Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    13. Siječanj 2017. 21:22

Jao kako divna iskustva,sve me vise i vise strah hahah...koliko sam cula price u zadnje vrijeme svi su dugo radali..cak sam prije mislila da je 3-4 sata puno al sto vise slusam price tih 3-4 sata je malo... 

• Anjaaa
    13. Siječanj 2017. 21:39

Ma kakvi, za prvorotke je normalno do 8-9 sati mislim, ne sjećam se točno više. Što imaš više poroda iza sebe, kraće ćeš rađat. Ipak ti treba određen broj trudova da bi se otvorila do kraja, ne ide to tako brzo

• Anjaaa
    13. Siječanj 2017. 21:40

Mamika, svaka ti čast! i ja bi tako probala ako budem imala hrabrosti

Carmen012
    13. Siječanj 2017. 22:14

Jao nisam citala jedan dan i toliko se toga nakupilo, čim je netko spomenuo hranu svi se raspisali
    Ja jedem sve što i prije ali mi se stalno jede nešto puno soka, kao narance, višnjee iz kompota i sl.

Jucer sam bila na pregledu i bebica super napreduje, sad je 10+3 i dugacka je 4.5 cm :D a ja sam se udebljala 800 g, ali mislim da je to bilo tako jer mi se piskilo vaga kod kuce opet pokazala manje.
    Doktor mi je ovaj put snimio slikicu i 4d ultrazvukom,baš je zanimljivo, vide se rukice, glava, tijelo, noge i malena izbocina na mjestu gdje bi trebale biti usi, pa valjda i jesu to :D. Beba se neprestano vrtila i stalno okretala leđa, jedva ju je uslikao.

13. Siječanj 2017. 22:21

jaooo.. citam i ne znam sta da mislim haha.. svi toliko hvalite tu epiduralnu, jel mogu ja to trazit cim dodem pa da mi bude super? :D :D al mislim da kad nam dode vrijeme da nemas izbora nego tiskat pa makar i cijeli dan haha

carmen napreduje i bebac i ti hehe vidjet ces ako ti kasnije bude radio 4d onda ce se tek super vidjeti kad se bebac razvije .. meni na proslom pregledu isto dali sliku 4d i bas se vidjelo onako lice lijepo :D rekla je gin da ce svaki put sve bolje se vidjeti :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Babuska03
    13. Siječanj 2017. 23:57

Bok, cure! Nova sam članica koja postaje mama 9.7. :)

• Babuska03
    14. Siječanj 2017. 00:02

E i da, osim što mi je ovo prvo dijete, prvi put i pišem na ikakvom forumu pa vas molim za razumijevanje za eventualne nespretnosti, posebno tehničke prirode. Veselim se druženju!

Eloa
    14. Siječanj 2017. 10:30

Babuska dobrodošla, meni je termin 05.07. :)

I ja sam bila na pregledu jučer, i dobro ste rekle, prerano je bilo da se vidi spol... nadam se da će se sad kad budem išla u 18.tjednu vidjet nešto ;)
    Inače ja u 15.tjednu. beba veličine za 16 tjedana. 
    Jedino me brine što sam se dosta već udebljala. 6 kg za prvih 15 tjedana. Kolka ću biti na kraju?!?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.