Ja sam se bila opasno okomila na muza ,sad vec polako popustam.Toliko bijesa prema njemu,jadan ti je!!!Sve mi je smetalo kod njega ,a sad mi dolaze momenti kad se sjetim sta sam mu sve zamjerala i samo ga grrrrrrlim i ljuuuubim i vjesam se po njemuuuuuuuuu
Ninche haha nasmijala me sluzbena zabrana haha..pa to ti kazem sama sebi sam cudna i ne mogu se dogovoriti sama sa sobom sta mi je i kako mi je haha...
Bebusko uvijek se okomimo na muzeve haha meni moj kaze jesam opet ja kriv haha
Ali ajde znaju oni da nismo inace takve i da smo dobre pa nam toleriraju
Bas je ovo "drugo stanje"
☺
Mamice i moj je 'uvijek sve kriv', ili ga ispitujem dal me voli sto puta na dan. Bas smo sasavice 😀
A ko nas ne bi volio ovako ludejos mi je najjace kad iz smijeha pređe mi u plač pa ni sama neznam jel se placem sto se smijem il mi se place sto mi se place a smjesno mi
hahahah al kad se uigras u ulogu histericne pa TEBIIII JAA NISTA NE ZNACIIIIIIIM ,NISI MI REKOOO 10MIN DA ME VOLIS
Hahahaha...lakse mi je kad vidim da nisam jedina blentava i da "maltretiram" dragog sa promjenama raspolozenja haha
I naravno nakon pitanja jel me volis obavezno slijedi pitanje jesam ti lijepa,privlacna, dosadna i 100 drugih pitanja hahah😆
Stalno se zalimo kako je nama...a cure drage sta mislite kako je njima?? 😂😂
Moj misli da se djeca rađaju onak lijepa , ruzicasta , otvorenih okica…poslala sam mu slike realnosti , reko je da to nije istina i da sam to iz nekog horora skrinsatala i da nisam normalna hahah
Dobro vecer trudnice moje!!!
Tesko vas pratim preko mobitela. Joj vidim pisete o hormonima...zemske moje...ovo je ludnica. Bas veceras, rasplacem se kao beba, potajno, lijem krokodilske suze, misli lete na sto, depra uzas, svi me mrze, ruzna sam, debela, muz me sigurno vara, on mene vise ne voli, ajme meni koja depra, hormoni divljaju na veliko...i...uleti muz i vidi me u takvom stanju, a ja jos vise i jace u plac...a jaaadan...u soku je bio...pa sam na kraju ja njega morala smiriti da se ne brine da ce sve biti uredu 😀😀😀
Ulovi me takva faza malo pa malo...
Sto se tice pusenja...ja sam pusila prije svake trudnoce...ali cim sam ugledala + sam prestala i nije mi bio problem jer sama pomisao da imam bebicu u sebi me odbilo od cigareta...nekima je opet tesko naravno, cak vele neki doktori da ne valja naglo prestatu...ali evo ja sam i sa 3.trudnocom bez problema prestala.
Eto curke, ja odoh leci i muza zagrliti, nije mu veceras bilo lako 😉
Jutro cure drage :))
bas sam imala materijala za citati a nije me bilo samo jedno vece hehe :))
dobrodosle sve nove cure, bas mi je drago da nas sve vise ima :D
Što se tice cigareta, na srecu ne pusim, imam 23 godine i vecina mojih kolegica pusi ali mene to iskreno ne privlaci, cak niti u srednjoj ono kad je svima bilo fora, ili na faksu, probala jesam i ono kad smo znali ici van pa zapalis jednu dvije ali nekako jednostavno nisam vidjela neki smisao u tome..
A o alkoholu sam bas jucer malo pricala sa muzem pa mi je rekao da on uopce ne vidi razlog da se ja bojim ponekad popit casu piva ili deci vina, kaze kako je na cijeli moj krvotok ta kolicina alkohola neznatna i da bolje popijem casu piva nego neki sok..
a sad sto se tice hormona.. ajme, haha potpuno vas razumijem.. u pocetku trudnoce sam bila dosta tuzna, samo mi se nesto plakalo, sve me znalo rastuzit, pjesma, film, cak i neka reklama tuzna.. sad mi je to malo proslo iako bas kako ninche sad je muz na tapeti haha obvezno mu par puta u danu kazem ma ti mene uopce ne volis ili ti uopce ne shvacas da sam ja trudna haha
i jos sto sam primjetila da recimo jedan dan mi se neda niti sude od rucka oprat i onda mi to stoji cijeli dan tako dok se ne natjeram a nekad imam dana kad mi se samo glanca cijeli stan, jucer ujutro sam uzela i oribala cijelu kuhinju da se pola sata osjetio onaj miris sredstva za ciscenje haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Jutro cure! Jucer me ulovila takva depra da je to grozno, hvala Bogu da je novi dan. I što je najgore, požalim se mužu kako me peru hormoni, još me probava muči (a toga me ful strah jer sam se cijelu prošlu trudnoću mučila s time), a gospodin, dok sam se ja mučila na wc-u ošiša malom šiške bez mog pristanka... A da to liči na nešto ajde.. Ja stalno govorim kako moramo otić kod frizera da ga ošiša a on je bio škrt dat 50 kn za to i ošišo ga sam! Poludila sam.. Svašta smo si rekli, rasplakala se.. Sad mu je kao žao, ali to je možda rekao samo da me skine s one stvari. Ahh..
Što se čišćenja tiče.. Kuća u neredu, posla na sve strane, a ja ne mogu prstom mrdnut. Začas se umorim, jedva ručak skuham. Jedva čekam da malo prođe ovaj umor
Sortiraj odgovore
Najstariji