mamika hahahahahaha bas sam se nasmijala sada hahah jedva cekam da muzu pustim ovo.. koje je to vristanje i disanje koda ce se stvarno porodit hahaha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
evo kad smo vec kod toga, oce koji od vasih muzeva biti na porodu? moj hoce i to cijelo vrijeme, kaze valjda ce izdrzat :D
Mamika3 s obzirom da si to vec prosla jel to jako boli? Sad se nadam nekom utjesnom odgovoru,al bolje budi iskrena..
Ma ja jedva cekam da i moj dode doma s posla da mu pokazem hahaha..
Ma dok jos nisam bila trudna ja sam njemu rekla da ide sa mnom i tad smo se dogovorili...bas me zanimaju i te njihove reakcije kad budu s nama hah..
Mamika hahahah, obožavam to gledat, baš su mi presmješni
Meni će ovo biti drugi porod pa me opet strah, mada je prvi bio predivan nije lako izdrzat te bolove.. Ali sve to normalno, nitko nije umro od tih bolova
Moj muž je bio na prvom porodu i sam je izrazio želju da opet bude, fora mu je to gledat i želi mi pružit podršku, a normalno i meni to puuuuno znači. Nadam se da će drugi porod biti bar djelomično tako lijepo iskustvo kao prvi, prvi mi je ostao u nestvarno lijepom sjećanju
Anjaaa koliko dugo si ti radala? joj kad ti to tako opises predivno imam osjecaj kao da nista ne boli haha
A da, epiduralna ima svoje čari znači ti čekaš treće? koji si tjedan?
I kako si preživjela prvi porod bez epiduralne?
Sortiraj odgovore
Najstariji