Pozdrav svim curama, a posebno svima novima. Dobro nam došle. Što nas je više, to će nam biti zanimljivije išćekivanje naših bebica. Sad sam tek na 12+1 i mogu reć da već nekih valjda 2 mjeseca sanjam još gluplje stvari nego prije. Od nikada mi snovi nisu bili neki prosjećni, ali najčudniji mi je jedan od prije mjesec dana. Sanjam ja da sam skupa sa još jednom curom iz razreda iz osnovne, njezinim mužem i još jednim tipom u nekon kafiću i da tamo imaju neki ogromni tobogan po kojem se spuštamo i kao tamo upoznamo Justina Biebera koji se isto počne spuštati s nama. Noćas isto jedan ludi. Kao dođem kod svoje doktorice opće prakse i sestra treba nekom izvaditi krv pa kaže da ona to ne zna i kao ja je počnem ućiti kako to treba na nekoj kuhinjskoj krpi koja je bila prebačena preko radijatora s nekim nožem u ruci umjesto s iglom. Kako mi samo mogu past na san takve gluposti!?
27.01. idem na slijedeći pregled i prema doktorovom bi se čak mogao i spol saznati. Tad će mi biti 14+2 i nekako mji se to čini malo prerano čitajući prethodne komentare cura da su tek oko 18-20 tt saznale spol.
Pinkica haha Justin.. ali sve mi je jasno. Ja ih redovito ima tako neobjasnjive, neki dan sam jela kisele krastavce i ono za ruckom stajali na stolu u teglici, i ja sam tu noc sanjala da gledam u tu teglicu na stolu a ono unutra umjesto krastavaca sve male zmije neke, fuj.. i sve tako neke gluposti uvijek..
uh, u 14 tt je malo rano ali nikad ne znas, ima zena i koje su rano tako saznale :))
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Ma najgore od svega je kaj ga uopće ni ne slušam i ide mi na živce tip, al svaka mu čas šta je napravio tako mlad.
Kiseli krastavci i zmije! Sva sreća da mi je mjehur prazan jel bi u protivnom bila poplava ispod mene.
Ma da tip ima najnoviji uzv aparat ne bi ni a rekla, no taj je aparat valjda star ko i ja. :)
Vidjet ćemo 27. šta će i dal će šta vidjeti. Ako će ovo malo čudo biti u takvoj pozi ko što je bilo i na zadnjem pregledu, vidjet će se samo lijepe nogice(na mamu, naravno) :P
Hahahaha...okej moji snovi prema vasima nisu tak cudni haha....
Cesto sanjam da jedem hranu i to bas nesto sto volim jesti...
A neki dan sam sanjala kao neko ajmo rec obiteljsko okupljanje,slavlje nemam pojma i znam da je bilo prefinee hrane ono odojak,rostilj,svakakve salatice, slastice i sve mljac, mene su ljudi kao nesto zapricali i ja kad sam otisla na svoje mjesto sjesti hrana je nestala cak mi ni komadic mesa nije ostao, nistaa nistaa sve prazno i onda su i svi ljudi nestali,ostali smo mi domaci, hrpa prljavog suda i ja gladna hahaha
Hvala ti Mamice, sta nam ti snovi ponekad rade ajoj :(
Ja sam s 16 + 4 saznala da nosim decka, doktorica je napravila par slika pipija da imamo za uspomenu, mada smo muz i ja predosjecali da nam dolazi djecacic..
Meni je doktorica na pregledu u 15 ili 16 tjednu rekla da naslučuje što bi moglo biti no ja sam joj rekla da mi ne kaže ako nije 100% sigurna. No ja sam već na drugom ultrazvuku, u ja mislim 11 tjednu, vidjela nogice od malenoga i pomislila da je sigurno dečko... ne znam zašto, ali su mi se činile muške noge i uglavnom sam imala predosjećaj da je dečko. Onda one bapske priče: nisam imala mučnine i ten mi se nije pokvario - znači mora da je dečec
Sad kad ipak na kraju bude curica, umrijeti ću od smijeha
Jadna ti Mamice. Sve ti pojeli i ostavili znazano suđe :(. Prasci jedni šta ga nisu i oprali usput. ;)
Lagertha po tim babskim pričama bi i ja onda tebala dobiti dečkića. Uopće nisam povraćala i nisam baš primjetila da mi se ten nešto pokvario. Tebi je tak u 11. tjednu bio drugi uzv??? Mene svaki put stavi. A i ja sam u početku bila išla na kontrole svaki tjedan pa možda zato.
Hvala svima lijepoj dobrodošlici...
Pandica, pitala si što priželjkujemo...Pa ja bih radije curicu, a dragi dečka ;) Al sadnakon svega kaj smo prošli, najbitnije mi je da je zdravo, a spol mi je nekako postao manje bitan....
Većinu vremena imam osjećaj da je dečko ;) Još k tome nisam imala uopće mučnine...
Sortiraj odgovore
Najstariji