Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Siječanj 2017. 20:03

mamika hahahahahaha bas sam se nasmijala sada hahah jedva cekam da muzu pustim ovo.. koje je to vristanje i disanje koda ce se stvarno porodit hahaha

Sve mogu u Onome koji me jača <3

13. Siječanj 2017. 20:03

evo kad smo vec kod toga, oce koji od vasih muzeva biti na porodu? moj hoce i to cijelo vrijeme, kaze valjda ce izdrzat :D

Mamicaaa
    13. Siječanj 2017. 20:19

Mamika3 s obzirom da si to vec prosla jel to jako boli? Sad se nadam nekom utjesnom odgovoru,al bolje budi iskrena..

Ma ja jedva cekam da i moj dode doma s posla da mu pokazem hahaha.. 
    Ma dok jos nisam bila trudna ja sam njemu rekla da ide sa mnom i tad smo se dogovorili...bas me zanimaju i te njihove reakcije kad budu s nama hah..

• Anjaaa
    13. Siječanj 2017. 20:19

Mamika hahahah, obožavam to gledat, baš su mi presmješni

Meni će ovo biti drugi porod pa me opet strah, mada je prvi bio predivan nije lako izdrzat te bolove.. Ali sve to normalno, nitko nije umro od tih bolova

Moj muž je bio na prvom porodu i sam je izrazio želju da opet bude, fora mu je to gledat i želi mi pružit podršku, a normalno i meni to puuuuno znači. Nadam se da će drugi porod biti bar djelomično tako lijepo iskustvo kao prvi, prvi mi je ostao u nestvarno lijepom sjećanju

13. Siječanj 2017. 20:30

Anjaaa koliko dugo si ti radala? joj kad ti to tako opises predivno imam osjecaj kao da nista ne boli haha

• Anjaaa
    13. Siječanj 2017. 21:15

A da, epiduralna ima svoje čari znači ti čekaš treće? koji si tjedan?
    I kako si preživjela prvi porod bez epiduralne?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.