Slazem se da je sve lakse kad znas da je sve u redu!
Kao sto sam rekla vec ja sve bolove prepisem trudnoci,beba raste sve se siri isteze ,drugo stanje!
Moja prva trudnoca je zavrsila missed ab u 11tt,nasla malo krvi ,nakon par dana kiretaza.( kiretaza je bila 5.5.2016)
Jos do nesto prije proslog pregleda sam isla sa strahom u wc i u ginekologa.
Nekako sam mirnija jer su mi hormoni stitnjace uredni ,postepeno se povecava terapija.( Eutyrox trenutno 168mg )
Meni vam je nalaz TSH hormona prije missed ab bio 20,90 (granica normale 0,3-3,6) ko se razumije uhvatit ce se za glavu!!!!
To vam je moje nekakvo lose iskustvo kojem ne pridajem paznje zbog trenutnog stanja ,trudnoce Eto nadam se da cemo sve sta prije pocet zapravo uzivat u ovom sta imamo Da ce sva losa iskustva i dogadjaji past u zaborav i da ce se rjeđe dogadjat.
Uf bebusko, bas mi je žao zbog prve trudnoće! Sigurno će sada biti sve ok, koji si tjedan?
Mi se upravo vratili iz šetnje, baš mi je trebala Sunce i predivno vrijeme kod nas na moru, samo je malo počelo puhat pa je bilo hladno pred kraj. I da, danas me depra zaobišla srećom. Nadam se da će tako biti do kraja dana
Mi smo rucali, malo dosli sebi i sad idemo malo u setnju s pesekom.
Bebusko moja je kuma imala TSH 40 i sada ima prekrasnu curicu. Tako da samo hrabro dalje.
Imam jedno pitanjce... Ima li tko problema sa migrenama? Ja sam prije trudnoce imala, ali rijetko, a sad mi se cini da me glava rastura svaka 2, 3 dana. A ne zelim piti tablete pa se mucim cijelo vrijeme.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
16+1 Ma dobro je sve sad.Nedam nikome bebuska
Uredna trudnoca ,bez vecih komplikacija.
Uh, to je stvarno visok TSH! Ali vazno da je sad pod kontrolom i sve ide kako treba! 💖
Meni nije bio jako visok. Oko 5 u ovoj drugoj trudnoci (isto u 11.tjednu missed ab.). Sad sam na 50mcg tjedno i 25 vikendom. I TSH mi je 1.45. Ft4 mi je 6.3 (to bi bilo nisko)pa cu vidjeti sto ce mi endokrin.reci.
Sto se migrena tice, mene znaju izluditi... Ali isto vuse ne trpim do iznemoglosti. Ne znam... Jednom mi je gin.prigovarala sto toliko trpim bol (da je manje zlo u ovom slucaju popiti lupocet nego toliko patiti sebe i bebu). Sad, nisam pametna. Popijem sad lupocet. Ali isto se grizem. Inqce, od 2.osnovbe imam priblema sa sinusima, glavoboljom i migrenom 😕...
I ja sam najsklonija vjerovanju da su ovi moji bolovi dolje posljedica sirenja maternice... Oshecam se bekad malo hipohondarski jer mi je stalno nesto 😕... No, samo nek je bebica dobro!
😇😇😇
Draga Faustina, ja sam u od sutra u 19-om tjednu i prošli tjedan sam imala bliski susret sa probadanjima po noći samo je meni krenulo od lijeve strane prema desnoj sa bolovima u donjem dijelu leđa. Naravno, napravila sam samoj sebi takvu scenu da sam trenutno otišla svom doktoru koji me pregledao uzduž i poprijeko i rekao da je sve u redu i da možda imam problem u glavi i rekao mi da se smirim i da je to normalno jer se namještaju organi, širi se maternica i ostale stvari "drugo stanje".
Dao mi je normabel, al još nisam ga popila jer pokušavam to sama sa sobom riješiti :) ako se jako brineš najbolje je da odeš svom doktoru koji će te ipak najviše umiriti. Nadam se da sam bar malo pomogla :) i samo znaj bit će sve u redu, samo si govori stalno ja sam zdrava i moja beba je zdrava :)
Hvala ti, Tasana! 😇
Stvarno sam k'o izgubljeno tele s tim svim "novim" iskustvima boli... Bas sam prije 5 dana bila na uzv i rekla mi je dr da je beba super i ne vidi nista sto ne bi bilo kod mene
... Jos s obzirom na guzvu koju ima... Mislim da bi mi, ako joj upadnem nenarucena, takodjer mogla dijagnosticirati problem s glavom 😉... A imam par preporucenih privatnika...Tako da mislim da cu k jednom od njih ako ovo ne stane... Cas sam skoz mirna, a onda me opet obuzme strah... Pogotovo nocu, kad najvise boli. A i stalno lezim pa misli lutaju svuda...
No da, treba biti pozitivan i doista se trudim biti! Beba i ja smo dobro 😇😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji