u utorak prosla na pregledu i hoce li me naspotati. Prosli put nije ni mogla jer joj vaga nije radila. 😊😊
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Pozdrav, drage trudnice!!!
Evo ja sam 13+5 trudna. Od pocetka mirujem. Prvo viroza pa povracanje... Zatim, prije 2 tjedna imala krvarenje neutvrdjenog uzroka. Sad sam na terapiji duphastonima. I mirujem do daljnjeg (7.2.mi je pregled).
Inace, ovo mi je 3.trudnoca no prve 2 su zavrsile spontanim. U 6. I 11.tt. Od pocetka si dajem injekcije fragmina i na terapiji sam ethyroxom.
E sad... Nadam se da nece smetati ako ovdje zalijepim pitanje koje sam maloprije stavila u nespretno nazvanu temu (nova sam na forumu.aktivno.pa sam vrlo smotana 😕)
Evo ga...
Drage trudnice i mame! Nalazim se pri kraju 14.tjedna trudnoce. Mirujem i na terapiji sam duphastonom zbog krvarenja koje je stalo prije 8 dana. Sad su pocele nove tegobe. Naime, vec 2.noc me bude bolovi oko podrucja gdje je maternica. Pocelo je s desne str., kod kuka a sada je obuhvatilo citavo podrucje. To cas probada, cas pece.. Cak i kod disanja zaboli. Imala sam bakteriju u urinu i popila antibiotik prije cca 2 tjedna. Neki dan sam dala urinokulturu. Mozda je mjehur... A mozda nesto drugo... Je li koja imala sl.iskustva? Inace, prije 5 dana bila na uzv i sve je bilo super.
Puno vam hvala!!!
Ja sam takoder prokrvarila i bila na terapiji duphastonom i jos sam na terapiji euthytoxom.
Takoder sam imala poprilicne bolove koji su se prvo javili na desnoj strani a zatim zahvatili cijeli donji dio trbuha. Doktorica mi je rekla da bi me moglo jace boljeti na pocetku dok se maternica ne izravna jer imam zavaljanu maternicu. A i sami ligamenti se opustaju i sire. Iako sam ja i povecala unos vode jer sam isto posumnjala na upalu mjehura. Nakon par dana bolovi su se smirili. I dalje me tu i tamo zna probosti, ali brzo i prestane.
Nadam se da ti ovo nesto pomaze.
S obzirom da sam nekako sama u svemu ovome (moje sestre i prijateljice s kojima sam prucala nisu imale slicnih tegoba), svaki komentar mi pomaze! Hvala ti!
Nisam neki panicar po prirodi ali opet me strah da cu u necemu propustiti reagirati. Pa kad cuhem da je netko prosao slicbo a bilo je sve ok, lakse mi je.
Mislila sam, ako ovo potraje jos koji dan, mozda otici priv.ginekologu(trudnocu mi vodi divna dr.preko hzzo ali pretrpana je), cisto da me uvjeri da je sve u redu. Ali nadam se da ce stati.
Hvala jos jednom! 😇
Ja sam takoder imala u dva navrata na pocetku trudnoce tako blago krvarenje, kao iscjedak i pila oba puta duphostan a bome sam i te bolove imala cesto na pocetku trudnoce i eto hvala bogu sve je kako treba :) ali opet kazem radi nase sigurnosti svakako je najbolje otici na pregled da to netko strucan potvrdi..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
U svakom slucaju. Ako potraje odi doktoru ako nista drugo da umiris svoje misli. Ali eto nadam se da ce proci samo od sebe i da ce sve biti ok.
Ja sam cak i kupila caj od brusnice, ali ga na kraju nisam ni pila jer se sve smirilo.
Da, nije to problen trpjeti ako znam da je normalno. Noci su mi najveci problem jer zbog bolova ili ne nogu spavati ili mi se ukomponiraju u snove (pa sanjam strahote s bolivima).
A sto kazete, pogotovo ako potraje, tu me umiriti moze jedino lijecnik.
Divne ste! Hvala 😇😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji